Çocuklar Duymasın (YENİ) Atv

MUTFAK’IN ERSİN KORKUT’U HANGİ DİZİYE TRANSFER OLDU? 12/1/2011 16:09 [SIZE=+0][/SIZE]

[FONT=Times New Roman, Times, Serif]Çok Güzel Hareketler Bunlar ile şöhretin zirvesine çıkan Ersin Korkut, başrollerini Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı'nın paylaştığı Çocuklar duymasın'a transfer oldu.[/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]Sempatik tavırları ile beğeni toplayan ve dizide nasıl bir karakteri canlandıracağı henüz belli olamayan Korkut, dün ilk kez sete gitti.[/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, Serif]Korkut'un kariyerinde önemli bir yer oynayan Çok güzel Hareketler Bunlar, oyuncularının aldığı ortak karar üzerine bir süre önce ekranlara veda etmişti...[/FONT]

aaaaaa vay be demek Ersin bu diziye geliyor.Kesin sisman kadin varya vuvuzela Nurten'in görümcesi.Onun calismayan felsefeci oglunu oynayacak.Zaten ben bekliyorum onun oglunu oynayaca birini.

Ersin Korkut Çocuklar Duymasın'a konuk oyuncu oldu. Bir hırsızı canlandıracak olan Korkut, Çocuklar Duymasın'da birbirinden komik sahnelerle ekrana gelecek. Meltem ve Haluk'un evine gelecek olan hırsız BKM'nin sevilen oyuncusuyla can bulacak.

beğendin mi bari?

hem yazıp kayboluyosun sen:26:

beğendim canım güzel oldu, ellerin beyazsa tavsiye ederim
ay giriş çıkış yapıyorum canım, ben yokken benim ki oturur falan laptoba önlem olarak, yazdıklarımı okumasn

beğendim canım güzel oldu, ellerin beyazsa tavsiye ederim
ay giriş çıkış yapıyorum canım, ben yokken benim ki oturur falan laptoba önlem olarak, yazdıklarımı okumasn

beyazım ben evet.. deniyim o zaman şu siyahı bende

hee iyi fikirmiş bu önlem yöntemi,tuttumbunu da uygularım sırası gelince:13:

son iki bölümdür izliyorum
bu bölümün sonu,havuçun şarkısı çok duygusaldı,gözyaşlarımı tutamadım

ya şu sinan bengier midir nedir çok sinir bi adam, avrupa yakasınada zırt diye ortasından dalmştı, kimse tutmamıştı tabii, çıktı. hiç tahammül edemiyorum

bu bölümü merak ettiğim içim bakayım dedim ama sonunu kaçırdım.canlı yayın olacaktı seyreden oldumu..

canlı yayında seyyar tayyara açtıkları siteden mailler okuyacaklardı, inci sözlük siteyi hacklemiş "incili pilav" isteriz falan yazmışlar, pınar altuğ çaktırmamak için renkten renge girdi, hemen bitirdiler zaten çok güldüm ya iyi ki izlemişim

güncel olayları seyirciye çok iyi anlatan bir dizi bence, hep dram hep dram olmuyor

çarşamba günü favorim çocuklar duymasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…