• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Çocuklarda geniz eti ve bademcik ameliyatı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Merhabalar, benim oglum da 4 yaşında. Alerjik bünyeli olduğunu düşünüyoruz. Kreşe geçen sene başladı, 1-2 sefer kulak enfeksiyonu geçirdi. Burnu çok fena tıkanıyordu ve açamıyordum. Çekince sümük de çıkmıyordu. Bu sene daha iyi ama 2 aydıe burnu tıkalı. Alerji ilaçları da tam etki etmiyor bana göre. KKB doktoru geniz eti %80 büyük, kesin almak lazım dedi. Bu konuda yorumu olan varsa dinlemeyi çok isterim.

Merhabalar, benim oglum da 4 yaşında. Alerjik bünyeli olduğunu düşünüyoruz. Kreşe geçen sene başladı, 1-2 sefer kulak enfeksiyonu geçirdi. Burnu çok fena tıkanıyordu ve açamıyordum. Çekince sümük de çıkmıyordu. Bu sene daha iyi ama 2 aydıe burnu tıkalı. Alerji ilaçları da tam etki etmiyor bana göre. KKB doktoru geniz eti %80 büyük, kesin almak lazım dedi. Bu konuda yorumu olan varsa dinlemeyi çok isterim.
Devlet/üniversite hastanesinde de muayene ettirin mutlaka. Ben üç doktora danışmıştım. Hepsi de aynı şeyi söyledi. Bademcikler için bir şey diyorlar mı?

Evet gerçekten o kadar zor bir süreç ki
Sürekli antibiyotik kullanmak zorunda kalmak
Doktor doktor gezmek
Aşırı iştahsız zayıf
Bakamıyorsun imaları

Okulu gidiyordu hasta kusuyor diye aramalar
Ameliyatı oldu sanki sihirli değnek dokundu

Size de geçmiş olsun
Tekrar mı hamilesiniz🙈sağlıklıca kucağınıza alın
Benim eşim de istiyor ara ara ikinci çocuk araları çok olacak büyüdü yaşım da 39 oldu diye hiç duymamazlıktan geliyorum
Şaka yapıyormuş gibi algılıyorum🙈

Tecrübelerinizi merak ediyorum doğunca yazarsanız sevinirim😍
Yap yap senin genin güzel, güzel genler çoğalsın
Tuhaf tuhaf tipler geziyor ülkemde, cogal da guzellestirelim ulkeyi

Devlet/üniversite hastanesinde de muayene ettirin mutlaka. Ben üç doktora danışmıştım. Hepsi de aynı şeyi söyledi. Bademcikler için bir şey diyorlar mı?
Biri diğerinden daha büyük dedi KKB doktoru ama bir yorum yapmadı. Bademcik enfeksiyonu pek geçirmedi bu zamana kadar. Geçen sene iki kez otit oldu. Alerji doktorumuz bir kokteyl verdi. 1 aya geçmezse ameliyat dedi. İlave görüş de almaya çalışacağım. Çok teşekkür ederim.

Back
X