Çocukken yaşadığım tacizi unutamıyorum

İnanmıyorum ya bu kadar kadın çocukken taciz edilmiş ben de yaşadım ama hiçkimseye anlatamadım. Biri sözlü tacizdi, orta sonda 13 yaşında kütüphaneye kitap almaya gitmiştim öğle arası, yolda bir hayvanoğluhayvan " şşş " dedi arkamdan döndüm kim diye " y....ğımı sokayım mı " dedi. Başımdan aşağı sular aktı koşarak ağlayarak Nasıl döndüm okula hatırlamıyorum
Sonra annemin yanında popomu ellemişti Adamın biri bakır dükkanında annem ürünlere bakıyor, hayvan herif ürün çıkarmaya geçip geliyor falan. Her geçişinde popoma bişey değiyor. Annemin elinde poşet var o mu diye baktım sonra bir farkettim ki adam elliyor. Yine hiçbirşey söyleyemedim anneme sadece "hadi yeter baktığın çıkalım" diye ısrar ettim..

Nasıl sustuk biz bu kadar neden

Hele bir olay yaşadım ki o içimden bile geçtiğinde paramparça oluyorum...

Aamir khani cok begenirim suanda 2 yasinda kizim var kizima da oglum olursa ona da egitim vericem arkadaslar lutfen sizde kiz yada erkek evlatlarinizi bilgilendirin kizlara boyle bu bi durumda ne yapmalari gerektigini daha da onemlisi erkeklere kizlara yaklasmamalari gerektigini anlatalim bana anlattilar ama yinede sessiz kaldim suclu ben olurum diye dusundum hep kizlara degil erkek cocuklara anlatilmasi gerekli bence erkek evladi olanlar lutfen bunu dikkate alsinlar...

Hayir elledin de afedersin ne oldu? Sabi kucuk bi cocuk o ya. Sen iki uc saniye ufacik beyninle bi zevk yasadin sozde ama biz 30lu yaslarda unutamadik hala. Bu kadar basit olmamali ya. Bu mudur yani

Insan hafizasindan o anlari asla ama asla unutamiyolar eski insanlar cahilmis benim anneme kimse anlatmamis anneannem ayiptir diye soylemezmis annem adet olmus hergun agliyomus benden kan geliyo diye anneanneme soylemis tamam kizim demis anneannem ayda bi kere soyle olur boyle olur diye bile anlatmamis o yuzden annem hep bizi bilgilendirirdi. Buradaki hic bi kadin cahil degil okumus insanlariz cocuklarimizi bilinclendirelim ve asla akraba bile olsa yanliz birakmayalim lutfen herkes dikkate alsin.

Daha once bi haberde okumustum 4 5 aylik bi bebek dedesiyle birlikte kaliyormus annesi tarlaya gidiyormus bebege dedesi bakiyormus bebek bigun deli gibi kusmaya baslamis doktora goturmus anne ve babasi noldu dersiniz bebegin midesine bakmislar ve midesi meni doluymus anne babaya soylemisler bunu yapan oz ve oz dedesi inanamiyorum yaa suan bile midem bulaniyor ellerim titriyor kadin calismaya giderken hep bebegin agzina bosalmis kucuk sabi de ne yapsin mama sanip yutmus oz babana bile guvenmicen bu devirde rabbim cok sabirli.. Rabbim buyuk.. Allahindan bulsunlar adi serefsiz kopekler...

ay yazık ya biz kadınlar neden böyle şeylere maruz kalmışız inşallah bizim minik çocuklarımızın karşısına böyle sapıklar çıkmsz

Yok artık diyorum ya son nokta dede ve 4.5 aylik torun dahası yok yoruma kapalı otesini cehennem narı paklar

Allah belasini versin serefsiz daha da okumicam bu konuyu icim parcalandi kip kirmizi oldum öfkeden aklim almiyor su an insallah gebermistir oglu onu haslamistir pislik ne desem az

TV kanallarında gece gündüz kamu spotu diye her türlü konuya deginiliyor ama taciz veya tecavüze karşı ne gibi önlemler alınacağına dair herhangi bir eğitim programı yok..zaten genel olarak programlar beş para etmez.hep varsa yoksa evlilik programları,surviver,ne giysem de seksi olsam,evimi nasıl temizlesem,ne pişirsem ne yesem ve saçma sapan diziler..arz-talep olayı diyeceğim ama biz bu kadar dar kafalı ve cahil bir toplummuyuzki bize bunları yakistiriyor bu program yapımcıları. .
Çok büyük bir oyun oynanıyor..beyin yıkama oyunu..halk bilinçlenmesin bizde herşeyi yutturalim oyunu...
Belki bu yönde birşeyler yapılabilir..bence hala geç sayılmaz. .

Hayir elledin de afedersin ne oldu? Sabi kucuk bi cocuk o ya. Sen iki uc saniye ufacik beyninle bi zevk yasadin sozde ama biz 30lu yaslarda unutamadik hala. Bu kadar basit olmamali ya. Bu mudur yani
Evet gerçekten erkeklerin iğrenç zevklerine anlam veremiyorum. Bir çocuktan ne zevk alır koskoca adam.Pardon adam dedim ne adamı insan değiller.O yaşlarda yaşamak neyse anlatamamak da içine ayrı oturuyor insanın ama yalnız olmadığımı gördüm o kadar fazlaymışız ki o kadar şahsiyetsiz varmış ki. Biz yaşadık umarım çocuklarımız yaşamaz.

Psikolojim bozulacak cidden nasıl rezil insanlar var ya.Bence çok detaylı yazmayalım hanımlar. ortalıkta dünya bir tacizci kepazeler var. Midem alt üst Allah'ım.Nasip ederse Rabbim çocuklarım büyüyüp evlendiklerinde çocuk doğurmalarını dahi istemiyorum.Allahım çocuklarımızı korusun şaşırtmasın.

Bu yaşımdan sonra ilk defa bu kadar açık anlatttım ve burda bana bir aydınlanma geldi belki de yaşamımdaki birçok şeyin temelinde yatan sorun buydu dedim ve isranbulda iyi bir psikolog buldum güvenebileceğim bir klinik..tr.ye dönünce mutlaka gideceğim..

ayyy kıyamam yaaa.. çok üzüldüm içimden bişey koptu yazdıklarınızı okuyunca. bence bazı arkadaşların da dediği gibi psikolojik destek almanız faydalı olabilir.. gerçekten çok üzüldüm, içim dağlandı...

Okumaya dayanamiyorum nasi insan bunlar dayisi tarafindan taciz edilmis bi kizcagiz allahim ya kendime mi yanayim baskalarina mi inanin cigerim yaniyo okurken..bazen diyorum ki allahim bana kiz cocuk verme boyle seyler yasar koruyamam o da benim gibi olur sonra her gece ici aciya aciya aglayarak uyur yillarca hem de.. Kucucuk aklimda sanki ben kotu bisey yapiyomusum gbi allahim beni afget koru diye basima basortusu gecirip cüz almistim elime kuran falan degil ha bildigimiz cüz kuran kurslarinda cocuklara veriyolar ya onu aldim elime okuyamiyorum da oyle tutup dua ediyorum.. Benim ne sucum var ki sucum ses cikaramamak iste. Ooof

Aslında maalesef bu taciz olayı her ülkede var sadece Türkiye'de değil ve sadece cinsel açlıktan değil. .Ben ingilteredeyim. Burada çok kısa süre önce olan bir olayi anlatayim size..Çalışan bir anne 18 aylık bebeğini bir bakıcı genç kıza bırakıyor kendi evinde..Anne ise gittiğinde bu bakıcı kız eve erkek arkadaşını cagiriyor..düşünün ikisi partner zaten cinsel açlık yok..ve kızın erkek arkadaşı zavallı bebeğe oral seks yaptırıyor kızın yanında..gizli kamera görüntüleri vardı. Anne kıza güvenmemis eve camera koymuş. Tabiki aklına boyke birşey değil de dayak yada ihmal durumları gelmiş ama bu görüntüler kadında tabiki şok etkisi yaratmış. .
Sapıklık insanın yapısında olan psikolojik bir hastalıktır. .ve her milletten insanda var. .

Son düzenleme:
Okurken bile insan bir tuhaf oluyo Allah kimseye göstermesin bence de bi piskolojik destek almalisin

Kadın kanı zafer sembolü gibi çarşaflarda sallandırılıyorken, tacize uğrayanlara utanmak öğretilmişken çok zor aşacağız biz bu evreleri..

Bende oğullarının ç*künün resmini sallandırsam mesela balkonumdan? Belki küçük, benim aileme küçük pipili damat yakışmaz, alem görsün.

Bir çok kişi yazmış, sonuna kadarda katılıyorum belki bir kaç devir önceye susmak öğretildi, ama çocuk sahibi herkes susmamayı, utanmamayı evlatlarına öğretsin ne olur.

Ay ne biçim insanlar var ya Allah kahretsin emi onları. İnanamıyorum şuanda. Hayatımda duyduğum en iğrenç olay bu gerçekten. Böyle bebekli konularda hep aklıma yiğenim geliyor. Allahım esirgesin. Ne çeşit bi hayvanlıktır bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…