çocuklar

poni

canım kocacım
Kayıtlı Üye
6 Mart 2010
38
0
86
Edirne
çocuk sahibi olan anneler nasıl bir duygu olduğunu benimle paylaşabilirler mi acaba?:emir_bebek:

nasıl cevap vereceğimi bilemedim. ilk bebeğimi kaybettim,daha sonra ikinci bebeğime kavuştum,şükür ki o yaşadı.şuan 11 aylık. nasıl bir şey biliyor musun hani yeniden doğarsın ya öyle bir şey.onunla nefes almak,uyuduğunda bile özlüyorum.her dakika yeni şeyler öğreniyorsun onunla.gözünün içine bakıyorsun yesin, içsin, gülsün, sevinsin, o mutlu olsun ,ağlamasın diye.rabbim olmayan herkese tattırsın bu duyguyu.

Gebelık kısmına yazsaan cook kısı cvp yazardı cnm sana. Su an kasım aralık annelerı heyecan ıcınde. Ben de bu hafta ıcınde dogum yapıcam. Cok guzel bırsey annelık her ne kadar kucagıma henuz almamıs olsam bıle. Icımde oldugunu bıldıgım ılk gunden berı cok mutlu gunler yasattı cnm kızım bana. Ilk tekmesı ılk harektlerı ultrasonda uyuyusunu gormek. Kımbılır dogmus olsa buraya neler yazabılırdım dıye dusunuyorum.Annelık duygusu cok farklı bırseymıs sureklı onu savunma koruma duygusu ıcındeyım. Annemı su an o kadar ıyı anlıyorumki... :49:

çok teşekkürler şekerler...allah çocuklarınızla ve eşlerinizle birlikte sağlıklı uzun ömürler versin inşallah bizlere de nasip olur çocuk sahibi olmak...:66:

eşimi işe geçirdikten sonra bakayım biraz dedim uyursam daha kötü oluyorum kaç yaşındaydın tatlım

anne olmak öyle bişey ki bunu nasıl anlatırım bilmiyorum
genç bir anneyim 24 yaşında ve 2,5 yaşında nazlı bir kızım var
onun hasta olduğunda bütün dünyam kararıyor sanki
o gülünce sen daha bir mutlu olursun
uyuduğu zaman bile özlüyorum onun kokusu ama birde uyanıp sana gülüşü yok mu işde bu en güzeli
öyle güzel kokuyorlarki bütün gün koklaamda doymuyorum ona
birde anne demesi yokmu içim gidiyor kuzuma

21 yaşında ki kızımın gece uyurken bile yanına gidip nefesini kontrol ederim alışkanlıktır bu bende annelik böyle bişey işte ..
Şu anda yanımızda değil ama tatillerde geldiğinde bile hala yaparım bunu büyümeyen bir bebek misali yani...

Anne olmadan anlaşılamayacak duygu,
Dünyanın en güzel gülüşü O'nun gülüşü,
Dünyanın en güzel gözleri O'nun gözleri,
Dünyanın en pembe yanakları O'nun yanakları,
Dünyanın en güzel kokusu Onun kokusu...
Allah'ın en büyük lütfu, hele annesini emerken gözlerini dikip bakması... O kikirdemeleri, cilveleri. Bir başkasının kucağındayken annesini görünce annesini izlemesi...
En büyük vicdan duygusu, en büyük aşk...
Uykuların düşmanı, sabrının son sınırı;
Yine de en güzel, en narin, en dokunaklı.
Baldan tatlı, altından kıymetli...
Bunu yazarken mutluluktan akan gözyaşı...
İşte benim anneliğim...

üç meleğim var :69::69::69:
herşeyim onlar benim iyi ki varlar hayatımda
annelik çok güzel bir duygu anlatılamayacak kadar güzel
ve tabi ki bir o kadar da ağır bir sorumluluk

Back
X