Çocukken yaşadığım tacizi unutamıyorum

Bu gerçekten inanılmaz korkunç bir olay..

Allah ım ne oluyor bu insanlara gerçekten anlamıyorum genç kızken o kadar çok tacize uğradımki bi ara kız olmaktan nefret etmiştim yaşıtlarıma göre epeyce iri ve gösterişli bi kızdım o zamanlar çarşıda okulda çoğu yerde yaşıtlarım yetmezmiş gibi kocaman iğrenç adamlar yanımdan geçerken popoma dokunurlardı daha açık yazamıyorumhiç bişey diyemezdim sonra yüzüme bakıp iğrenç şekilde gülerlerdi yıllarca kimseye bişey diyemedim ilk kezde burada yazıyorum zaten sizi az çok anlıyorum böyle insanları Allah bildiği gibi yapsın gerçekten uzun bi zaman dışarıda falan yalnız yürüyemez hale gelmiştim resmen bi genç kız için travma gibi şeyler bunlar umarım bi şekilde atlatmaya çalışırsınız sonuçta suçlu olan bizler değiliz

Oglum var inan ben ondan bile korkuyorum. Sapik her türlü sapik erkek kiz fark mi eder onlar icin. Esime de dedim biraz büyüsün öyle kucaga alip sevilmesini istemiyorum.

Inanamiyorum ya gercekten inanamiyorum nasil vicdan nasil insan bunlar. Bunlar insanmi? Hayvan oglu hayvanlar allahim sen cok sabirlisin rabbim ne diyim oburku dunyada bu tacizcilerin kucucuk bebekten medet umanlarin halini gormek isterim

Inanamiyorum ya gercekten inanamiyorum nasil vicdan nasil insan bunlar. Bunlar insanmi? Hayvan oglu hayvanlar allahim sen cok sabirlisin rabbim ne diyim oburku dunyada bu tacizcilerin kucucuk bebekten medet umanlarin halini gormek isterim
Hayvan demek iltifat olur bunlara. .hiçbir hayvan bir bebeğe zarar vermez..bir belgesel izlemiştim. .bir aslan yavrusu olduğunu bilmeden bir anne maymunu yedi..sonrasında yavru maymunu görünce o kadar üzüldü ki ona annelik yapabilmek için herşeyi yaptı..hayatta kalması için çok uğraştı.düşünün bu bir hayvan..onlarda bile bir vicdan var..İnsanoğlu kadar tehlikeli hiçbir varlık yok yeryüzünde..

En büyük iş erkek annelerine düşüyor. Çocuklarınızı iyi yetiştirin nolur, ayıbı oğullarınıza da öğretin.. Rabbim kız erkek ayırt etmeden herkesin yavrusunu korusun.

Kadın tacizciler de çok...Benim bir tanıdığımın akrabasının bebeğine bakan bakıcı kadın, kız bebeğin cinsel organını yalayıp içeri bir şeyler sokuyormuş....Ortaya çıkmış, kadını linç ediyorlarken polisler mi yetişmiş ne...Yıllar önce anlattığında çok etkilenmiştim bu olaydan. Evde bakıcınız varsa, kamera koyun.

cidden tam da yok artık daha kötüsünü duyamam, okuyamam derken... aklım almıyor ya nasıl bi kafa bu.

3-4 sene önce ülkemizde de yasandı bu olay.
Kadın kucuk cocugunu komsusuna emanet etmiş evde de kocası varmiş.
Kadın yokken küçücük bebege yazilanların aynını yapmiş ve bebek olmuş.

cidden tam da yok artık daha kötüsünü duyamam, okuyamam derken... aklım almıyor ya nasıl bi kafa bu.
Yaaa neler vardır daha bilinmeyen...çok oldu bu olayı dinleyeli, detayları unuttum, anne kızın cinsel organında kızarıklık filan görünce mi ne şüpheleniyor, gizli kamera yerleştiriyorlar eve, bakıcıya söylemiyorlar kamera olduğunu, sonra herşey ortaya çıkıyor filan...

Ben de yıllarca annemin babasi tarafindan tacize uğradım. Buraya bir kere daha yazmistim. Hamileydim o zaman. O gece siddetli kanamam oldu az kaldi çocuğumu dusuruyordum.

Taciz bir cocukta o kadar derin yaralar acar ki tacizi yasamayan asla anlayamaz.

Çok ileri bir yasta evlenebildim .

Evlendigimde iliskiye bir turlu giremedim. Buradaki vajinusmus topigindeki yardımlarla bu durumu aştım.

Şimdi bir kizim var. Onu nasil koruyacagim diye dusunmekten harap oluyorum. Kimseye guvenemiyorum.

Hatta bebegimi ben bile sevemiyorum. mesela üşüyor mu diye bacaklarını kontrol edicem. Battaniyenin altından elimi sokamıyorum. Aklima yasadiklarim geliyor. Ille üstünü tamamen açıp öyle bakiyorum. Ya da severken göğsüne göbeğinde dokunucam diye ödüm kopuyor. Boynunu öperken her seferinde yanlis mi yapiyorum diyorum. Aklima baska seyler geliyor.

Gece uyurken mumkun değil opemiyorum koklayamiyorum

Her ama her alt degistiriste aklima o adamin yaptiklari geliyor.

Cocugumi sevemiyorum. Allah kahretsin o insani aradan 40 yil gecti ama bebgime her dokunusunda yasadigim tacizker aklima geliyor.

Babana bile guvenme diye bosa dememişler.

Haa bu arada bu tacizi anlatsam bir kisi bile Bana inanmaz. Namazli abdestli haci toplumda cok saygin biri. Kimse ondan boyle bir sey beklemez. Ama ben kendimi bildim bileli tacizine ugradim. Hem de evde 20 25 kişi varken yapiyordu bazılarını.

Mesela bir keresinde ben uyuyordum. Kahvaltı hazirlamislar. Ev o kadar kalabalik ki en az 20 kisj var ortalikta. O kisi geldi yanima uzandi guya beni uyandiriyor. Göğüslerimi oksuyor ama ozellikle de uclarini cikarmaya xalisiyor. Tabii o kadar soktayim ve donup kalmisim ki yataktan kalka.iyorum bile. O da ben donmuşken dakikalarca oynadi.

Hatta annem bir kere yakaladi ama yanlis anladigina hukmetti. O kadar imkansiz görünüyordu.

O sahis yalvarirdi bu gece balkonda yaticam ne olur herkez uyuyunca gel bir kere benimle birlikte uyu diye. Bana uzerime ev yapma vaatlerinde bile bulundu. Cocuk olduğum için anlamiyordum.

Buraya yazıyorum gozunuzu acin diye...

Yoksa yazip da rahatladigim falan yok.

Kendimi kokmuş balik gibi hissediyorum yine. Yine pis iğrenç bir koku geldi burnuma. Allah'a havale ediyor. Geberdi gityibir fatiha bile okumadım ardından...

ben o annenin yerinde olsam heralde kendimi hiç affedemezdim.

şükredecek bi bu mu kaldı bilmiyorum ama en azından bebek hatırlamayacak kadar küçükmüş iyi ki.

Bende çok kuçuktum sanırım 6 7yaşlarındaydım otobüste giderken tıklım tıklımdı adamın biri annemle babama küçük yorulmuştur dedi ve beni kucağına alabileceğini söyledi oturttu kucağına resmen hissettim çok kotu bir durum lütfen kimseye guvenmeyin

İnanamıyorum ya bunu size öz dedeniz mi yaptı ? Gerçekten Dünya çok kirledi yazık.Keşke annenize söyleseydiniz veya polise gitseydiniz.

Çok üzüldüm ve çok kötü oldum öz dedeniz mi? neden kimseye demediniz?

Bunu okurken kendimden geçtim yemin ederim bayilacaktim

Allah belasini versin obur tarafta,iki yakasi bir araya gelmeyesice adi sapik..
hep dua et kardesim,Rabbim senin yasadiklarini evladindan uzak etsin,hep iyilerle karsilastirsin.
bagirmayi,sana herseyi anlatabilmesini ogret,olmadi kendini koruma sporlari var onlara gonderebilirsin buyudugu zaman.

Off çok kötü şeyler okudum ya,ben bu kadar çok kişinin yaşamış olabilecegini düşünmemiştim. Ben de o kadar çok şey yaşadım ki niye bunlar benim başıma geldi diye isyan ediyordum.
6-7 yaslarindaydim neden orda oldugumu bile hatirlamiyorum belki de daha kucuktum kim bilir, babamın amcasinin oğluydu onlardaydim evde başka kimse yoktu belki de kandırdı da getirdi eve,üzerime yattığını ve organini oramda hissettigimi hatırlıyorum hala hissediyorum o ani. Çok ağladım bana sakın kimseye söyleme dedi aglayarak evden çıktım evin önünde onun yengesi vardı sanki suphelendi ne oldu diye sordu o pislik yok bişey diye geçiştirdi. Sonra bizim binaya tasindi o pislik,çatı da yapti aynı seyi sonra evde offf o kadar kötü bişey ki.yegeniyle ayni yastayiz birbirimize dokulurken ona da ayni şeyleri yaptığını söyledi. Şimdi iki oğlu var pisligin cok isterdim kızının olmasını.
Bu en kotusuydu ama tek degildi akrabalarin ogullari tarafından hep maruz kaldım tacizlere ama kimseye anlatamadim.su an bebek için uğraşıyorum kizimin olmasını çok istiyorum ama ya benim yaşadıklarımı yaşarsa diye çok korkuyorum,babasiyla bile yalnız birakamam heralde zira kimseye guvenmiyorum benim icin erkeklerin topu potansiyel sapık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…