Çocukla gelen mutsuzluk :(

Paris2121

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
628
213
103
30
İyi akşamlar kızlar.. öyle dertliyim ki öyle huzursuzum ki içim in yangınını aldığım nefesten farkediyorum.

Ben hayatımda böyle kinci,bencil,saygısız bir insan görmedim. Eski konularımdan bilen bilir eşimin yaptığı terbiyesizligi. Dün gece yine beni rezil etti ben annemlerdeyim ve dünden beri beni hiç aramadı. Sadece 2_3 mesaj çekti.
Konuya gelecek olursam. Benim ev çok sıcak olduğu için annemlerde kalıyorum bebeğim var 6 aylik sıcaktan etkilenmesin diye geldim annemlere eşimde her akşam is cikisi gelir bizi görmeye öyle eve geçer. Dün akşam annem babam eşim bahçede oturuyordu oğlum ağladı bende onu aldım hamağa koydum müziksiz uyumaz o sırada telefondan müzik açayım derken aman allahım oğlum düştü hamaktan allahtan düştüğü yer topraktı benim elim ayağım buz kesti nasıl titriyorum anlatamam bebeği sakinlestirdiler bana annem su getirdi felan. Sakinledim biraz sonra vicdan azabından ağladım dedim anne ölecem vicdan azabından ne ara düştü anlamadım.. eşimde durmuş ordan bana diyor ki ben gördüm oyun oynuyordun telefonla diye (bu arada oğlum ağlamadan önce oyun oynuyordum ağladı oyunu kapatmadan tus kilidi yaptım)müzik açınca onu görmüş oyun oynadığımı sanmış. Annem dedi bişey olmaz çocuklar düşe kalka buyur biraz daha dikkat et eşimde diyor bu ilk değil ki süt verirken de düşürdü.. yaa vicdansiz bi dur ben kendime geleyim vicdan azabından zaten ölüyorum ne konuşuyorsun sen.. Annem de dedi olur öyle şeyler sakin olun eşim anneme yekten diyorki onu savunmaya başladın. benim santerler attı dedim saçma sapan konuşuyorsun kavga ettik yine bağırdık cagirdik birbirimize sonra eve gitti. İnsan bi aramaz mi oğlum nasıl diye.. Kizlar benim eşim böyle değildi 6 yıl önce saç telim yere düşse kaldırıp open adam dı ona bakınca mutsuzluk hissediyorum çok kötüyüm cook beni kurmaktan hiç bir zaman cekinmedi çocuk olduktan sonra :(((((
Kusura bakmayın uzun oldu

İyi akşamlar kızlar.. öyle dertliyim ki öyle huzursuzum ki içim in yangınını aldığım nefesten farkediyorum.

Ben hayatımda böyle kinci,bencil,saygısız bir insan görmedim. Eski konularımdan bilen bilir eşimin yaptığı terbiyesizligi. Dün gece yine beni rezil etti ben annemlerdeyim ve dünden beri beni hiç aramadı. Sadece 2_3 mesaj çekti.
Konuya gelecek olursam. Benim ev çok sıcak olduğu için annemlerde kalıyorum bebeğim var 6 aylik sıcaktan etkilenmesin diye geldim annemlere eşimde her akşam is cikisi gelir bizi görmeye öyle eve geçer. Dün akşam annem babam eşim bahçede oturuyordu oğlum ağladı bende onu aldım hamağa koydum müziksiz uyumaz o sırada telefondan müzik açayım derken aman allahım oğlum düştü hamaktan allahtan düştüğü yer topraktı benim elim ayağım buz kesti nasıl titriyorum anlatamam bebeği sakinlestirdiler bana annem su getirdi felan. Sakinledim biraz sonra vicdan azabından ağladım dedim anne ölecem vicdan azabından ne ara düştü anlamadım.. eşimde durmuş ordan bana diyor ki ben gördüm oyun oynuyordun telefonla diye (bu arada oğlum ağlamadan önce oyun oynuyordum ağladı oyunu kapatmadan tus kilidi yaptım)müzik açınca onu görmüş oyun oynadığımı sanmış. Annem dedi bişey olmaz çocuklar düşe kalka buyur biraz daha dikkat et eşimde diyor bu ilk değil ki süt verirken de düşürdü.. yaa vicdansiz bi dur ben kendime geleyim vicdan azabından zaten ölüyorum ne konuşuyorsun sen.. Annem de dedi olur öyle şeyler sakin olun eşim anneme yekten diyorki onu savunmaya başladın. benim santerler attı dedim saçma sapan konuşuyorsun kavga ettik yine bağırdık cagirdik birbirimize sonra eve gitti. İnsan bi aramaz mi oğlum nasıl diye.. Kizlar benim eşim böyle değildi 6 yıl önce saç telim yere düşse kaldırıp open adam dı ona bakınca mutsuzluk hissediyorum çok kötüyüm cook beni kurmaktan hiç bir zaman cekinmedi çocuk olduktan sonra :KK43:((((

Esinizin su durumu sadece cocukla mi alakali bilwmiyorum ama erkeklerin buyuk bir cogunlufunda bu olay var

Hatta birgun bi arkadasa gitmistim baya evlu kadinlar vardu ve hepsininde ortak cumleleleri cocuk oluncaya kadar twk bir tartismamiz yoktu ama coxuktan sonra cocugun ayaginkn takilip dusmesi bile olay meselesi

acaba bir sıkıntısı mı var iş yerinde bir sorunumu var esinizin bir konussaniz

Çocuk evlilikler için en büyük sınavdır. Güçlü olan evlilikler bu sınavı atlatır. Zaten çatırdayanlarsa kırılmaya başlar. Önceki konularınızı bilmiyorum. Tek sorun buysa panik anlarında insanlar aşırı tepkiler verebilirler. Sakince düşündüğünde hatasını anlayacaktır umarım. Ama sırf sıcak diye eşinizi yalnız bırakmanızı anlamadım. Klimayla sorunu halledebilirdiniz. Türkiye'nin büyük çoğunluğu şu an öyle yapıyor.

Konuya gelecek olursam. Benim ev çok sıcak olduğu için annemlerde kalıyorum bebeğim var 6 aylik sıcaktan etkilenmesin diye geldim annemlere eşimde her akşam is cikisi gelir bizi görmeye öyle eve geçer. Dün akşam annem babam eşim bahçede oturuyordu oğlum ağladı bende onu aldım hamağa koydum müziksiz uyumaz o sırada telefondan müzik açayım derken aman allahım oğlum düştü hamaktan allahtan düştüğü yer topraktı benim elim ayağım buz kesti nasıl titriyorum anlatamam bebeği sakinlestirdiler bana annem su getirdi felan. Sakinledim biraz sonra vicdan azabından ağladım dedim anne ölecem vicdan azabından ne ara düştü anlamadım.. eşimde durmuş ordan bana diyor ki ben gördüm oyun oynuyordun telefonla diye (bu arada oğlum ağlamadan önce oyun oynuyordum ağladı oyunu kapatmadan tus kilidi yaptım)müzik açınca onu görmüş oyun oynadığımı sanmış. Annem dedi bişey olmaz çocuklar düşe kalka buyur biraz daha dikkat et eşimde diyor bu ilk değil ki süt verirken de düşürdü.. yaa vicdansiz bi dur ben kendime geleyim vicdan azabından zaten ölüyorum ne konuşuyorsun sen.. Annem de dedi olur öyle şeyler sakin olun eşim anneme yekten diyorki onu savunmaya başladın. benim santerler attı dedim saçma sapan konuşuyorsun kavga ettik yine bağırdık cagirdik birbirimize sonra eve gitti. İnsan bi aramaz mi oğlum nasıl diye.. Kizlar benim eşim böyle değildi 6 yıl önce saç telim yere düşse kaldırıp open adam dı ona bakınca mutsuzluk hissediyorum çok kötüyüm cook beni kurmaktan hiç bir zaman cekinmedi çocuk olduktan sonra :KK43:((((

Ben eslerin ayri kalmasini hic dogru bulmuyorum. Boyle boyle araya sogukluklar girmeye basliyor.

Bebeginize de size de gecmis olsun.Cocuklar duse kalka buyurler. Sikmayin caninizi.

Çocuğun ve akrabaların vs yanında annelik babalık karikocalik hataları var ya da yok konuşulmamali.. daha sonra başbaşa iken konuşulması daha dogru.. hele çocuğun aklı etmeye başlayınca ne anneye ne babaya saygısı kalmaz mutsuz olur.. Bu açıdan anlatsaniz eşinize.. kendi hatanizi kabul ederek ben de yapmayacağım diyerek.. bagirmaniz örnek olarak.

Olaya değilde ben sırf sıcak diye eşinizi yalnız eve göndermenize takıldım...çok ama çok saçma geldi bana...ayrıca bebeğe telefondan müzik açıp uyutmak ta saçma geldi.bebeğinizin belli bir düzeni ve rutinleri olmalı.evet çocuk önemli ama evliliğiniz de önemli.bence siz hatalısınız kusura bakmayın

Sahit oldugum kadariyla erkeklerin genelinde var anneyi suclayici konusmalar. Tum gun gormeyip 2 saat bebekle ilgilenmeyi ve esini elestirmeyi babalık sanıyor kimileri.
Yalniz burada biraz sitem de var bence. Esinizi ilgisiz birakmayin ne de olsa onlar bizim buyumeyen cocuklarimiz ;)

Tek sorun bu ise hallolur.

Genelde butun ailelerde var. Kadin dusurse erkek kizar, erkek dusurse kadin, ayda yilda bir cocuga bakiyon onusa dusuruyon bakamiyon diye kizar.
Baska sorun yok ise ki var gibi duruyor sorun degil. Hic yoktan yere buyutmussunuz olayi.

Zaten sorun var diyorsunuz,bi de annede kalıyorsunuz. Bu durum arayı iyice açar evinizde kalın. Benim bebeğim de haziranda dünyaya geldi. Biz de oturuyoruz sıcakta hep birlikte. Üstelik öğretmenim ve yaz tatilim Olmasına rağmen memlekete gitmedim. Yeni doğum yapmış olmam gibi mantıklı bir sebebim var üstelik. Bence siz de aynısını yapın.

Aile büyüklerinin yaninda tartismak basli basina hata konu ne olursa olsun kucuk bi olay bile buyur ve unutulmaz bir hal alir ikiniz basbasayken tartussaniz iki gun sonra unutursunuz ama arada buyukler olunca yok anneme saygisizlik yapti yok babama cevap verdi oluyo

Zaten sorun var diyorsunuz,bi de annede kalıyorsunuz. Bu durum arayı iyice açar evinizde kalın. Benim bebeğim de haziranda dünyaya geldi. Biz de oturuyoruz sıcakta hep birlikte. Üstelik öğretmenim ve yaz tatilim Olmasına rağmen memlekete gitmedim. Yeni doğum yapmış olmam gibi mantıklı bir sebebim var üstelik. Bence siz de aynısını yapın.
Benim bebeğim sıcağa dayanamıyor evde uyuyamiyor diş çıkaracak sürekli agliyor huzursuz annemlerde klima var aksama kadar açık burda kiloda aldı rahat rahat uyuyorda

Aile büyüklerinin yaninda tartismak basli basina hata konu ne olursa olsun kucuk bi olay bile buyur ve unutulmaz bir hal alir ikiniz basbasayken tartussaniz iki gun sonra unutursunuz ama arada buyukler olunca yok anneme saygisizlik yapti yok babama cevap verdi oluyo
İşte bende onu anlatmaya çalışıyorum bu ilk vakası değil lütfen diyorum bak tartışma ailemin yanında annemler mutsuzluk uma şahit olmasın kendimi çok aşağılık hissediyorum :(

Back
X