Bu gerçekten inanılmaz korkunç bir olay..Aslında maalesef bu taciz olayı her ülkede var sadece Türkiye'de değil ve sadece cinsel açlıktan değil. .Ben ingilteredeyim. Burada çok kısa süre önce olan bir olayi anlatayim size..Çalışan bir anne 18 aylık bebeğini bir bakıcı genç kıza bırakıyor kendi evinde..Anne ise gittiğinde bu bakıcı kız eve erkek arkadaşını cagiriyor..düşünün ikisi partner zaten cinsel açlık yok..ve kızın erkek arkadaşı zavallı bebeğe oral seks yaptırıyor kızın yanında..gizli kamera görüntüleri vardı. Anne kıza güvenmemis eve camera koymuş. Tabiki aklına boyke birşey değil de dayak yada ihmal durumları gelmiş ama bu görüntüler kadında tabiki şok etkisi yaratmış. .
Sapıklık insanın yapısında olan psikolojik bir hastalıktır. .ve her milletten insanda var. .
Hemde nasıl. .bu olay ortaya çıktığında herkes şok oldu..ya minicik bir bebek..ne anladınız bundan..bu nasıl bir sapıklıktir.o annenin durumunu düşünmek bile istemiyorum zaten..Bu gerçekten inanılmaz korkunç bir olay..
Oglum var inan ben ondan bile korkuyorum. Sapik her türlü sapik erkek kiz fark mi eder onlar icin. Esime de dedim biraz büyüsün öyle kucaga alip sevilmesini istemiyorum.Evet gerçekten erkeklerin iğrenç zevklerine anlam veremiyorum. Bir çocuktan ne zevk alır koskoca adam.Pardon adam dedim ne adamı insan değiller.O yaşlarda yaşamak neyse anlatamamak da içine ayrı oturuyor insanın ama yalnız olmadığımı gördüm o kadar fazlaymışız ki o kadar şahsiyetsiz varmış ki. Biz yaşadık umarım çocuklarımız yaşamaz.
Inanamiyorum ya gercekten inanamiyorum nasil vicdan nasil insan bunlar. Bunlar insanmi? Hayvan oglu hayvanlar allahim sen cok sabirlisin rabbim ne diyim oburku dunyada bu tacizcilerin kucucuk bebekten medet umanlarin halini gormek isterimAslında maalesef bu taciz olayı her ülkede var sadece Türkiye'de değil ve sadece cinsel açlıktan değil. .Ben ingilteredeyim. Burada çok kısa süre önce olan bir olayi anlatayim size..Çalışan bir anne 18 aylık bebeğini bir bakıcı genç kıza bırakıyor kendi evinde..Anne ise gittiğinde bu bakıcı kız eve erkek arkadaşını cagiriyor..düşünün ikisi partner zaten cinsel açlık yok..ve kızın erkek arkadaşı zavallı bebeğe oral seks yaptırıyor kızın yanında..gizli kamera görüntüleri vardı. Anne kıza güvenmemis eve camera koymuş. Tabiki aklına boyke birşey değil de dayak yada ihmal durumları gelmiş ama bu görüntüler kadında tabiki şok etkisi yaratmış. .
Sapıklık insanın yapısında olan psikolojik bir hastalıktır. .ve her milletten insanda var. .
Hayvan demek iltifat olur bunlara. .hiçbir hayvan bir bebeğe zarar vermez..bir belgesel izlemiştim. .bir aslan yavrusu olduğunu bilmeden bir anne maymunu yedi..sonrasında yavru maymunu görünce o kadar üzüldü ki ona annelik yapabilmek için herşeyi yaptı..hayatta kalması için çok uğraştı.düşünün bu bir hayvan..onlarda bile bir vicdan var..İnsanoğlu kadar tehlikeli hiçbir varlık yok yeryüzünde..Inanamiyorum ya gercekten inanamiyorum nasil vicdan nasil insan bunlar. Bunlar insanmi? Hayvan oglu hayvanlar allahim sen cok sabirlisin rabbim ne diyim oburku dunyada bu tacizcilerin kucucuk bebekten medet umanlarin halini gormek isterim
Kadın tacizciler de çok...Benim bir tanıdığımın akrabasının bebeğine bakan bakıcı kadın, kız bebeğin cinsel organını yalayıp içeri bir şeyler sokuyormuş....Ortaya çıkmış, kadını linç ediyorlarken polisler mi yetişmiş ne...Yıllar önce anlattığında çok etkilenmiştim bu olaydan. Evde bakıcınız varsa, kamera koyun.
Inanamiyorum ya gercekten inanamiyorum nasil vicdan nasil insan bunlar. Bunlar insanmi? Hayvan oglu hayvanlar allahim sen cok sabirlisin rabbim ne diyim oburku dunyada bu tacizcilerin kucucuk bebekten medet umanlarin halini gormek isterim
Yaaa neler vardır daha bilinmeyen...çok oldu bu olayı dinleyeli, detayları unuttum, anne kızın cinsel organında kızarıklık filan görünce mi ne şüpheleniyor, gizli kamera yerleştiriyorlar eve, bakıcıya söylemiyorlar kamera olduğunu, sonra herşey ortaya çıkıyor filan...cidden tam da yok artık daha kötüsünü duyamam, okuyamam derken... aklım almıyor ya nasıl bi kafa bu.
Yaaa neler vardır daha bilinmeyen...çok oldu bu olayı dinleyeli, detayları unuttum, anne kızın cinsel organında kızarıklık filan görünce mi ne şüpheleniyor, gizli kamera yerleştiriyorlar eve, bakıcıya söylemiyorlar kamera olduğunu, sonra herşey ortaya çıkıyor filan...
İnanamıyorum ya bunu size öz dedeniz mi yaptı ? Gerçekten Dünya çok kirledi yazık.Keşke annenize söyleseydiniz veya polise gitseydiniz.Ben de yıllarca annemin babasi tarafindan tacize uğradım. Buraya bir kere daha yazmistim. Hamileydim o zaman. O gece siddetli kanamam oldu az kaldi çocuğumu dusuruyordum.
Taciz bir cocukta o kadar derin yaralar acar ki tacizi yasamayan asla anlayamaz.
Çok ileri bir yasta evlenebildim .
Evlendigimde iliskiye bir turlu giremedim. Buradaki vajinusmus topigindeki yardımlarla bu durumu aştım.
Şimdi bir kizim var. Onu nasil koruyacagim diye dusunmekten harap oluyorum. Kimseye guvenemiyorum.
Hatta bebegimi ben bile sevemiyorum. mesela üşüyor mu diye bacaklarını kontrol edicem. Battaniyenin altından elimi sokamıyorum. Aklima yasadiklarim geliyor. Ille üstünü tamamen açıp öyle bakiyorum. Ya da severken göğsüne göbeğinde dokunucam diye ödüm kopuyor. Boynunu öperken her seferinde yanlis mi yapiyorum diyorum. Aklima baska seyler geliyor.
Gece uyurken mumkun değil opemiyorum koklayamiyorum
Her ama her alt degistiriste aklima o adamin yaptiklari geliyor.
Cocugumi sevemiyorum. Allah kahretsin o insani aradan 40 yil gecti ama bebgime her dokunusunda yasadigim tacizker aklima geliyor.
Babana bile guvenme diye bosa dememişler.
Haa bu arada bu tacizi anlatsam bir kisi bile Bana inanmaz. Namazli abdestli haci toplumda cok saygin biri. Kimse ondan boyle bir sey beklemez. Ama ben kendimi bildim bileli tacizine ugradim. Hem de evde 20 25 kişi varken yapiyordu bazılarını.
Mesela bir keresinde ben uyuyordum. Kahvaltı hazirlamislar. Ev o kadar kalabalik ki en az 20 kisj var ortalikta. O kisi geldi yanima uzandi guya beni uyandiriyor. Göğüslerimi oksuyor ama ozellikle de uclarini cikarmaya xalisiyor. Tabii o kadar soktayim ve donup kalmisim ki yataktan kalka.iyorum bile. O da ben donmuşken dakikalarca oynadi.
Hatta annem bir kere yakaladi ama yanlis anladigina hukmetti. O kadar imkansiz görünüyordu.
O sahis yalvarirdi bu gece balkonda yaticam ne olur herkez uyuyunca gel bir kere benimle birlikte uyu diye. Bana uzerime ev yapma vaatlerinde bile bulundu. Cocuk olduğum için anlamiyordum.
Buraya yazıyorum gozunuzu acin diye...
Yoksa yazip da rahatladigim falan yok.
Kendimi kokmuş balik gibi hissediyorum yine. Yine pis iğrenç bir koku geldi burnuma. Allah'a havale ediyor. Geberdi gityibir fatiha bile okumadım ardından...
Ben de yıllarca annemin babasi tarafindan tacize uğradım. Buraya bir kere daha yazmistim. Hamileydim o zaman. O gece siddetli kanamam oldu az kaldi çocuğumu dusuruyordum.
Taciz bir cocukta o kadar derin yaralar acar ki tacizi yasamayan asla anlayamaz.
Evlendigimde iliskiye bir turlu giremedim. Buradaki vajinusmus topigindeki yardımlarla bu durumu aştım.
Şimdi bir kizim var. Onu nasil koruyacagim diye dusunmekten harap oluyorum. Kimseye guvenemiyorum.
Hatta bebegimi ben bile sevemiyorum. mesela üşüyor mu diye bacaklarını kontrol edicem. Battaniyenin altından elimi sokamıyorum. Aklima yasadiklarim geliyor. Ille üstünü tamamen açıp öyle bakiyorum. Ya da severken göğsüne göbeğinde dokunucam diye ödüm kopuyor. Boynunu öperken her seferinde yanlis mi yapiyorum diyorum. Aklima baska seyler geliyor.
Cocugumi sevemiyorum. Allah kahretsin o insani aradan 40 yil gecti ama bebgime her dokunusunda yasadigim tacizker aklima geliyor.
Haa bu arada bu tacizi anlatsam bir kisi bile Bana inanmaz. Namazli abdestli haci toplumda cok saygin biri. Kimse ondan boyle bir sey beklemez. Ama ben kendimi bildim bileli tacizine ugradim. Hem de evde 20 25 kişi varken yapiyordu bazılarını.
Mesela bir keresinde ben uyuyordum. Kahvaltı hazirlamislar. Ev o kadar kalabalik ki en az 20 kisj var ortalikta. O kisi geldi yanima uzandi guya beni uyandiriyor. Göğüslerimi oksuyor ama ozellikle de uclarini cikarmaya xalisiyor. Tabii o kadar soktayim ve donup kalmisim ki yataktan kalka.iyorum bile. O da ben donmuşken dakikalarca oynadi.
Hatta annem bir kere yakaladi ama yanlis anladigina hukmetti. O kadar imkansiz görünüyordu.
O sahis yalvarirdi bu gece balkonda yaticam ne olur herkez uyuyunca gel bir kere benimle birlikte uyu diye. Bana uzerime ev yapma vaatlerinde bile bulundu. Cocuk olduğum için anlamiyordum.
Kendimi kokmuş balik gibi hissediyorum yine. Yine pis iğrenç bir koku geldi burnuma. Allah'a havale ediyor. Geberdi gityibir fatiha bile okumadım ardından...
Bunu okurken kendimden geçtim yemin ederim bayilacaktimInsan hafizasindan o anlari asla ama asla unutamiyolar eski insanlar cahilmis benim anneme kimse anlatmamis anneannem ayiptir diye soylemezmis annem adet olmus hergun agliyomus benden kan geliyo diye anneanneme soylemis tamam kizim demis anneannem ayda bi kere soyle olur boyle olur diye bile anlatmamis o yuzden annem hep bizi bilgilendirirdi. Buradaki hic bi kadin cahil degil okumus insanlariz cocuklarimizi bilinclendirelim ve asla akraba bile olsa yanliz birakmayalim lutfen herkes dikkate alsin.
Daha once bi haberde okumustum 4 5 aylik bi bebek dedesiyle birlikte kaliyormus annesi tarlaya gidiyormus bebege dedesi bakiyormus bebek bigun deli gibi kusmaya baslamis doktora goturmus anne ve babasi noldu dersiniz bebegin midesine bakmislar ve midesi meni doluymus anne babaya soylemisler bunu yapan oz ve oz dedesi inanamiyorum yaa suan bile midem bulaniyor ellerim titriyor kadin calismaya giderken hep bebegin agzina bosalmis kucuk sabi de ne yapsin mama sanip yutmus oz babana bile guvenmicen bu devirde rabbim cok sabirli.. Rabbim buyuk.. Allahindan bulsunlar adi serefsiz kopekler...
Ben de yıllarca annemin babasi tarafindan tacize uğradım. Buraya bir kere daha yazmistim. Hamileydim o zaman. O gece siddetli kanamam oldu az kaldi çocuğumu dusuruyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?