Çocuklar Duymasın (YENİ) Atv

AzRASILAM

Nirvana
Pro Üye
26 Nisan 2008
21.009
7.619
773
39
Çocuklar büyüdü işte yeni “Çocuklar Duymasın”

Bir zamanlar Türkiye'nin en çok izlenen dizileri arasında olan Çocuklar Duymasın dizisinin yeni bölümleri çekilmeye başlandı. Çocuklar Duymasın'ın önceki bölümlerinde babasından cep telefonu isteyen Havuç şimdi de araba istiyor.Çocuklar Duymasın'ın yeni bölümlerinde Ayşecan Tatari olmayacak.

Bir zamanlar Türkiye’nin en çok izlenen dizileri arasında olan Çocuklar Duymasın dizisinin yeni bölümleri çekilmeye başlandı. Çocuklar Duymasın’ın önceki bölümlerinde babasından cep telefonu isteyen Havuç şimdi de araba istiyor.Çocuklar Duymasın’ın yeni bölümlerinde Ayşecan Tatari olmayacak.

Türkiye'nin bir dönem en çok izlenen dizilerinden biri olan Çocuklar Duymasın yeniden başlıyor... İşte Çocuklar Duymasın'ın yeni tanıtım fragmanı....

Ekranların fenomen dizisi ‘Çocuklar Duymasın’, 7 yıl sonra atv ekranlarında seyircisiyle buluşuyor.

Çekimlerine önceki gün başlanan dizi ağustos ayında ekranda olacak. Dizinin ünlü çifti Haluk ve Meltem’i yeni bölümlerde yine Pınar Altuğ ile Tamer Karadağlı canlandıracak.

BAŞARISININ FORMULÜ HALA ÇÖZÜLEMEDİ

Türk televizyonlarında, Guinness Rekorlar Kitabı'na girecek kadar tekrarı yapıldı, her defasında yüksek reytingler aldı. Yaratıcısı Birol Güven bile bu başarının formülünü hâlâ tam çözemediğini söylüyor.

Yedi yıl aradan sonra Çocuklar Duymasın, tekrar başlıyor. Ağustosta atv'de olacak. Burcu Güven harıl harıl müzikleriyle uğraşıyor. Birol Güven ise kalemini yeniden konuşturmanın heyecanını yaşıyor.Birol Güven'e başarının kapılarını açan, yayınlandığı dönemde aldığı reytinglerle kanallarını sevindiren, tekrar bölümleri bile bir çok iddialı diziyi geçen Çocuklar Duymasın'ın yeni versiyonunun çekimlerine başlandı.

Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı'nın başrolündeki dizin çekimlerinden kareler de basına yansımaya başladı.

Havuç rolüyle ekrana gelen Furkan Kızılay ile Ayşe Can Tatari'nin büyümüş hallerini bakalım izleyiciler nasıl karşılayacak.

Çocuklar Duymasın'ın yeni versiyonunun reytingde istenilen başarıyı yakalayıp yakalayamayacağı da soru işareti...

yeni şeyler üretemiyorlarki artık. Aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp koyacaklar önümüze.

Fazla tutacağını zannetmiyorum. Bir demet tiyatro, ve olacak o kadarla aynı kaderi paylaşacaktır.

Madem efsaneydi, efsane olarak kalsaydı. Cılkını çıkarmadan rahat edemiyoruz hiçbirşeyin.

Puhahaha, fragmana baktım da şimdi kızı anasından yaşlı duruyor yeminle:roflol::roflol:

yivreeeennçççç laelaelaelaelae Kim izlicek bunu demicem izleyecek bir sürü insan çıkar adanalı bile izleniyosaa sempatiksalakcinni

havuç nebiçim imaj yapmış öyle hiçte yakışmamış bakalım eskisi gibi tutacak mı dizi​

iyi bir yazım ekibi olursa bence tutar
herkes aynı da sanırım sadece duygu rolü değişmiş
ayşe can dan başkasıoynuyor gibi geldi bana

eskisi yayınlanırken de öğğğ gelmişti. pınar altuğ askerdeki kocasını aldatınca diziden atılmıştı. senaryo değişti, meltem amerikaya gitti falan nasıl bitirecekler acaba diyorduk izlemesek de. hep aynı espriler... haluk ba ba ba ba der, layt erkek değilim ben taş fırın erkeğiyim der, havuç cep telefonu isterdi, şimdi araba ister, duygu flörtlerinden bahseder annesine, babası karşı çıkar ama yine de gelir flörtü eve.

zırt pırt kapı çalar, ya meltemin anası babası gelir, ya dominant teyzeler. ama bunlar kimseye gitmez. tüm olaylar bu evde olur sitkom olduğundan.

hele de meltemin psikoloğu vardı tam evlere şenlik.. kocasının tavırlarını görebilmek için tüpçü kılığında eve gelmişti falan saçma salak bir dizi işte..

herkes degısmıs Meltem aynı kalmıs kaydirigubbakcemile3

valla benimde izlerken aynı şey aklıma geldi kadın aynı duruyor sempatiksalakcinni
hatta aynı gıcıklığıyla ..dizide sıkmış son dönemlerinde şimdi herşey
aynı olur ne vardı tadında kalsaydı mirmirmirmir

dizi zaten sıkmıştı son ara orda bitmeliydi ayrıca arkadaşlara katılıyorum kız hiç olmamış daha minyon olabilirdi :umursamaz:

bakalım ne oclek.havuç havuçluktan çıkmış. one tip öyle.. annesi rolüü oynanayan kadında öldü.ayşecan tatari değil duyguyu oıynayan. amerikada. eğitimdemiişş..bakalım izlieyip görcez.. sıkarsa izlemeyiz olur biter.. eskdien izliyorudm ben severekde..

bn en çok selami ve karısını merak ediyorum
sanırım olmaz
olmayacaklarsa zaten kan kaybetmiş bir dizi daha kötü olur

aysecan deil o kiz amerikada okuyormus aysecan bu arada ben gordum buyumus halini hic deismemis :) unutulmazda eda nin annesi gercek hayatta aysecanin annesi buarada

kızlar o duygu eski duygu değil.
gazetede yazıyordu yeni bölümlerde ayşecan tatari rol almayacak diye.

evelden ezelden hazetmediğim bir dizi tutmayacağını düşünüyorum.
bir ara sıdıka dizisininde yeni bölümlerini çekmişlerdi 2 ayda yayından kaldırıldı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…