• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklar da eşya biriktirme

melikee77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
125
Puanlar
103
Merhaba Beş yaşında ki kızım evde ne var ne yok sürekli eşyaları çantalara bavullara torbalara dolduruyor kiyafetler oyuncaklar öte beri ne bulursa kap kacak defalarca konuştum neden yaptığını sordum benim esyalarim istediğimi yaparım diyor. Yapı olarak biraz geçimsiz bir çocuk stres kaynaklı hastalıklara sık yakalanıyor kurdeşen gibi zona gibi psikologa götürdüm ancak psikolog pek fayda etmedi hiç böyle birşey yaşayan varmı sonra geçiyor mu

Bende biriktirme değil de elime geceni atma var aslında fazla olan hicbirseyi tutmam aslında bilemedim kızım benim tamamen zıt karakterim

Merhaba Beş yaşında ki kızım evde ne var ne yok sürekli eşyaları çantalara bavullara torbalara dolduruyor kiyafetler oyuncaklar öte beri ne bulursa kap kacak defalarca konuştum neden yaptığını sordum benim esyalarim istediğimi yaparım diyor. Yapı olarak biraz geçimsiz bir çocuk stres kaynaklı hastalıklara sık yakalanıyor kurdeşen gibi zona gibi psikologa götürdüm ancak psikolog pek fayda etmedi hiç böyle birşey yaşayan varmı sonra geçiyor mu
2-3 yaş civarında oyuncakları vs toplattınız mı? Aman kapı açık kalmasın aman dolabı kapat gibi uyarılarda bulundunuz mu?

Bende biriktirme değil de elime geceni atma var aslında fazla olan hicbirseyi tutmam aslında bilemedim kızım benim tamamen zıt karakterim
Annem gibisiniz, kiziniz gibiyim.

Annem esyalarimi atmayi (ona gore fazlalik ve gereksizdi) birakinca bende biriktirmeyi biraktim.

Belki de sizin atma huyunuzdan dolayı atarsınız die düşünüp kaldırıyordur kendınce

Annem gibisiniz, kiziniz gibiyim.

Annem esyalarimi atmayi (ona gore fazlalik ve gereksizdi) birakinca bende biriktirmeyi biraktim.

Aynı sorunlar bende de var bişey çıkar mı dedim bakayım net cevabımı aldım teşekkür ederim 👍🏻 Bundan sonra ona ait olduğunu düşündüğü şeyleri atmaktan vazgeçmem lazım 😭

Back
X