İte kaka bugüne kadar geldik..ama bugun gördüğüm. Manzara sonucu artık sonucu ne olursa olsun kafamda netleşti boşanma. .
Eşimle. Bir konu yüzünden tartıştık eşim öfke kontrolü olmayan biri. Ağzından küfürler ardı ardına siralanirken bağırıp çağırıp ortalığı dagitirken 1 yaşında bebeğim korkudan çırpıniyordu. .....
Bu ortamda babası ile büyüyeceğine ben tek başıma mutlu sakin huzurlu bir hayat verebilirim.ona.. tek korkum ilerde beni suçlar mi ? Ama bu şekilde de olmaz maalesef ne yaptıysam eşim. Hep aynı. .. hep sinir krizi geçiriyor. En ufak bişeye ağzından küfürler dolup taşıyor. .
Çok yoruldum artık. Kızım için katlanmali miyim ama bu ortam kızıma da zarar verir...ben ne kötü bir.insanım ona iyi bir baba secemedim. ....
Maddi gücum var bosanirsam izmir e yerleşir kızımı krallar gibi yasatirim ama çok mu eksik kalır. . Beni suçlar mi... Eşim benim. İçin tamamen bitti artık ama kızım. ....
Kızımı sevmiyorsun dedim.eşime . Aldığım cevap senden olan ne sevilir cennet bile sevilmez senden olan dedi..
Kızım şanssız bir çocuk mu.. kızımı o kadar çok seviyorum ki.. . Böyle .. ne olur yardım. Edin çok kötüyüm.......