Cocuklar icin evlilik surer mi sizce ?

Ikisini isteyerek yaptim beraber buyusunler bende isime gucume bakarim dedim . Ucuncusu de korundugum halde oldu ilac da kullaniyordum ustelik.
Olan olmus önüne bak 4 yasinda olaninkrese yollayabilirsin yarim gun veya tam gun diger ikisinide idare edebilirsin. Esinlede cocuklar icin arani guzel tutmaya calis, köprüyü gecene kadar idare etmelisin bence.
Yasin kac?

Olan olmus önüne bak 4 yasinda olaninkrese yollayabilirsin yarim gun veya tam gun diger ikisinide idare edebilirsin. Esinlede cocuklar icin arani guzel tutmaya calis, köprüyü gecene kadar idare etmelisin bence.
Yasin kac?
30 yasindayim . Oyle yapacagim ben de artik sabredecegim.

Eger ki intihara tesebbus etti iseniz demek ki gercekten de cocuklara siz bakmamalisiniz.

Kusura bakmayin ama durum bunu gosteriyor, ya cocuklara da zarar verirseniz.

Bence bosanin ve velayeti babalarinda birakin.
siz de kendinize bir duzen kurun once, sonra cocuklar biraz buyuyunce isterlerse sizinle yasarlar.

Cok iyi bir oneri degil biliyorum ama, annelerinin babalari yuzunden intihar etmesi alternatifine gore daha normal bir hayat olur cocuklar icin.

Esimin annesi asla bakmaz ben cocuk bakamam diyor kendimi yipratamam diyor. Bakici tutacaklarmis parayla. Esim zaten calisiyor aksam geliyor. El kadar cocuklari baska bir kadina nasil birakayim.

Yaslandim artik canim ne yapalim
Hayir yaslanmadin tabiki, hayatin acilari insani olgunlastiriyor ne yazikki. 3 tane nurtopu gibi evladin var. Evlatlarini hayirli bi sekilde yetistirmeye bak. Geleceklerini hazirla onlae bi buyusun , baktin olmuyor yolunu cizersin.

Hayir yaslanmadin tabiki, hayatin acilari insani olgunlastiriyor ne yazikki. 3 tane nurtopu gibi evladin var. Evlatlarini hayirli bi sekilde yetistirmeye bak. Geleceklerini hazirla onlae bi buyusun , baktin olmuyor yolunu cizersin.
Aynen oyle dogru dedin zaten hayatimin en guzel yillari bunlarin icinde aglamakla gecti bari cocuklarimi buyuteyim .

Aynen oyle dogru dedin zaten hayatimin en guzel yillari bunlarin icinde aglamakla gecti bari cocuklarimi buyuteyim .
Zaten yasama sebebimiz cocuklarimiz degilmi lütfen kendini sen yetistir. Cocuklarinla ögren , cocuklarinla cocuk ol. Onlar olsun seninle , esinle problemlerini cözersin. Terapi alabilirsiniz esinle. Veya ailesinden uzak durup, cok sık görüsmeyebilirsiniz. Bol bol kisisel gelisim kitabi okuyun. Cocuklariniz sizi sedyeyde gorme anini kafasindan silmek icin , yerine yeni anilar koyun.

Esimin annesi asla bakmaz ben cocuk bakamam diyor kendimi yipratamam diyor. Bakici tutacaklarmis parayla. Esim zaten calisiyor aksam geliyor. El kadar cocuklari baska bir kadina nasil birakayim.

bence de oyle de,
sonucta intihara tesebbus etmissiniz,
bu sorununuzu cozmeden siz de bakamazsiniz.

insan cocuklari icin en iyisini ister, ama hic bir zaman bu olmaz,
bazen cocuklarimiza en az zarar verecegimiz yontemi secmemiz gerekir.

Sahsen elbette ki sizin yerinizde olsam kocamla birebirde sorun yasamadigim icin evliligimi devam ettirir, kapimi kapatir, onlarin ne dedigini duymam gormem bilmem, benden ve cocuklarimdan daha degerli degildir hic kimse.

ancak siz caniniza kiymaya kalkismissiniz, bakin bundan daha iyi bir oneridir cocuklari birakip gitmek, en azindan anneleri hala cabaliyor olacak, bir umutlari olacak annelerine dair, ama tersi ihtimalde anneleri olmayacak artik, ve de babalari da, cunku anneleri babalari yuzunden olmus olacak.

Keske art nkyetli kotu kalpli ici pislik dolu ve dunyaya kötülük sacmak icin gelmis insanlar ölse.

Keske art nkyetli kotu kalpli ici pislik dolu ve dunyaya kötülük sacmak icin gelmis insanlar ölse.

ah keske.
Ama sizin gibi duygusal insanlar olup onlar kaliyor geriye iste.
Bence kapinizi kapatin, onlari da yok sayin, nefret bile etmeyin, sizde herhangi bir duygu barindirmasinlar.
Siz cocuklariniza odaklanin. Esinize de zaman verin cocuklar kucukken.
diyelim kucuk 4-5 yasina geldi, o zaman da bosanmayi dusunun.

Ve korunun, sadece hapla degil spiral falan bir kac yontem deneyin.

Evet gercekten de cok duygusalim gunduzleri yasadiklarim gece beni tüketiyor. Dusunceler kafamdan gitmiyor hep neden diyorum neden yani ben ne yapmis olabilirim bu insanlara. Sucu kendimde ariyorum esime de diyorum sence benin sucum ne durustce soyle diyorum. Senin sucun yok sadece zor bir aileye geldin diyor ama onla ailem birakamam diyor. Kendime yeni bir yol cizecegim takmayacagim artik kafamdan atacagim.

Tamam iste esiniz de biliyor durumu,
esinizle anlasma yapin,
tamam ailesini atmasin, gorussun istedigince, ama size yansitmasin,
evde onlarin olaylarini anlatmasin,
cocuklari alsin gotursun gostersin, ama sizi goturmesin,
evinize davet edecekse siz o gun baska plan yapin mesela, mumkun oldugunca az muhatap olun.
Ne bileyim kuafor ihtiyacinizi o gun gorun mesela, veya onlar geldiginde, siz hazir buradayken, ben de gideyim market alisverisi yapayim deyin, yavastan alin markette isinizi, gibi gibi.

Az gorusun, kafaya takmayin, onlar yokmus gibi hayatinizi yasayin, cocuklariniza odaklanin.
Ve madem cocuklarinizdan ayrilmak istemiyorsunuz, tedaviniz de ilk onceliginiz olsun.

Artik oyle yapmaya calisacagim haklisinjz. Ben zaten tedavi goruyorum canim su anda.

Ya gelirlerse gelsinler
Bak işte tam da burada bu işin sırrı
Hiiiçç umursama yüzün gülsün yap çay kahveni
O ne dedi bu bunu mu dedi hiç düşünme

Sürmez. Sürmemeli de.

Ya gelirlerse gelsinler
Bak işte tam da burada bu işin sırrı
Hiiiçç umursama yüzün gülsün yap çay kahveni
O ne dedi bu bunu mu dedi hiç düşünme
Ahhh ahhh yapmaya calisacagim zaten son kavgadan sonra uzun bir sure gelmezler belki kurtulurum bir sure en azindan . Sonrasinda da dediginiz gibi yapmaya calisirim zaman bir sekilde gecer gider.

mutlu mu olmak istiyorsun kimseden birşey bekleme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…