çocukla boşanmış anneler yardım.

İte kaka bugüne kadar geldik..ama bugun gördüğüm. Manzara sonucu artık sonucu ne olursa olsun kafamda netleşti boşanma. .
Eşimle. Bir konu yüzünden tartıştık eşim öfke kontrolü olmayan biri. Ağzından küfürler ardı ardına siralanirken bağırıp çağırıp ortalığı dagitirken 1 yaşında bebeğim korkudan çırpıniyordu. .....
Bu ortamda babası ile büyüyeceğine ben tek başıma mutlu sakin huzurlu bir hayat verebilirim.ona.. tek korkum ilerde beni suçlar mi ? Ama bu şekilde de olmaz maalesef ne yaptıysam eşim. Hep aynı. .. hep sinir krizi geçiriyor. En ufak bişeye ağzından küfürler dolup taşıyor. .
Çok yoruldum artık. Kızım için katlanmali miyim ama bu ortam kızıma da zarar verir...ben ne kötü bir.insanım ona iyi bir baba secemedim. ....
Maddi gücum var bosanirsam izmir e yerleşir kızımı krallar gibi yasatirim ama çok mu eksik kalır. . Beni suçlar mi... Eşim benim. İçin tamamen bitti artık ama kızım. ....
Kızımı sevmiyorsun dedim.eşime . Aldığım cevap senden olan ne sevilir cennet bile sevilmez senden olan dedi..
Kızım şanssız bir çocuk mu.. kızımı o kadar çok seviyorum ki.. . Böyle .. ne olur yardım. Edin çok kötüyüm.......

Krallar gibi yaşarsınız. Sakın düşünme kardeşim. Tüylerim diken diken oldu. 1 yaşındaydı benim oğlum da. İskele babası olacak şahıs tartışma esnasında sağa sola saldırırken uyuyan bebeğimi uyandırdı ve ona da şiddet uygulamaya kalktı. Sonra benim şartel kapandı zaten. Aldım oğlumu, İzmir'e ailemin yanına yerleştim. Şimdi 9 yaşında. Çok mutlu bir çocuk şükür. 8 yaşına kadar babasını da tanımadı(baba sıfatlı kişi istemedi). Geçtiğimiz yıl çocuğu olduğu aklına geldi, görmek istedi. Üç kez görüştüler, oğlum için ha var ha yok. Mutluyuz, darısı sizin başınıza. Kızınız asla sizi suçlamayacak, emin olun. Hele ki o lafı eden babasının ettiği o pis lafı duysa... Kızınız sizin gibi bir annesi olduğu için şanslı.

çocuğun senin gibi yürekli annesi olduğu için çok şanslı...boşanmakta evlenmek kadar olağan artık..tabiki boşanmak zor ama bebeğin huzursuz mutsuz bir ortamda büyürse oda aynı babası gibi hırçın bir birey olmaya aday olacaktır..
tabiki bu karar senin ama boşanmaya kesin kararlıysan bunu yap..kimse seni suçlamaz..

O zaman sıkıntı olmaz . Şu yönden soruyorum mesela boşanınca genelde kadının ailesi çocuğu bırak gel diyorlar ya maliyet Olmasın diye ondan sordum .
Bakın ben çok şükür çalışan bir insanım devlet memuruyum iyi de gelirim var çok şükür. Ailemin yanına yerleşeçek değilim. İhtiyacım yok. Ayrıca bunu diyecek aileyi de siler atarım. Kızım için dünyayı siler atarım.

Bakın ben çok şükür çalışan bir insanım devlet memuruyum iyi de gelirim var çok şükür. Ailemin yanına yerleşeçek değilim. İhtiyacım yok. Ayrıca bunu diyecek aileyi de siler atarım. Kızım için dünyayı siler atarım.
O zaman çok ama çok Şanslı bir kızınız var . Şayet birşeyler düzelmiyorsa hiç düşünmeyin bile . Çünkü gereksiz yere yıpranırsınız . Devlet memuru garanti işi olsn bir kadınsınız o zaman işiniz kolay .

biraz sakin kafa karar almak lazım neden sinirleniyor neden o noktaya geliyor bunu araştırmak lazım
adamın sevmediği istemdiği şeyi yaparsanız tabi adam sinirlenir ama durduk hiç birşey yokken sinirleniyorsa zaten sinirlidir.
biraz zamana bırakın bence.
ayrıca bir uzmandan destek alın
siz elinizden geleni yapın
sonrasını o düşünsün
hem böyle vicdanınızda rahat eder

ayrılmayı düşünüyorsanız yaşı küçükken ayrılın bence daha kolay uyum sağlar.böyle şiddet eğilimli biri bence iyi bir baba olamaz zaten.

İte kaka bugüne kadar geldik..ama bugun gördüğüm. Manzara sonucu artık sonucu ne olursa olsun kafamda netleşti boşanma. .
Eşimle. Bir konu yüzünden tartıştık eşim öfke kontrolü olmayan biri. Ağzından küfürler ardı ardına siralanirken bağırıp çağırıp ortalığı dagitirken 1 yaşında bebeğim korkudan çırpıniyordu. .....
Bu ortamda babası ile büyüyeceğine ben tek başıma mutlu sakin huzurlu bir hayat verebilirim.ona.. tek korkum ilerde beni suçlar mi ? Ama bu şekilde de olmaz maalesef ne yaptıysam eşim. Hep aynı. .. hep sinir krizi geçiriyor. En ufak bişeye ağzından küfürler dolup taşıyor. .
Çok yoruldum artık. Kızım için katlanmali miyim ama bu ortam kızıma da zarar verir...ben ne kötü bir.insanım ona iyi bir baba secemedim. ....
Maddi gücum var bosanirsam izmir e yerleşir kızımı krallar gibi yasatirim ama çok mu eksik kalır. . Beni suçlar mi... Eşim benim. İçin tamamen bitti artık ama kızım. ....
Kızımı sevmiyorsun dedim.eşime . Aldığım cevap senden olan ne sevilir cennet bile sevilmez senden olan dedi..
Kızım şanssız bir çocuk mu.. kızımı o kadar çok seviyorum ki.. . Böyle .. ne olur yardım. Edin çok kötüyüm.......
Maddi gücün varsa bu kadar saygısız bir adama katlanmamalısın .Emin ol kızının psikoloji o adamın yanında kala kala alt üst olacak . Bas git mutlu huzurlu ve kavgasız bir hayat kur kendine . Yıllarını kaybetmişssin .Ne kazansan kar .Senden olan cennet sevilmez ne demek ya ? Evladının o mis kokusuna hasret kalsın . Bu erkekler kaşınıyor yemin ederim ..

Maddi gücün varsa bu kadar saygısız bir adama katlanmamalısın .Emin ol kızının psikoloji o adamın yanında kala kala alt üst olacak . Bas git mutlu huzurlu ve kavgasız bir hayat kur kendine . Yıllarını kaybetmişssin .Ne kazansan kar .Senden olan cennet sevilmez ne demek ya ? Evladının o mis kokusuna hasret kalsın . Bu erkekler kaşınıyor yemin ederim ..
Evet bende de film koptu artık. .
Bu sözle ne demek istiyor bu

Cocuk sadece anneye ait degil uyle olsaydi evlenmedende anne olurdunuz o yuzden babasiz olrak buyutmeyin bu o kadar kolay degil. Babasiz yada annesiz buyunce daha cok sorunlu olur pskolaga goturmekle duzelmiyor maalesef. Anlasmiyan cifttler niye cocuk yapiyor anlamis degilm

Kaç yillin evlisiniz ? Ben de sizin durumunuzdayim yani bosanmayi dusunuyorum . Hakkımızda hayırlısi

Kendi çocuğunu bile sevmeyen senden gelen cennet olsa sevmem diyen adam büyüyünce de bu kizi sevmez

Böyle adamla sevgisiz beraber buyuteceginize tek büyütun

Yaşı küçükken ayrılmak daha iyi en azindan bu zehirli dönemin farkında olmayacak

Senden olan hicbir seyi sevmeyecekse neden evvela seninle cocuk yapmis?

Git gel akilli insanlara deli oluyorum.

Yapilmasin sorumlulugu alinmayacak olan cocuk! Babasi varken onu babasiz birakacak sekilde davranmasi cok yanlis.

Evliligi evcilik, cocugu oyuncak bebek saniyorlar

aslında olumlu cevap yazacaktım lakin su satırı okuduktan sonra bütün düşüncem değişti.
eğer bir baba kızı ile ilgili bunu söyleyebilyorsa yazıklar olsun boşanın kurtulun
her evlilkle sorunlar sıkıntılar olur
mesela benm de öfke kontrolüm ne yazık ki yok
cok bagırıyorum kırıyorum döküyorum laflar sözler hakaretler hava da uçusuyor eşim daha sakindir.
ama en son adam da beni sakinleştirmekten cıldırdı
ve artık oda bir patlama yaşadı ondan snra anladm ne kadar yanlış yaptığımı oglum cok etkleniyordu
artık sinirlenince ortamı terk ediyorum. asla bagırıp cagırmıyorum. sadece bazen sesler yükseliyor oda cocuk uyuduktan sonra.
ben ateş iken eşim su oluyor yada tam tersi. ama bu zihniyette bir koca düzelmez
ben düzeldim de o düzelmez.

aslında olumlu cevap yazacaktım lakin su satırı okuduktan sonra bütün düşüncem değişti.
eğer bir baba kızı ile ilgili bunu söyleyebilyorsa yazıklar olsun boşanın kurtulun
her evlilkle sorunlar sıkıntılar olur
mesela benm de öfke kontrolüm ne yazık ki yok
cok bagırıyorum kırıyorum döküyorum laflar sözler hakaretler hava da uçusuyor eşim daha sakindir.
ama en son adam da beni sakinleştirmekten cıldırdı
ve artık oda bir patlama yaşadı ondan snra anladm ne kadar yanlış yaptığımı oglum cok etkleniyordu
artık sinirlenince ortamı terk ediyorum. asla bagırıp cagırmıyorum. sadece bazen sesler yükseliyor oda cocuk uyuduktan sonra.
ben ateş iken eşim su oluyor yada tam tersi. ama bu zihniyette bir koca düzelmez
ben düzeldim de o düzelmez.
Evet ben o cümlenin açıklamasını adım gibi biliyorum. Sinirle söyledim. .
Bıktım artık onun sinirinden de ailesinden de..
Ruh hastası psikopat ... yoruldum ya..

Evet ben o cümlenin açıklamasını adım gibi biliyorum. Sinirle söyledim. .
Bıktım artık onun sinirinden de ailesinden de..
Ruh hastası psikopat ... yoruldum ya..
hep öyle olur zaten o senn evladın ya ? hadi sana saysn sövsün de bu nedir inan içim cız etti.
dediğim gibi düzelmez be canm senn de umudun yok boşanmak cok zor ama böylede o yavrucağa yazık sana yazık
allah yardımcın olsun :( inşallah kararının arkasında dimdik durabilirsin.
sen boşanacağını söyledin mi tepkisi ne oldu ?

Back
X