Çocukken yaşadığım tacizi unutamıyorum

Aynen katılıyorum ama bize toplum olarak hep ayıp dediler sus dediler hiç bişey anlatmadılar.Sana yine anlatmışlar ben hiçbişey bilmezdim.Çocuklar bilgilendirilmeli ki çocuk tedbirini alsın biz yaşadık onlar yaşamasın ya. Çocuklarımıza anlatalım anlatamıyorsak da Aamir khan ın mahremiyet eğitimi videosu var çok güzel izleyelim izlettirelim arkadaşlar !!

sizi çok iyi anlıyorum ben çocuklarıma sürekli vücutlarının onların özeli olduğunu istemedikleri kimsenin onları öpmesine izin vermemelerini onlarında kimseyi öpmek zorunda olmadıklarını söylüyorum. vücutlarının sadece onlara ait olduğu eğer birisinden rahatsızlık duyarlarda bağırmalarını ve bundan kesinlikle utanmamalrını ve korkmamaları telkininde bulunuyorum. hepimiz bunu evlatlarımıza kız erkek ayrım yapmadan söylemeliyiz. çünkü bu iğrenç yaratıklar kız erkek ayrımı yapmıyor...benim kızım 2 yaşındayken bile mahreminin farkındaydı babasının yanında külot vs. giydırıyorsam eliyle orasını kapatır kimsenin bakmasına izin vermezdi.

Bu çok güzel bir davranış. Bu gibi şeylere dikkat edelim hanımlar belli bir yaşa kadar babası yıkasın ama belli bi süre sonra babası da yıkaması hoş değil. Mesela erkek çocuklarının da kadın hamamlarına girmesine karşıyım.Biz toplum olarak aslında bu hale getiriyoruz çocukları artık şu ayıp kelimesini bir kenara bırakıp çocuklarımızı bilgilendirmeliyiz. Çocuklara bu konuları aşılamalıyız.

Vallahi ben kimseye güvenmiyorum oğlum var benim.öğretmen öpse bakarım niye öpüyo diye ufakken benide eniştem dudağımdan öpmeye kalktı bide teyzemin kocası olucak pislik şuayip kılıklı tıpatıp benzeyen pislik.13 yaşındaydım benden büyük kızları var sapığın.yazın köye gitmiştik yaralı serçe buldum annemle teyzem bahçeden meyve topluyodu eve koştum enişte kutu varmı diye.adam nekadar büyüdün sen kızım diye çenemden zorla tutup dudağımın kenarını öptü bende kaçtım.anneme anlattım yanlış anlamışsındır diyo deli kadın.bide arabada yanıma oturdu kendinkızının yanında göğsüme değmeye çalıştı.ne varsa bu erkeklerde var hepsi ayrı pislik.ben şimdi pipirikli bi anne oldum.oğluma zarar veriyorum özgüveni yok ama neyapayım.size tavsiyem böyle şeyleri izlemeyin ve her kadın bi taviz yaşıyor malesef bakın burda gördüğünüz gibi takmayın kafanıza erkeklerin hayvanlıkları

egwr bir aile biraz baskıcıysa cocuklar bunu söylemekten kaçınıyor kızarlar korkusuyla. Offf sinirlerim zıpladı ayni duyguları hissettim.

Çocuklarınıza cok dikkat edin gerçekten dısarısı cok tehlikeli ben de ilkokuldayken servis şöförü tarafından tacize ugramısım mışım diyorum çünkü şimdi idrak ediyorum öyle çaktırmadan yapmış ki cocuk aklımla anlamamısım ama şimdi anlıyorum tabi.serviste ben ve bir kaç kızı sırayla yanında oturtup (minübüslerdeki gibi şöfor yanı kücük koltuguna) elimizi tutar araba kulandırırdı kullanmadıgımız anlarda elimiz elinde pantalonun üstünde beklerdi(malum yerin üstünde) sora tekrar arabanın direksiyonunu elele cevirirdik şimdi düsnüyorumda hiç adamın sapık oldugunu düşünmemiştim cocuk aklı işte şimdi olsa bir kaşık suda boğarım pis sapıgı

Anne diyorum herşey annede bitiyor
İlgili bilgili ve uyanık olmak zorundayız

Masum sübyanlardan haz alan sapıkları Rabbim kahru perişan eylesin onlar savunmasiz tipki anlattiğıniz gibi çoğu tehlikenin farkinda bile değil oylelerini elime verseler ellerimle parçalarım çocuk deyince daha bi hassas oluyor insan kan beynine siçrıyor

Off o kadar çok tacize ugradim ki.. Çocukken olsun, genc kizligimda sokakta, yolda..ne sağlam psikolojim varmış diyorum..hicbirinide anlatamadim kimseye..cocuklarimizla arkadaş gibi herşeyi konuşabilmeliyiz, vücutlarının kendilerine özel olduğunu, rahatsız olduğu bir durum olduğunda hemen gelip anlatmasını vs.

Bütün yazilanlanlari okudum..bende yazmalıyım dedim.çok üzüldüm..anlatmak o kadar zor kii.ben öz ..im tarafından tacize uğradım.keşke bende bir kere görmüş olsaydım.tamamen çıkıp gitseydi hayatımdan..çocuktum..anlamadım anlam veremedim..geceleri uyumak istemediğimi hatırlıyorum.gece olmasını istemediğimi hatırlıyorum..anlatamadigim şeyler var..buraya bile yazamıyorum.sustum..sustum sadece.anneme diyemedim.ablam anlamış ona da yapmis gece tacizlerini uyarmislar..sus dediler evlenemez yuva kuramaz hayatı biter.sustum.peki ya benim hayatım.benim duyggularrim içimde açılan yaralar.biraz büyüdüm adet oldum soyleyemedim kimseye.utandım çok ağladım büyüdüm kirlendim dedim.goguslerim büyümeye başladı sakladım herkesten.hep beddua ettim o kişiye..sonra hep bunlar gerçek değilmiş gibi yaşamaya başladım.ruhum bölünmüş meğerse o dönem..kişilik bozukluğu oluşmuş..sonra yaşadığım arabadaki sınıftaki tacizler o kadar canımı acitmasada o berbat geçen 3 yılı hatırlattı hep..lütfen lütfen kız ve erkek çocuklarınızı bir odada yatirmayin.kızlarımızın KİLİTLİ ayrı odaları olsun..susmamayi vücutlarının özel olduğunu anlatalım..öyle kötü oldum ki ellerim titriyor..

Allah bildigi gibi etsin bütün tacizcileri ne pislik lanetler bunlara idam degil hadim lazim bak ozaman daha az olur bu tacizciler
birde burada okuyorum bazi kizlar bir degil iki üc defa degisik kisilerden tacize ugramis bu normal mi ya?
Ben kücükken annem hep derdi kimsenin kucagina oturma birisi derse gel otur sakin oturma felan diye bende anlamiyordum zaten kimse öyle birsey demiyordu hic yasamadim öyle bir taciz Allahima cok sükür ama anlamiyordum iste büyüdükce anladim böyle pis insanlar oldugunu ve annem o yüzddn tembihledigini ve ben bazen teyzemde kalirdim annem hep sorardi enisten napti seninle konustumu seni öptümü felan diye birsey yaparsa teyzene söyle sakin yanina yatma yalniz kalam onunla
artik okadar tedirgin olmustumki annem hep öyle seyler deyince babam evdeyken odamin kapisini kilitlerdim halbuki babam odama girmek istese önceden tiklardi ve giriyorum diye seslenirdi
benim bir oglum var daha cok kücük ama Allah göstermesin öyle kötü bir sey benim oglumun basina gelse o kisiyi öldürürüm sapiklar bakmiyorki kiz mi erkek mi. Erkek cocuklarda tacize magruz kaliyor.
Vallah Allah şaşırtmasin bir tecavüzcünün annesi esi kardesi ablasi da olmak cok kötü birsey Allah her ikisinide düsman basina vermesin

Biliyo musun seni ne kadar iyi anliyorum? Allah kimseye yasatmasin... Kriz gecirir gbi olur insan dusununce bile.. Kac gece aglarsin unutiym nolur diye.. Kac yasina gelirsen gel unutulmuyo maalesef ve unutulmuyomus belliki.. Allah yardimcin olsun gercekten ilerde kizim olursa onu gozumun onunden ayirmicam bi dk bile en azindan mumkun oldugu kadar zaman ve ona bana herseyi anlatabilecegini soylicem korkuyla buyutmicem onu bana anlatirsa annem ne der napar diye dusunmesin cocugum gelsin aglasin anlatsin birlikte atalim bunu ustumuzden.. Ben de 10 yasima kadar altimi islatmistim.. Allah korusun

offf ya off kızlarimizi en yakın aile içine güvenmeyeceksek kime güvenelim yabanci olsa defolup sonsuza kadar gider ama hayatında olan çıkarman mümkün olmayan insanlarla yüzleşmek olümün başka türlüsü galiba çok üzüldüm cnm ne denirki bilmiyorum

her gece dua ederdim Allah im benim canımı al diye sabah uyanınca aglardom yine olmemisim diye.intihar etmek istedim çok kez.hatırlıyorum yanımdan arabalar geçerken hesap yaptım kendimi şu arabanın altına atsam kaç dakikada ölürüm diye..igreniyorum aklıma geldikçe.Rabbim e bırakıyorum.

onlar için kız erkek faketmezki çünkü onlar ruh hastasi kişiliği bozuk insanlar akil sağlığı normal bi insan bunu yapabilirmi

Aynen canim.erkeklere guvenemiyprum..buraya yazdım ki dikkatli olsun herkes ben dahil..kardesidir babasidir diye bile guvenmesinler;(

Rabbimin hesabı çetin sen içini ferah tut bu işin helalliği yok ben yaşamadim ama yaşayanlara şahit oldum anlatılmaz yaşanir bu aci

Bunu yapan serefsizler utancagina tacize maruz kalan cocuklar utaniyor kendilerine yapilandan .....anlatamiyorlar bazilari anlatsa bile goruldugu uzere aileler inanmak istemiyor akli yavas yavas ermeye basladigi vakit onlara ozel bolgelerinin nereleri oldufunu ve dokunmak isteyen olursa ciglik atmalarini hemen gelip anlatmasini soylemek lazim

Baban annen nasıl izin verir böyle biseye..aklım almıyor..o kişi kaç yaşındaydı bunlar olurken, çok üzüldüm

Şu an çok ii bir dokyorda tedavi görüyorum..cok yol kat ettim..o kişiyle artık görüsmuyorum.kendime zarar vermek istemiyorum.bu benim suçum ayibim değilmiş bunu biliyorum.lütfen taciz yaşayanlar ve sevgili konu sahibi lütfen sende uzman desteği al.çünkü ilerde daha farklı sorunlara yol açabiliyor.doktorumun dediği de mutlaka destek şart.ve tacizin erkeklerde de çok yaşandığını söyledi.kız ve erkek özellikle erkek evlatlarimizi lütfen bu konuda bilinclendirelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…