Çocukla sosyal izolasyon...

Biz yeğenime oyun parki aldik. Yengem calisiyor. Annem bakiyor. Kaydirak salincak top havuzu ve sisme havuz. Park diye havuz diye çıldırıyordu çocuk. Bizim evin karsisinda park vardi belediyeye sikayet cok gelmis allahtan kaldirdilar ve bizde artik parklar evde herkes kendi oynucak dedik suanlik disari aklina gelmiyor kinetik kumla oynuyo ama bikac gun sonra yine baslar mi diye bekliyoruz.

Bu arada 2-3 kişi dışında kimse ile karşılaşmadık. Siz de tenha saat dilimlerini belirleyip yürüyüş temiz hava dilerseniz tabii.. bu arada site içi park ve cafe de kapalı bizde..
Aslında hiç aklıma gelmemişti, keşke çıksaydık bugün. pazar sabahı erken saatte kimse olmaz gerçekten normalde bile.

yarın sabah işe gidenler olur muhtemelen.

Biz bugun oglumla ciktik kaldirimda kimseye yaklasmadan yürüdük geldik. Parklarda oynayanlar vardi ama ben goturmedim. Hic cikmayinca da insan evde catlayacak gibi oluyor

hiç bu kadar uzun süre evde kalmamıştım, dışarı çıkmayı düşününce farklı bi dünyaya çıkacakmış gibi hissediyorum.

bugün çıkacağım dedim ama çıkamadım

Bence çıkarın. Yemek-içmek gibi hava almak da bir ihriyaçtır. İtalya da bile tek başına ve evin yakınında olmak şartıyla spor icin dışarı çıkılabiliyormuş. Aslında sokağa çıkmayın derken hayati durdurun evden disari cikmayın demek istemiyorlar. Sosyal hayatı ve diğer insanlarla teması durdurun demek istiyorlar,parkta oynamasınlar çünkü aletlere yüzlerce kisi temas ediyor terini salyasini birakıyor. Mesela sadece ayni ortamda bulunduğunuz birinden virüs bulaşmaz. Filmlerdeki gibi anında etki edip öldüren bir virüs değil bu. Atıyorum otobüste tutunduktan sonra ellerinizi yıkayın diyorlar demek ki bununda bir kuluçka süresi var. Ve elleri sabunla yıkamak etkilerini ve bakteri oranını azaltıyor.
Gecen gün belediyenin spor aletlerine gittim kışlık eldiven taktım,oturmadan ve kalkinca islak mendille temas ettigim yerleri sildim. Ama ben cok bunaldigim icin yaptım siz temas etmeyin sadece cok zor da kalirsaniz

kaç gün oldu çıkarıcam çıkarıcam deyip yine çıkaramadım düşünüp dura dura

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…