Herkese merhaba arkadaşlar. Konu kayınvalidem . Herşeyi kafaya takan uzun uzun düşünen takıntılı biri değilimdir ama bazı şeyler kafamdan gitmiyor. Kv ile çook çok mesafeli bir ilişkimiz var, haftada 2-3 görüşsekte katiyen sınırları aşmayız. Sanki dersin ki dün aileye girdim. Olmuyor duvarlarını aşamadım. Neyse çok şeylerde yaptı ama ben tepki vermedim,saygısızlık yapmadım. neden demedim , severim ama bayılmam yani. Geçenlerde oğlumla arasındaki konuşmayı oğlum bana anlatınca artık görmeye tahammülüm kalmadı ve 2 haftadır hiç gitmiyorum evlerine . Oğlum demiş ki babaanne sen bu dünyada en çom kimleri seviyorsun. Oğlum 6.5 yaşında buarada.O da saymaya başlamış. Dedeni , babanı , halanı , enişteni , amcanı, kardeşini demiş.Oğlumda herkesi saydın da bir annemi saymadın demekki sevmiyorsun deyince haa unuttum tabi gaga demiş. Bir de o gün ben gidecektim yarım saat işim uzadı haber verdiğim halde arkamdam söylenmiş. Babaannem sizi az seviyor çünkü herşeyinize itiraz ediyor.ama halamı çok seviyor ne derse dinliyor. Bunları aylar önce konuşmuşlar bana o gün sen bu dünyada en çok kimleri seviyorsun anne dedi . Bende saydım herkesi babaanesini de sayınca ama babaannem seni sevmiyor diye anlatmaya başladı.Bunları duydum ya iyice soğudum. 2 haftadır evlerine adım atmadım. Yarın dese ki niye gelmiyorsun ? Ne dicem . Çocuğumun söylediklerini anlatsan çocukla çocuk olmuşsun derler. Söylemesem ben yine gitmek istemiyorum. Çocukla çocuk mu oluyorum sizce ?