• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cocuklar icin evlilik surer mi sizce ?

Ben galiba canımdan geçme noktasına gelecek olsam, buna sebep olan insanın gırtlağına
bıçağı dayardım anyayı konyayı görürdü. :)

Sen niye ölüyosun bacım, pis hainler gebersin.

Yerinde olsam eşime sürekli hadi anneni de alıp tatile çıkalım,
kek yaptım götür anneciğin de yesin falan derdim.
Annesi bana bulaştığında da alttan alırdım eşimin gözü önünde.
Sorun değil canım annendir saygım sonsuz diye tiyatro yapardım.

Öküz değildir zamanla senin iyi niyetini farkeder diye umuyorum.

Yani ben yapamam öyle şeyler ama sen becerebiliyorsan yap :)

Dinsizin hakkından imansız gelir.
Ben de beceremiyorum keske becersem surekli dedikodu surekli iftira yalanlar pislikler yapiyor ve ben yuzune baka baka hic bisey olmamis gibi davranamiyorum keske yapabilsem canim benim.

Canim cocuklari birak ve çık annene git, zor olacak ama yap bunu...

3 tane küçük çocuğa bakmak kaynananın hoşuna gitmeyecektir, eşin pişman olup seni geri getirmeye çalışacaktır, sende sartlarini sunarsin, mecbur kabul edecek, sonrada senin sozun yürür....sen yeterki bu cesareti göster....

Sen eşini cocuklarini biraktiginda ancak eşine dank edecek..

Canim cocuklari birak ve çık annene git, zor olacak ama yap bunu...

3 tane küçük çocuğa bakmak kaynananın hoşuna gitmeyecektir, eşin pişman olup seni geri getirmeye çalışacaktır, sende sartlarini sunarsin, mecbur kabul edecek, sonrada senin sozun yürür....sen yeterki bu cesareti göster....

Sen eşini cocuklarini biraktiginda ancak eşine dank edecek..
Bacim ben olurken dank etmeyen akil ben anneme gidince mi dank edecek saniyorsun.

6 yilda 3 cocuk ! bence siz kendi kendizi bitirmişsiniz....cocuklar tabiki canimizin parcasi ama ayni anda 3 kucuk cocuga bakmak ustelik iyi gitmeyen bi evlilikte bunu yapmak tükenmişliginizin sebebi olmuş
Allah yardimcin olsun
Iste bunlar hep benim aptalligim kendi elimle kendimi bitirdim zaten.

Bacim ben olurken dank etmeyen akil ben anneme gidince mi dank edecek saniyorsun.
Eskiden boşanınca çocuklar babaya verildiği erkekler kolay kolay bosanmazmis canim...

Sen taktiksel davranacaksin....bu yöntem garanti...

Benim annemde intihar girişiminde bulunmuş sürekli evimizde kavga olurdu. Geceler boyu dua ederdim aklımın ilk erdiği anları hep dua ederken hatırlıyorum annemle babam kavga etmesin diye. Kulağımı tıkayıp duymamayı denerdim ama duyardım. Genelde geçim sıkıntısı sonra babaannemlerin çektirdikleri filan olurdu sorun. Keşke diyorum boşansalarmış çocukluğumu mahvettiler. Şimdi iyiler gerçi de ikisi de birbirine değer veriyor anladılar tabi yıllar sonra babamda öyle annemin değermiş öğrendi kendi ailesini sildi. Ama biz çektiklerimizle kaldık işte hatta geçtiğimiz yıllara kadar hep sizin için katlandım derdi lisede üniversite de başımıza kaktı durdu bunu. Bizde kardeşimle katlanmasaydın dedik doğurmasaydın ne yapalım sanki çok mutlu bir çocukluk mu hatırlıyoruz dedik. Boşansaydınız biz daha mutlu olurduk belki dedim

Arkadaslar ben 6 yillik evliyim 3 tane cocugum var en buyugu 4 yasinda. Esimin ailesiyle surekli sorunlar yasiyorum. En ufak birseyi alıp daglar kadar büyüyüp esimle arami aciyorlar ve her firsatta karini bosa diye baski yapiyorlar. Annesi kardesleri hepsi aynilar. Kendileri evlerinde huzursuz olduklari icin benim mutlu giden evliligimi kiskanip kocamla arami actilar. Esim ailesinin sozunden cikmiyor bir dediklerini iki etmiyor surekli etraflarinda pervane oluyor. Bana yaptiklarini gozu gormuyor gibi davraniyor yada ayda yilda bir kez bebi savunuyor o kadar. Aslinda iyi bir baba ve iyi bor es olmasina ragmen ben artik ailesi yuzunden canimdan biktim. Bir defa kendimi zehirledim gozumu actigimda hastanedeydim ve cocuklarimi bile gozum gormeyecek kadar kendimden vazgecmistim. Ölümün kiyisindan dondum su an sadece cocuklarim icin evliligimi hala surduruyorum. Boyle birseye tesebbus ettigim icin hicbir mahkeme bosanma durumunda cocuklarimi bana vermez. Bosansam ayri ev tutup cocuklarimi alsam bile 3 tane cocuga kim bakacak da ben calisacagim ve kac para alıp hem bakiciya verip hem cocuklarima bakacagim. Cok caresiz durumdayim sizce ne yapmaliyim
Cevap veriyorum: Sürmez

Ama böyle bir evlilikte 6 senede 4 çocuk da yapılmaz.

Sonra cana tak edince bencillik edilip intihara teşebbüs edilmez. (dini boyutunda falan değilim. En büyüğü 4 yaşındaki çocukların derdindeyim)

Çözüm nedir bilemedim zira boşanacağınızı falan da düşünmüyorum.

"Diyardan gidemediğinize göre deveyi gütmeyi deneyin" derim. Bir de doğum kontrol yöntemlerini öğrenin!

Kebelek2306 eşinin maaşını da ellerinden alıyorlar
Bi bakın konusuna derim

Ben sakin bir insan değilim
Sizler gibi kv'dem olsa saygımı çoktan bozmuştum
:KK14:
Ahh canim benim ya nedir bu biz kadinlarin cektigi nedir yani . Illa gazetellerde mi okumalari lazim ismimizi bizim nedir bu.

helal olsun valla 6 yila 3 cocuk
o cocuklara bakacak kimse yok diyorsunuz ozaman esinizlede mutluymussunuz devam edin
ayrilirsaniz cocuklari size vermezlermis onlarsiz yasayabilecekmisiniz?
iste hatalar hatalar ust uste yapilan hatalar allah bagislasin yokluklarini gostermesin ama millet bos yere evlendiginde 2 sene 3 sene beklemiyor once bir bakiyor tartiyor sonra cocuk yapiyor plansiz yasamin cetrefilleri arasinda sıkışmış kalmissiniz allah yardimciniz olsun hakkinizda hayirlisini versin

Evde dayak aldatma kumar yoksa ben evliliğin çocuklardan dolayı sürmesi gerektiğini düşünüyorum
6 senede 3 çocuk yapmışsınız bence kv ile çıkan sorunlara göre çözğm yolları arayın eşinizle mutlu olmaya bakın

Cevap veriyorum: Sürmez

Ama böyle bir evlilikte 6 senede 4 çocuk da yapılmaz.

Sonra cana tak edince bencillik edilip intihara teşebbüs edilmez. (dini boyutunda falan değilim. En büyüğü 4 yaşındaki çocukların derdindeyim)

Çözüm nedir bilemedim zira boşanacağınızı falan da düşünmüyorum.

"Diyardan gidemediğinize göre deveyi gütmeyi deneyin" derim. Bir de doğum kontrol yöntemlerini öğrenin!
Baslarda boyle degildik mutluyduk aramiz da iyiydi ilk 1 yil hersey yolundaydi . Ailesi cocugum olmadigini soyleyip esime benden bosanmasi icin baski yapinca cocuk sahibi oldum.

Evde dayak aldatma kumar yoksa ben evliliğin çocuklardan dolayı sürmesi gerektiğini düşünüyorum
6 senede 3 çocuk yapmışsınız bence kv ile çıkan sorunlara göre çözğm yolları arayın eşinizle mutlu olmaya bakın
Hayir oyle seyler yok bide onlar olsa ne olurdu halimiz .

Baslarda boyle degildik mutluyduk aramiz da iyiydi ilk 1 yil hersey yolundaydi . Ailesi cocugum olmadigini soyleyip esime benden bosanmasi icin baski yapinca cocuk sahibi oldum.
İlk çocuk hadi diyelim ki, tamam. Bence değil de.. Başkasına ispat için çocuk doğurmam ben..

Sonraki 2 çocuk?

Arkadaslar ben 6 yillik evliyim 3 tane cocugum var en buyugu 4 yasinda. Esimin ailesiyle surekli sorunlar yasiyorum. En ufak birseyi alıp daglar kadar büyüyüp esimle arami aciyorlar ve her firsatta karini bosa diye baski yapiyorlar. Annesi kardesleri hepsi aynilar. Kendileri evlerinde huzursuz olduklari icin benim mutlu giden evliligimi kiskanip kocamla arami actilar. Esim ailesinin sozunden cikmiyor bir dediklerini iki etmiyor surekli etraflarinda pervane oluyor. Bana yaptiklarini gozu gormuyor gibi davraniyor yada ayda yilda bir kez bebi savunuyor o kadar. Aslinda iyi bir baba ve iyi bor es olmasina ragmen ben artik ailesi yuzunden canimdan biktim. Bir defa kendimi zehirledim gozumu actigimda hastanedeydim ve cocuklarimi bile gozum gormeyecek kadar kendimden vazgecmistim. Ölümün kiyisindan dondum su an sadece cocuklarim icin evliligimi hala surduruyorum. Boyle birseye tesebbus ettigim icin hicbir mahkeme bosanma durumunda cocuklarimi bana vermez. Bosansam ayri ev tutup cocuklarimi alsam bile 3 tane cocuga kim bakacak da ben calisacagim ve kac para alıp hem bakiciya verip hem cocuklarima bakacagim. Cok caresiz durumdayim sizce ne yapmaliyim
İlaç icirecek kadar gözünüzü döndüren son nokta neydi merak ettim

Hayir oyle seyler yok bide onlar olsa ne olurdu halimiz .
Yol sizin yolunuz ama 3 çocuğu babası başında olmadan büyütmek de hiç kolay bişey değil
Çocuklar büyüdükçe babaya da ihtiyaç artıyor
Yeni Çocuk yapmadan 3 çocuğu büyütmeye çalışın çocuklar büyüdükçe evlilik de rayına oturur daha dinginleşir

Back
X