Çocukla boşanma

6 sene oldu. Ben boşanınca dünya başıma yıkılmadı.Ki gerçekten çok kötü ayrıldık.
1 buçuk sene evden çıkamadım bile çünkü takıntılı,şiddet yanlısı bir adamdı.Tek telkinim çocuğum oldu o kadar küçüktü ki.Hayatta herşey geçici bu günler de geçecek dedim.
Şuan herkes kendi hayatında o evlendi.Çocuğumuz için zorunlu da olsa dost gibiyiz şuan.

Siddet yanlisi olan esiniz 2. Eşine nasil davraniyor merak ettim sakıncası yoksa.
Ben de ayrılıyorum ve merak ediyorum bu adam evlenince degisebilir mi

Dul demeyin ayrıca ben hiç öyle hissetmedim.Cok gençtim belki ondan ama.
Çevrem,yeni tansotugim
Merak etmeyin cocuklar daha cabuk topatlaniyor.
Dul omajini da ben hic yasanadim. Ustelik dul degil bekariz.
Bende yaşamadım ki gerçekten artık böyle bi
Siddet yanlisi olan esiniz 2. Eşine nasil davraniyor merak ettim sakıncası yoksa.
Ben de ayrılıyorum ve merak ediyorum bu adam evlenince degisebilir mi
Iyi olduklarını söylüyor ama eşiyle birebir muhabbetim yok. Sadece merhaba diyoruz birbirimize.
Açıkçası eski eşim düzelir mi çokta merak etmiyorum.Benden uzak olsun da.Kotu de olsa bana söylemez sanırım zaten:KK53:

Kendimi güçsüz çaresiz yalnız hissediyorum ne kadar oldu boşanalı zorlukları neler sizde şok küçük yaşta boşanmışsınız
Şimdi kizim 9 yasinda.
Ben hic 1 zorluk yasamadim.anlasamadigim ve sabrimin tukendigi bir iliski bitti diye baktim.
Mutlu anne oldum mutlu annenin mutlu cocugu oldu kizimda.
7 yildirda hayatimda biri var.kizim buyusun o sekilde evlenebilirim dedim bekledi ve simdi evleniyoruz.
Hayat bitmiyor.ve asla kendinize dul etiketi yapistirmayin.
Sizin icinde hayirlisi olur umarim

Kendimi güçsüz çaresiz yalnız hissediyorum ne kadar oldu boşanalı zorlukları neler sizde şok küçük yaşta boşanmışsınız
Bende kendimi cok gucsuz ve yalniz hissediyordum. Cocuk olmamasına rağmen. Kendinize hayal ve hedefler koyun bu sizi hayata daha cok bağlayacak.ufak tefek gelgitler aglamalara ozlemlere takilmayin. Cocugunuz icin yaşamak güçlü bir kadin olmak mesela hedefiniz olabilir

Şimdi kizim 9 yasinda.
Ben hic 1 zorluk yasamadim.anlasamadigim ve sabrimin tukendigi bir iliski bitti diye baktim.
Mutlu anne oldum mutlu annenin mutlu cocugu oldu kizimda.
7 yildirda hayatimda biri var.kizim buyusun o sekilde evlenebilirim dedim bekledi ve simdi evleniyoruz.
Hayat bitmiyor.ve asla kendinize dul etiketi yapistirmayin.
Sizin icinde hayirlisi olur umarim
Ben tekrardan güvenebilir miyim güvenirsem tekrarda başarısız bir evlilik yaparsam korkusu tabi çok erken öncelikle açımı yaşayıp onu unutmalıyım

6 sene oldu. Ben boşanınca dünya başıma yıkılmadı.Ki gerçekten çok kötü ayrıldık.
1 buçuk sene evden çıkamadım bile çünkü takıntılı,şiddet yanlısı bir adamdı.Tek telkinim çocuğum oldu o kadar küçüktü ki.Hayatta herşey geçici bu günler de geçecek dedim.
Şuan herkes kendi hayatında o evlendi.Çocuğumuz için zorunlu da olsa dost gibiyiz şuan.
Benimde öyle psikoloji bozuk ve dayak yedim sürekli .... evlendi mutlu mu acaba bende merak editorum inşallah mutsuzdur !! Benimkinde evlenir muhakkak çocuk için dost olmak bilmiyorum nasıl olacak?

Back
X