- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
yani cocuk iyi hoşda 6 senede 3 tane üstelık yürümiyen bir evlılıkte... sizdede hatta varAptal oldugum icin neden olacak. Insan kendini nasil yakar en buyuk ornegiyim iste ben .
Hatalarin basi benim zaten biliyorum. Keske hic cocuk yapmadan bosansaydim en basta ama ilk zamanlar boyle degildi cocuktan sonra kendilerini garantiye aliyorlar akillarinca . Birden bire degisiyorlar.yani cocuk iyi hoşda 6 senede 3 tane üstelık yürümiyen bir evlılıkte... sizdede hatta var
...
Peki abinizin karisina senin dostun var diyor musunuz sinirlenince. Yada arayio ölmüş babasina sövüyor musunuz caniniz sikilinca. Kadin ogluyla tartisiyor arayio bana kufur ediyor kafasina gore evimi basıyor rezillik ediyor. 3 cocuga baktim da dostum kaldi . Bilmediginiz konuya yorum yapmayin lutfen gercekten artik sıkıyor yani.
ben çalışan biriyim eşim çalışmiyo annemin deyişi senin işin gücün var diye kocan seni birakmiyor diyo. seni de korkutmuşlar bişey yapmış diyo.Hatalarin basi benim zaten biliyorum. Keske hic cocuk yapmadan bosansaydim en basta ama ilk zamanlar boyle degildi cocuktan sonra kendilerini garantiye aliyorlar akillarinca . Birden bire degisiyorlar.
Ahh be canim oyle bir insan olsaydim bu kadar caresiz kalıp kendimi oldurmeye kalkmazdim. Kotulukle bas edemedim cocuklarimi bırakıp annemin evine de gidemedim. Hep ilimli olduk hizmette saygida kusur etmedim annesi her hastalandiginda ben baktim . Oglundan cok ben ikgilendim yeri geldi cocuklarimi onlar icin ihmal ettim. Keske yapmasaydim diyorum nasilsa hic bir turlu yaranamadim ben .Demiyoruz! Demeyizde ama o da etrafına bu şekilde anlatıyor cinnet numaraları yapıyor
Bizde sadece hayretle izleyip abim için üzülüyoruz insan hadi bizi boşver niye bunu kendine yapar diye
Geçmişte abimle ufak tefek her tartışmaların da gelinimizi savunduk ama şu anda babamın onlara verdiği ve kirasını aldıkları evi sattıramadığı için en küçük yeğenimi göstermiyor
Kendisine zerre kadar kötülüğümüz olmadığı halde bizlerle görüşmüyor yeğenlerimide doldurup bize karşı soğutuyor
Evet cocuklarla kendilerini garantiye alıp karilarina hayati zegir ediyorlar. Bizi de kandiriyorlar bir guzel bizde aptal gibi inaniyoruz.ben çalışan biriyim eşim çalışmiyo annemin deyişi senin işin gücün var diye kocan seni birakmiyor diyo. seni de korkutmuşlar bişey yapmış diyo.
ikinci çocuk istiyo eşim sanirim garantiye almak için mi...
ben düşünmüyorum.. .
Yaptim canim yaptim neler yaptim bir bilsen . Hizmet ettim hasta oldu baktim ev tasidi isini hep ben yaptim hep gider evini temizler yemegini yapardim eve gelirdim arkamdan kocama derdi ki karinin yaptigi yemekleri cope doktum. Bi keresinde esimi aradi karinin yemeginden zehirlendim diye hastaneye gittiler ki hic biseyi yok turp gibi yani galan soyluyormus. Esim zaten herseyin farkinda ama isine gelmiyor farkinda olmak .Valla gidin. 3 çocukla siz onun tatilini berbat edin. Sürekli iyi davranın ona. Mesela börek yapıp götürün ama eşinize verin o gotursun. Minik hediyeler alın magnet gibi. Ama hep esinizin yaninda. Esinize de ben yaklasmaya çalıştıkça iyi davrandikca napiyor anlamıyorum bu annemi diyin. Ya bosanmak ya da bu başka çare yok. Sen uzulecegine o uzulsun. Sen olecegine bırak siniden ölsün ama sen iyi davran. Esim zamanla görecektir. Madem bosanmayacaksin sabir. Ve iyi davranmak
Aslında hersey sende bitiyor, kesin tavrini koy...Ettim zaten hayatim gorusme zaten ailem de seni istemiyor bunca rezilligin ustune dedim. Gercekten de ailem esimden sogudu bu intihar olayindan beri gormek istemiyorlar. Bi suredir ailesinden uzak duruyorum bakalim ne kadar surecek.
Cocuklarim okula baslar baslamaz bi is bulup calisacagim zaten. Evde oturup bunlarin kahri cekilmez hayat boyle gecmez .bi filmi vardi loris mi ne orman koruyucu..
adam ailesini dinlendi bütün ağaçlari kesti zengin oldu.. vee para bitti... ailesi terketti gitti... eşiniz sen gidince ailesinin değişince o zaman anliycak değerini...öle mutsuz adama dönüşüverir.. sana geri dönmek ister eskisi gibi olamazsin...
yada aileniz arkandaysa bakar çocuklarina...
biraz zaman bekle bence boşanma. okula başlayinca işe girersin .. kendi ayaklarina üzerine durmayinca başlayinca birakirsin kocayı.
Bak ne guzel esin ailesine hayir diyebiliyor kiymetini bilin bence benimki beni atar onlari alir eve oyle yapsam. Siz neden görüşmüyorsunuz pekiAslında hersey sende bitiyor, kesin tavrini koy...
Bende eşimin ailesi ile görüşmüyorum, ustelik benim esim tek cocuk, evime dahi almıyorum...
3 ay evvel 3. bebegim oldu, görmeye gelmek istemişler, kabul etmedim, " ben bı bı bebegi annen babani görmek için doğurmadim, gelirlerse çeker giderim" dedim...gelmediler
eşin zorlamıyorsa görüşme o zaman zaten 3 küçük çocukla kendi evini zor çekip çeviriyorsundurAhh be canim oyle bir insan olsaydim bu kadar caresiz kalıp kendimi oldurmeye kalkmazdim. Kotulukle bas edemedim cocuklarimi bırakıp annemin evine de gidemedim. Hep ilimli olduk hizmette saygida kusur etmedim annesi her hastalandiginda ben baktim . Oglundan cok ben ikgilendim yeri geldi cocuklarimi onlar icin ihmal ettim. Keske yapmasaydim diyorum nasilsa hic bir turlu yaranamadim ben .
Gel de anlat zaten kafam dolu bir suru seyle cocuklar beni perisan ediyo bunlar da gidip gelip benle ugrasiyorlar. Isleri gucleri yok bos vakitleri cok cunkuO zaman eşin zorlamıyorsa görüşme o zaman zaten 3 küçük çocukla kendi evini zor çekip çeviriyorsundur
Eşinle de onlarla ilgili konuşma kendine ve çocuklarına yoğunlaş
Ya zaten ben anlamıyorum 3 küçük bebekle meşgul olurken kafanızı nasıl takıyorsunuz başka şeylere
İkimizde çok yorulduk ayrı kalıp biraz kendimizi dinlemeliyiz deyip sadece emzirdiğin bebeğin varsa onu alıp annenlere git bir kaç günGel de anlat zaten kafam dolu bir suru seyle cocuklar beni perisan ediyo bunlar da gidip gelip benle ugrasiyorlar. Isleri gucleri yok bos vakitleri cok cunku
Arkadaslar ben 6 yillik evliyim 3 tane cocugum var en buyugu 4 yasinda. Esimin ailesiyle surekli sorunlar yasiyorum. En ufak birseyi alıp daglar kadar büyüyüp esimle arami aciyorlar ve her firsatta karini bosa diye baski yapiyorlar. Annesi kardesleri hepsi aynilar. Kendileri evlerinde huzursuz olduklari icin benim mutlu giden evliligimi kiskanip kocamla arami actilar. Esim ailesinin sozunden cikmiyor bir dediklerini iki etmiyor surekli etraflarinda pervane oluyor. Bana yaptiklarini gozu gormuyor gibi davraniyor yada ayda yilda bir kez bebi savunuyor o kadar. Aslinda iyi bir baba ve iyi bor es olmasina ragmen ben artik ailesi yuzunden canimdan biktim. Bir defa kendimi zehirledim gozumu actigimda hastanedeydim ve cocuklarimi bile gozum gormeyecek kadar kendimden vazgecmistim. Ölümün kiyisindan dondum su an sadece cocuklarim icin evliligimi hala surduruyorum. Boyle birseye tesebbus ettigim icin hicbir mahkeme bosanma durumunda cocuklarimi bana vermez. Bosansam ayri ev tutup cocuklarimi alsam bile 3 tane cocuga kim bakacak da ben calisacagim ve kac para alıp hem bakiciya verip hem cocuklarima bakacagim. Cok caresiz durumdayim sizce ne yapmaliyim[/QU
Ikisini isteyerek yaptim beraber buyusunler bende isime gucume bakarim dedim . Ucuncusu de korundugum halde oldu ilac da kullaniyordum ustelik.Canim bence hic bisey cözümsuz degil.. ama 6 yillik evlilige 3 cocuk cok degilmi? Isteyerek mi oldu.?
Cocuklar beni sedyede ambulansa binerken gorduler ve paikolojileri bozuldu su an bakkala gitsem gelene kadar pesimden agliyorlar esim susturamiyor. Annem gitti diye ciglik atiyor kizim. Geceleri de surekli agliyor. Artik vicdanim burakmama kesinlikle izin vermez cocuklarima cok buyuk kotuluk yaptim bir daha yikamam onalri.İkimizde çok yorulduk ayrı kalıp biraz kendimizi dinlemeliyiz deyip sadece emzirdiğin bebeğin varsa onu alıp annenlere git bir kaç gün
Diğerleriyle onlar ilgilensin bir kaç gün
Bir anne için bunu yapmak çok zor biliyorum ama sizi bu hale getiren birazda sürekli çocuklarla uğraşmak onlarında bunu görememesi belkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?