Çocuklar Duymasın (YENİ) Atv

Bence eğiticibir dizi hayal ürünü değil...meltemde halukda guzel mesajlar verıyor haluk türk erkeklerıne kapak olsun harika cok begeniyorum haluğu...

Bence eğiticibir dizi hayal ürünü değil...meltemde halukda guzel mesajlar verıyor haluk türk erkeklerıne kapak olsun harika cok begeniyorum haluğu...

meltemi bende son bikaç bölümdür hiç beğenmiyorum. saçının rengide bi tuhafmı oldu yoksa çıtçıtlardanmı öyle görünüyo bilmiyoırum. ama bi tuhaf yani saçı makyajı

valla ben sadece meltem ne giymiş ne takmış diye bakıyorum desem yalan olmaz

saatleri, takıları, ojeleri, kadın herşeyi yakıştırıyo kendine valla

Yetenek Sizsiniz'in zirvedeki ismi oyuncu oluyor.

Birol Güven'den muhteşem haber Türkiye'nin yeteneği Sefa Doğanay yeni sezonda ''Çocuklar Duymasın'da''

Ekranların klasik haline gelen dizilerinden olan Çocuklar Duymasın, yeniden başlıyor.

Son olarak geçen sezon ATV'de yayınlandıktan sonra bir süre ara veren Çocuklar Duymasın'ın yeni bölüm çekimleri başlayacak. Haberi Pınar Altuğu Twitter hesabından paylaştığı Tamer Karadağlı ve Birol Güven'le birlikte çekildikleri fotoğrafla duyurdu.

Pınar Altuğ, takipçilerine "Çocuklar Duymasın 2013 geliyor, çok yakında çekimlere başlıyoruz" yazarak dizinin haberini verdi.

Başlasın ya. Doya doya gülüyordum ben o diziyi izlerken. Geçenlerde aklıma gelmişti hatta. keşke yeniden başlasa demiştim. Allahım her dileğimi böyle kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…