Çocuklar Duymasın (YENİ) Atv

ben pınar altuğ'u izlemeyi sevdiğim için bakarım sanırım ara sıra ..

ama tekrarlarını vere vere öğğğ gelmişti:)

yaz sezonunda dayansa iyi..kışa kalmaz sanırım..

pınar altuğ bu diziden olaylı bi şekilde ayrılmıştı...kocası sevgilisiyle basmıştı evde...sonra yapımcılar pınarın türk aile yapısına uygun bir anne karakterine sahip olmadığına karar verip işine son vermişlerdi...yıllar geçti ve herşey unutuldu...örnek!!!!! annemiz yine ekranlara dönüyor...bakalım eskisi gibi izlenecekmi???

canım ailem neden bitio yaa. (
bu arada selami olmazsa bu dizinin tutcanı sanmıom bütün tadı selami verıodu diziye ..

senarist hamileymis agustosta dogumu varmis bebegine bakacakmis ondan devam etmeme karari almislar bende cok uzuldum bitiyo diye tam guzellesmisti dizi

bir dizide bir oyuncu bile değişse tadı kalmıyor maalesef havuçta maşallah ne kadar değişmiş kocca adam olmuş onunda sevimliliği gitmiş bi tuhaf geldi bana valla arkadaşın dediği gibi değişmeyen kişi pınar altuğ dahada gençleşmiş ama tutacağını sanmıyorum oyuncu kadrosu nasıl olacak onu merak ediyorum ayrıca duyguyu oynayan kzıda pek beğenmedim çok soğuk duyguda gerçe rolünü iyi yapan bir kız değildi ama yinede insan eskisini arıyor bakalım nasıl olacak umarım zevkle izleriz

bende tutacağını sanmıyorum ama yinede belli olmaz
senaryo sağlam olursa ilgide görebilir.
bu arada meltem değişmemiş diyorsunuz ama ben böyle düşünmüyorum
pınar altuğ doğumdan sonra yaşlandı sanki.eski güzelliği yok kalmadı bence:hulya:

Yaz dizisi olarak kalırsa tutulur ama yok eğer illa çılkını çıkarcaz derlerse ATV buna izin vermez. Raitingi düşsün iki üç defa kaldırırlar.
Geçen sene kanalın yaz dizilerine yaptıklarını gördük. :mymeka:

Zamanında güzeldi de şimdi ba ba ba pek itici geliyor ya kulağıma

Bir de dediğiniz gibi pınar ne gamsızmış maşallah ya

Ben bile yaşlandım kadın hala aynı :içelim:

Ben izleyeceğim en azından gençlik dizisi olarak ortaya çıkıp sonradan reyting için sapıtan kavak yelleri ve melekler korusundan daha iyi olacağına inanıyorum.Çocuklar duymasının bana göre tutulmasının nedeni ailecek izleyebildiğimiz bir dizi olmasıydı her aileden kesitler vardı.Beni inşallah yanıltmazlarda eski güzelliğini bozmamış izlenen bir dizi olur.

off ya zamanında bıkmıştım bundan yeni bölüm bitiyo özet çıkıyo o bitiyo bi sene geçiyo tekrar yayınlanıyo,tam sevinmiştim bitti diye şimdide yeniden çekiyolar

Beton Orçun'a bayıldım :roflol:

Ee Light Selami yok mu ?
Bide o kız gerçekten Duygu mu? akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…