• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklar için hangisi dogru

Kaldimoyle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2016
70
36
88
34
Merhaba hanımlar...7 yıl önce sözleşme imzalayarak evlendim. Vasifsizim. 5 ve 2 yaşında miniklerin var. Annem babam ayrı de evliler.esim dediğim kişi ile aramızda sevgi yok. Ağzı bozuk ve alkol alıyor.son tartışma da alkollü iken bosanalim dedi durdu.cok yıprandım yani mutlu değil hep bir kulp buluyor kendisi de. Boşanmış ailede büyüdüğüm için çocukların mutlu olması tek istedim. Bu şekilde de ben mutsuzum ve çocuklara yansıyor ister istemeZ. Ne yapmam gerekiyor artık düşünemiyorum.fikirleriniz için şimdiden saolun

Bosanmak için bunlar kafi sebebler her kul kaderini yasarmis bosanin Allah bir kapiyi kapiyorsa digerini acar merak etmeyin kendinize yeni bir sayfa açabilirsiniz

Merhaba hanımlar...7 yıl önce sözleşme imzalayarak evlendim. Vasifsizim. 5 ve 2 yaşında miniklerin var. Annem babam ayrı de evliler.esim dediğim kişi ile aramızda sevgi yok. Ağzı bozuk ve alkol alıyor.son tartışma da alkollü iken bosanalim dedi durdu.cok yıprandım yani mutlu değil hep bir kulp buluyor kendisi de. Boşanmış ailede büyüdüğüm için çocukların mutlu olması tek istedim. Bu şekilde de ben mutsuzum ve çocuklara yansıyor ister istemeZ. Ne yapmam gerekiyor artık düşünemiyorum.fikirleriniz için şimdiden saolun
anne mutlu degilse cocuklar mutlu olamaz ki, psikologlar bunu diyor.

çok üzüldüm, babanız eğer lafını edecek biri değilse boşanin gidin babanizin yanına. bjr iki sene sonra da çocukları kreşe gönderir çalışmaya başlarsınız.

bir şey merak ettim, yanlış anlamazsaniz sormak istiyorum. aranızda sevgi yoksa neden evlendinjz ve neden sözleşme yapıldı? daha da önemlisi niçin çocuk yaptınız?

Çok değil ama ilgili sonuçta çocukları
Genel anlamda bir evde cocuk bakimi is guc hep tek basinizaysaniz, esiniz yokkende bu cokda yoklugunu hissetmezsiniz diye dusunuyorum 2 cocukla.
Hukuki boyutunu bilmiyorum boyle bir sey varmi bilmiyorum ama sozlesme fesh edilemezmiymis?
Cocuklarina nafaka verecektir heralde anlasma sizinle sonucta.
Birde neden sozlesme yapma geregi duydunuz ?
Cocuklarinizin imkani babasi isleri yokusa surerse duser.
Cocuklarini perisan edermi sizce bosansaniz ?

çok üzüldüm, babanız eğer lafını edecek biri değilse boşanin gidin babanizin yanına. bjr iki sene sonra da çocukları kreşe gönderir çalışmaya başlarsınız.

bir şey merak ettim, yanlış anlamazsaniz sormak istiyorum. aranızda sevgi yoksa neden evlendinjz ve neden sözleşme yapıldı? daha da önemlisi niçin çocuk yaptınız?
Onun 2. Evliliği .10 yaş var Aramızda .ben şuan 30 um. Evlenmek için evlendi sanırım o. Bende ana baba yanına sigamadim ne yazikki. Durumları iyi olduğu için sözleşme yapmak istedi bende onların birşeyini istemiyorum.rahmim alınacaktı o yüzden evlat sahibi olmak istedim

Back
X