Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası çocuklar erken anasınıfına mı başlayacak

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

tugbamurat

bismillahirrahmanirrahım
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2007
1.524
6
116
İstanbul
a.s.merhaba arkadaşlar televizyonda duyanlar olmuş anasınıfı mecburi ve ilk okula 5 yaşında erken başlanacakmış duyan varmı kesin karar oldumu tam olarak ne deniliyo benim oğlum 3 buçuk olacak eylülde tam 4 doluyo 5 giriyo acaba benım oglumdamı eylülde anasınıfına başlayacak ben kreşe vermeyi düşünüyodum bilgisi olanlar bekliyorum :1no2:

canım bende duydum bu konuyu 5 yaşında ilkokula başlanıcakmış şimdiki çocuklar çok zeki olduğu için 7 çok geçmiş bi sürü şey duydum bende ama ne kadar doğrudur bilemiyorum ama olursa böyle bişey daha iyi olur diye düşünüyorum hayırlısı...:içelim:

slm bayanlar.7 çok geç kampanyasını biliyorum hatta ve hatta kampanyaya destek verip oğlumu 3.5 yaşında anasınıfına yazdırdım.5 yaşında ilk okula başlanacağını pek sanmıyorum.belki anasınıfına başla yaşı küçüültülmüş olabilir.mesela 2 yıllık bit süreç haline getirilmiş olabilir.

canım öyle bir konu sözkonusu ama ne zaman başlar bilinmez ama 5 yaş çok erken bence çocuklar okuldan çok çabuk sıkılabilirler 7 yaş bile uzun geliyordu çünkü ama hayırlısı

canım öyle bir konu sözkonusu ama ne zaman başlar bilinmez ama 5 yaş çok erken bence çocuklar okuldan çok çabuk sıkılabilirler 7 yaş bile uzun geliyordu çünkü ama hayırlısı
herkes öyle söylüyo ama ben hiç televizyonda rasgelmedim hayırlısı kesinleşince açıklarlar heralde

slm canım ewet öyle bir söylenti var ama eltimin torunun ögretmeni yok öyle bişey daha kesinleşmedi herkes yine normal yasında gidecek demiş adamcaz ama bilmem nasıl olur artıkın ama 5 yaş çok erken çogu çocuk o yaşta konuşmayı bile sökemsken nasıl okula gidip yazı yazcak ders yapcak saçma bence zaten okulları uzattılar çocuklar zorla gidiyolar 5 yaşına düşünce egitim hepten bıkar yavrucuklar neyse çok konuştum sevgiyle kal

ya ben de duydum ama kesin bi bilgim yok benim kzızım 2 yaşında ve ben onu anasınıfına verdim erken hergün gitmio istedigi zaman gidio hoş ona kasa hergün istioda hergün götürmüyorum ama çok ii geldi çocuk evde çok sıkılıo ya orda bişeyler yapmak ögrenmek onun hoşuna gitti bende çocuk gelişimi ögretmeniyim ama şuan çalışmıyorum evde oldugu günlerde de ben ilgileniyorum sanırım okulada erken vercez

bildiğim kadarıyla anasınıfını zorunlu hale getirecekler yani 5 yaşında anasınıfına başlayacak ilköğretime ana sınıfını da dahil ediyorlar konu bu.ayrıca bende 5 yaşında ilkokula başladım ve sınıfın çalışkanlarındandım hiçde bıkmadım keşke biraz daha okuma imkanım olsaydı.

bu konuyla ılgılı bır baslık acmıstım ardan bılgı alabılırsınn egıtım vekadın bolumune gırersen gorursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…