Cocuklar icin evlilik surer mi sizce ?

Ozaman yapmayacaktın 3 tane madem var şimdi bunları bahane etme
Arıyormu kadın arasın saysın kapat gitsin demekki normal değil diye düşün veya doktora götürmeyi teklif edin Eşinize
Kolay demiyorum öyle bir kvyi idare etmek gerçekten zordur
Ama 3 çocuk yaparkende bu kadın öyleydi yani şimdi için ayrılma bahanesi yapılmaz
Çözüm üretmeye çalışın eşinle

Ah be bacım alıp eline sopayı şöyle yüzüne gözüne bi girişemedin mi de ölmeye kalktın. Sen arkadaşların dediğini yap, bırak çocukları git annene bakamazlar 3 bebeyi sıkıştır ve şartlarını koy ortaya, ha birazda edepsizlik yap dinsizin hakkından imansız demişler

Birkere boşanmış aile çocuğu olarak yazıyorum cocuk için evlilik sürmez. Ilaç içme girişiminiz için de endişelenmeyin camında bildirdiler diyip boşanma davası dunyaniza koyabilirsiniz. Velayet konusuna gelince psikoloğa gidip iyileşmeye çalışın. Velayeti verirler bence size. Ama o ailenin yanindayken iyileşme olayı cok zor. eşinizle de açıkça konuşun böyle dava ederse bosanalim deyin.tepkisi ya ailesine bakıp bosanalim olur. Ya da evliliğine çekidüzen vermeye çalışır. Eşinizle sakince konuşun sinirlenmeden aglamadan. Biz iyiyiz ama 3. Kişiler evinize ailemize karışmasın diyin.
Ilaç içmek de ne allah aşkına. Bırak senin annen aglayacagina onlar aglasin. Çocuklar için evlilik sürdürülüyor da çocuklar için neden yaşanmıyor. Ekonomik kaygıları da adım kenara bırakınca çocuklara da size de nafaka tazminat ödeyecek onunla gecinirsiniz. Sadece kararlı olup öyle ilaç olaylarına girmeyin. Önce siz sağlam ayakta duracaksiniz ki çocuklara da güzel bakabilin. Siz oleceksiniz de ne olacak o aileye mi kalacak çocuklar. Seni istemeyen senin çocuğu hiç istemez anında cocuk esirgemeye verirler.

Kocan seni bırakıp anasiyla tatile mi gidiyor. Sen de çocukları bırak ananla tatile git valla. Kısasa kısas. Koca da sıkıntı var. Ne demek tek tatile gitmek.

3. Koca yi da bulurum size ne diyemedim mi. Valla 4 adam tutup hepsini bir güzel dovdur kirsunlar kemiklerini. Sen de al çocuklarını git ananın evine. Ne demek kocam annesine gitti 3 gün gelmedi. ekmek alamadım. Böyle baba mi olur. Iyi bir baba demissiniz. Ne kocasi ya. Ilk once evi terket. Evde oyuncak falan or. Evden çalış. Mantı sarma yap sat. Böyle olmaz. Sen intihar edince napti kocan.

İyi ya işte bunu kullan...

Eşini tehdit et... "çocukları bırakır giderim, hayatıma kaldığım yerden devam ederim, sende çocuklarına annelerinin neden gittiğini anlat, çocuklarını avut " de....biraz düşünsün bakalim, anneye karsi eşi ezdirmek neymis...

nıye canına kıyıyosun..ezıyetı yapanlar ölsünn de rahat nefes alın..

Siz ailenizden koptunuz mu ki eşinizde kopsun?
Onların problem çıkarmak için yaptıgı konuştugu şeylere duyarsız kalın cevap vermeyin.
Bakınız:biz öyle yapıyoruz ellerini avuçluyorlar
Öfke ile insan düşünemiyor sakin kalın mantıklı ilerleyin gidin uzman yardımı alın
Siz intihar edince hastane sizi direk psikiyatri tedavisine yönlendirmiş olmalı gidin görüşün konuşun tedavi olun
Siz degişirseniz daha kolay olur onları degiştirmekle ugraşmayın
Bir kaç cümle ekleyin he he hııı hıı çok işe yarıyor bu tip insanlarda

Boşverin eşinizin ailesi.. Evinizde hiç onlar konuşulmasın, eşin bi şey derse de he de geç..

Olmaz olaydilar ahh ahh nerden düştüm iclerine. Kendi aptalligim ki bunlara bide cocuk verdim 1 taneyi bile haketmediler.

Bunlarin bana yaptiklarinin sadece birini benim ailem yapsaydi yemin ediyorum ki silerdim ailemi. Bende artik oyle yapmaya calisacagim. Tedavi zaten goruyorum su an ilaclar bile sakinlestirmiyor beni inanin m

vallahi ben bu insanları anlamıyorum madem bu kadar oğluna düşkünsün ne halt yemeye evlendirip milletin başını yakıyosun.

Kocan seni bırakıp anasiyla tatile mi gidiyor. Sen de çocukları bırak ananla tatile git valla. Kısasa kısas. Koca da sıkıntı var. Ne demek tek tatile gitmek.
Gitmeyince de karisi oglumu bana dusman ediyor deyip bana saldiriyorlar bu sefer. Kocam da kuzu kuzu gidiyor peslerinden. Hayir diyemiyor

vallahi ben bu insanları anlamıyorum madem bu kadar oğluna düşkünsün ne halt yemeye evlendirip milletin başını yakıyosun.
Kadin bu hayatta en cok kendine duskun ogullarini da paralari icin seviyor. Karilarina harcadiklari parayi kiskaniyor . Hep ben hep ben herkes benimle ugrassin diyor sanki kimsenin bi hayati yok gibi davraniyor. Ya esim onun yaninda korkusundan benim telefonlarimi acamiyor kiskaniyor cunku. Yok karin seni niye ariyor yok rahat biraksin yok seni rahatsiz mi ediyor

bu kadar sık hamile kalmanızın manasını anlayamadım.

ayrıca madem boşanamıyorsunuz kulaklarınızı tıkayın. adam da salak olmasın, dolduruşa gelmesin.

bu kadar sık hamile kalmanızın manasını anlayamadım.

ayrıca madem boşanamıyorsunuz kulaklarınızı tıkayın. adam da salak olmasın, dolduruşa gelmesin.
Akilsiz oldugum icin tirnagimi haketmeyen adama 2 cocuk verdim aptalliktan baska bisey degil. Zaten akilli insan kendini bu pisliklerin icine atar mi atmaz. Bunlarin icine dusecegime kanalizasyon cukuruna dusseydim keske ama artik is isten gecti. R0 yasina kadar duzelmeyen adam bu yastan sonra mi duzelecek hic ihtimal bile vermiyorum.

Gitmeyince de karisi oglumu bana dusman ediyor deyip bana saldiriyorlar bu sefer. Kocam da kuzu kuzu gidiyor peslerinden. Hayir diyemiyor
Hayır yeni karısı çocukları evde tek başına ve adam tatilde keyfinde. Madem göreve beraber gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…