Sen boşanmazsın, iyi bir tedavi gör de çocuklarını perişan etme .hem bosanicam hem de nasıl bakicam diyosun ..bosanacak olan kadın toptan gemileri yakar ,pazarda limon satar 3 çocuğa değil 5 çocuğa da bakar .nafaka var bide ..evet şartlar zorlar fakat kimseye muhtaç
Su an zaten ailesiyle kavgaliyim bu yuzden hergun doldurup doldurup yolluyorlar eve. Esim belli etmek istemese de yuzunden anlasiliyor . Dediginiz gibi yapmaya calisacagim yok sayacağım bundan sonra.önce pisikolojik destek al
Sonra ailesini takmamayı öğren. Eğer şiddet falan yoksa eşinle de aile terapistine falan gidebilirsin. Ailesini görmezden gel. Gamsız ol arsız ol ne bileyim ama güçsüz olma . Kendini öldürmek ne demek.
Kendini çocuklarına ada onlarla mutlu olmayı bil. Hem kendi ailen Yok mu senin ?
Evliliği çocukların için bir şekilde yürütmeyi öğrenmek zorundasın. Yoksa çocuklarını bırakıp giden anne olursun ... ozaman gör nasıl dolduruyorlar çocuklarını.
Eşek gibi getirsin baksın eşin de sana da çocuklara da .
Koskoca adamlar hala cocuk gibi analarinin eteginde dolasiyorlar karilarina cocuklarina sahip çıkamıyorlar. Ailesine laf geciremeyen erkek evlenmesin bence artik hepsinden nefret geldi bana. Hoparlore vermedim ama rezilligini ailesinin herkes duydu merak etme ama benim esim yine gitti anasinin dizinin dibine. Ne yapayim oda benim annem kotu de olsa diyor. Tamam senin annense getirme bana gosterme diyorum cocuklari ozledi diyor. Al gotur o zaman onun evine diyorum bu seferde annem bakamiyor cocuk diyor. Yakama bir yapistilar ki sorma yani hic sorma. Artik zaten esimi hic aramiyorum sormuyorum ilgilenmiyorum bileBöylesine insanlık hanımefendinin geçmiyor cnm. Elin her daim telefonunda olsun çek seslerini.. madem böyle cirkefler herkes bilsin . Esin inanmiyorsa catt dinlet sadece hiçbir şey deme. Ağzını açtığında an dinlet. Tavır yaptığında dinlet. Bana kalsa belediye hoporlerlerine veririm ve artık nolur nolur inada ailesine de haketmedikleri değeri verme. Senin sevgi ve ilginizi sadece o 3 masum hakediyor. Bunu bil.. koca kişide bu saatten sonra ancak kendi çalışırsa o baloncuğu girer. Sen sakın alma. Senin her zaman orda olduğunu bilmek onu böyle rahat etmiş. Emin olun erkekler duygusal olarak artık birer hiç olduklarını farkettiklerinde dank eder birşeyler. İntiharı bile bana verdiği değer diye yöntmustur o
Haklisin bu ara zaten bu dediklerini yapmaya calisiyorum ben de . Ilk olarak artik hic onu telefonla aramayarak basladim. Artik degismem lazim . Bu kadar rezilligin ustune arkadas komsu bisey de kalmiyor insanda . Insanlar da uzaklasiyor bunlar yuzunden haliyle . Burayi da yeni buldum girip kafa dagitiyorum . Kendime pek bakmaya vaktim olmuyor zaten baktigim zaman da hemen ortalik karisiyor . Yok karin dogurmadi da sen doğurdun sanki cocuklari yok karin niye hic yioranmadi sen yiprandin yok vucudu bozulmadi rejim mi yapiyor yok cocuklara bakmiyir kendine bakiyor. Cocuklari sana mi baktiriyor yoksa . Bir suru sacmasapan dolduruslar basliyor yine. Bir insan gelini çökmedi diye kavga cikarir mi hos bu olaylardan sonra 10 yas yaslandim resmen ama .onlara gore ben kocami cokertmisim kendim genclesiyormusumEn iyisini yapıyorsun. Öyle hastalıkta ustalikta da elini sürme ona. Sevgili anası baksın bakalım. Valla ben bı kez içim acisada elimi bile sürmedim iki güne kayınvalidem aradı al başımdan diye. Bide bizim kayınvalide pammuktur yani. Ufak tefek evden biseyler yapmaya başlayabilirsin. Çocuklarla çok güzey DIY videoları var onlardan yapın. Kendinize bakın. Cami pencereyi açın her sabah şarkılar söyleyin dans edin çocuklarınizla. Tatlılar yapın sevdiğiniz. Alın onları bulun bı çimenlik bı park yayılın. Son güzel havalar. Arkadaşınız varsa dertlesin. Yoksa o cirkeflerden dolayı girin buraya. Çok güzel dostluklar var. Sevin hayatı yani özet olarak. Dediğim gibi ama bı müddet eşinizi bu resme almadan. Görsün onsuz mutlu nasıl olunur.
Cok haklisiniz zaten sonradan cok pisman oldum ve kendimi hala affedemiyorum cocuklarima bunu nasil yasattim diye. Hala ara ara sinir krizi geciriyorum ben bu cocuklari nasil uzdum diye ama artik gecmisi degistiremiyorum ne yazik ki. Tek tesellim artik ilahi adaletin tecelli etmesi. Boyle insanlar oldugunde bir de nasil bilirdiniz dediklerinde iyi bilirdik derler haklarini helal ederler ya iste ona cok sasiyorum.İntihar çözüm değil lütfen çocuklarınızı düşünün annesiz büyümek hayata 10 sıfır eksik başlamak bir kaynana ve saz arkadaşları için evlatlarınızı annesiz bırakmaya değer mi anne olan kadınların ölmeye hakkı yok ölemezler efendim annesiz büyümek ne kadar zor biliyormusunuz böyle bir düşünceyi aklınızdan çıkarın lütfen kv ve saz arkadaşlarını takmayın inadına geçin karşısında kahkaha atın siz de onu sinir edin kısasa kısas ama intihar asla evlatlarınız en kıymetli kimse sizin kadar sizin gibi anne olamaz o yavrulara
Esim bana karsi iyidir yalan soyleyemem cocuklarina karsi da . Ama ailesinin pisliklerine karsi bizi koruyamiyor onlara rest çekemiyor yeterince savunamiyor. Mesela annesinin benim hakkimda bi dedikodusunu duyuyorum diyorum neden bisey demedin anneme ne diyim diyor. Ayda yılda bir aklina gelirse beni savunur onun disinda buyulenmis gibi her istediklerini yapiyor. Asla onlara hayir demiyor . Bu sefer ben tartışmak zorunda kaliuorum ve ben kotu oluyorum hep. Sahip cikamadiklari kadini niye alirlar.3 çocuğunuz için psikolojik destek alın
Ve ne olursa olsun güçlü olun
Hiçbirşey dünyanın sonu değil
Eşin nasıl biri
Aile için boşanılmaz
Tam konuyu bilmiyorum ama
Esim bana karsi iyidir yalan soyleyemem cocuklarina karsi da . Ama ailesinin pisliklerine karsi bizi koruyamiyor onlara rest çekemiyor yeterince savunamiyor. Mesela annesinin benim hakkimda bi dedikodusunu duyuyorum diyorum neden bisey demedin anneme ne diyim diyor. Ayda yılda bir aklina gelirse beni savunur onun disinda buyulenmis gibi her istediklerini yapiyor. Asla onlara hayir demiyor . Bu sefer ben tartışmak zorunda kaliuorum ve ben kotu oluyorum hep. Sahip cikamadiklari kadini niye alirlar.
Sen didikledikçe hergün beraber olmaya devam edecekHayir baslarda boyle degildi benle evlendikten sonra anneci oldu. Hergun beraberler hergun.
Bakici tutacakmis oglu parayla cocuklara bakacakmis . Oglunu evlendirecekmis bi daha. Torunlarina da bakicilari bakacakmis canim soyledigimde oyle diyor.O sizi boşaması için eşinize baskı yapan kayınvalideye siz giderseniz yeni gelenin çocuklara bakmayacağını çocukların bakımını kendisine kalıcağını hatırlatın
Cocuklarimi onun eline nasil birakayim . Hemen gider bakici tutar parayla sirf ben kocamla bosanayim diye her yolu bulur o.Emin olun çok işe yarar bu hatırlatma hatta bir ön pravo yapın atın üzerine iki gün görsün bir arkadaşım bunu yaptı şimdi kayınvalide İpek oldu
bir daha söyle anlamıyorsa uygulamalı anlatEmin olun çok işe yarar bu hatırlatma hatta bir ön pravo yapın atın üzerine iki gün görsün bir arkadaşım bunu yaptı şimdi kayınvalide İpek oldu
İnan o kadar kolay değil boşatmak o çocuklar bırak iki gün burnundan getirsinlerCocuklarimi onun eline nasil birakayim . Hemen gider bakici tutar parayla sirf ben kocamla bosanayim diye her yolu bulur o.
Canim sorun anneye duskn olmasi degilki sorun benim yasadiklarim ve esimin susmasi surekli yoksa isterse annesini sirtinda tasisin . Cok rezillikler yasadim diyorum nasil anlatayim . Ilk cocuguma besik aldim yer yerinden oynadi. Dugunumde gelin ayakkabisi aldim yer yerinden oynadi. Ogluyla tartisir mesela benlik birsey yoktur ama kadin arar bana kufreder evimi basar telefonu avmayinca. Binaya rezil eder .Sen didikledikçe hergün beraber olmaya devam edecek
Evlendikten sonra anneci oluyorlar zaten erkeklerin geneli
Anneye düşkün diye koca mı boşanır yahu
Bırak gitsin anasına hatta annene çocukları da götür babaannelerini özlemişlerdir de sende git yemeğe arada
Kayınvalide ile dikleşme tamam de bildiğini yap olur de istediğince davran kocana dertlenme
Herkes mükemmel bir evlilikte çocuk büyütmüyor idare edeceksin
Ben 3 çocukla anneye düşkün diye kocamı boşamam çok net söyleyim
Kizim ben intihar ettigimde beni sedyeyle giderke gordu ve o gunden beri gece bensiz asla yatmıyor. Cigliklari hala kulagimda daha 2 yasinda . Bakkala gittim dun onu babasina bırakıp ben gelene kadar aglamis morarmis hatta annem gitti diye. Ben bu cocuklari 2 gun bırakıp gitsem kizim bu sefer cildiracak hepten. Cocugumda psikolojik travma yarattim bir daha asla birakamam oblari ne olursa olsun hele de boyle insanlara.İnan o kadar kolay değil boşatmak o çocuklar bırak iki gün burnundan getirsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?