- 24 Nisan 2010
- 4.196
- 5.765
- 733
ac goturun aclık sekerı de cok onemlı ...Yarına randevu aldım. Sabah saatlerinde randevumuz aç götüreyim çocuğu değil mi canım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ac goturun aclık sekerı de cok onemlı ...Yarına randevu aldım. Sabah saatlerinde randevumuz aç götüreyim çocuğu değil mi canım?
Evet aç götüreceğim. Umarım iyi bir doktora denk geliriz.ac goturun aclık sekerı de cok onemlı ...
Teşekkür ederim.Yarin tahlilini yaptir istersen doktoruna da gosterirsin diyecektim.
Zaten oyle yapacakmissin.
Cocuklarda diyabeti bilmiyorum hic. Evet ac karnina goturmelisin.
Geçmiş olsun.
dıger belırtıler yoksa korkmayın derım..seker cunku gercekten cıddı bır hastalık ve onemlı belırtılerı oluyor..cok ıdrara cıkmasının sebebıde vucuttakı sekerı ıdrar yoluyla atmasından dolayıdır..ama yanı sıra bu kadar ıdrara cıkartacak kadar yukse olsa sekerı baska belırtıler muhakkak verır dıye dusunuyorum...sımdı gotureceksınız seker yukleme testı felan yapmak ısterlerse bır dusunun derım..evde kan sekerını olcen aletler var aclık testın 9 saatlık aclıktan sonra olcuyorsunuz ..iyice karnını doyurduktan 2 saat sonrada toklugu olcuyorsunuz..kendınız bır gozlem altında tutun ıstersenız ..sız annesınız oyle bırsey olsa kesınlıkle hal ve hareketlerınden sezımlerdınız..İşte diğer belirtilerin hiç birinin olmaması içimi biraz rahatlatıyor aslında. Dediklerinizin hiç biri yok ama içime kurt düştü işte.
Çocuklara da yapıyorlar mı şeker yüklemedıger belırtıler yoksa korkmayın derım..seker cunku gercekten cıddı bır hastalık ve onemlı belırtılerı oluyor..cok ıdrara cıkmasının sebebıde vucuttakı sekerı ıdrar yoluyla atmasından dolayıdır..ama yanı sıra bu kadar ıdrara cıkartacak kadar yukse olsa sekerı baska belırtıler muhakkak verır dıye dusunuyorum...sımdı gotureceksınız seker yukleme testı felan yapmak ısterlerse bır dusunun derım..evde kan sekerını olcen aletler var aclık testın 9 saatlık aclıktan sonra olcuyorsunuz ..iyice karnını doyurduktan 2 saat sonrada toklugu olcuyorsunuz..kendınız bır gozlem altında tutun ıstersenız ..sız annesınız oyle bırsey olsa kesınlıkle hal ve hareketlerınden sezımlerdınız..
Gizli şekerde var ama hal ve hareketten sezinlenmez ki.dıger belırtıler yoksa korkmayın derım..seker cunku gercekten cıddı bır hastalık ve onemlı belırtılerı oluyor..cok ıdrara cıkmasının sebebıde vucuttakı sekerı ıdrar yoluyla atmasından dolayıdır..ama yanı sıra bu kadar ıdrara cıkartacak kadar yukse olsa sekerı baska belırtıler muhakkak verır dıye dusunuyorum...sımdı gotureceksınız seker yukleme testı felan yapmak ısterlerse bır dusunun derım..evde kan sekerını olcen aletler var aclık testın 9 saatlık aclıktan sonra olcuyorsunuz ..iyice karnını doyurduktan 2 saat sonrada toklugu olcuyorsunuz..kendınız bır gozlem altında tutun ıstersenız ..sız annesınız oyle bırsey olsa kesınlıkle hal ve hareketlerınden sezımlerdınız..
Gizli şekerde var ama yaptirmisken hepsini yaptirin.Çocuklara da yapıyorlar mı şeker yüklemeçok Zararlı değil mi ya? Yaptırmam sanırım öyle bir şey.
Inşallah bir şey yoktur. Içimi rahatlattınız çok ama çok teşekkür ederim. Ben de sizin gibi düşünüyorum. Muhakkak başka belirtiler gösterirdi hastalık ama yok yani.
Test sonuçlarını yazarım size de. Inşallah bir şey çıkmaz.
bakın kesınlıkle yoktur demıyorum ..anne tedbırını tabıkı almalı ..bende bır anneyım onun psıcolojısını cok ıyı anlıyorum..ne kadar kotu olmustur suan..belkıde bırsey yoktur..tedbırını alsın kesınlıkle ama yarını nasıl edecek ..ben onun ıcın bıraz da olsun destek olmak ıstedım..ınsallah hakkınızda en hayırlısı olsun dıyoırum arkads..Gizli şekerde var ama hal ve hareketten sezinlenmez ki.
Bu konuda çok bilgisizim sanırım. Iyice kafam karıştıGizli şekerde var ama yaptirmisken hepsini yaptirin.
Annem şeker hastası gizli hatta bütün kardeşleri. Ve artık çocuklarda da arttı tv kamu spotu dönüyor. Bir anda pat diye çıkabilir. Belli olmaz.bakın kesınlıkle yoktur demıyorum ..anne tedbırını tabıkı almalı ..bende bır anneyım onun psıcolojısını cok ıyı anlıyorum..ne kadar kotu olmustur suan..belkıde bırsey yoktur..tedbırını alsın kesınlıkle ama yarını nasıl edecek ..ben onun ıcın bıraz da olsun destek olmak ıstedım..ınsallah hakkınızda en hayırlısı olsun dıyoırum arkads..
Çok teşekkür ederim. Gerçekten kötü oldum çünkü en fazla idrar yolu enfeksiyonu vardır ye düşünmüştüm. Etrafımda hiç diyabetli olmadığı için ne belirtilerini biliyorum ne de aklıma geldi açıkçası.bakın kesınlıkle yoktur demıyorum ..anne tedbırını tabıkı almalı ..bende bır anneyım onun psıcolojısını cok ıyı anlıyorum..ne kadar kotu olmustur suan..belkıde bırsey yoktur..tedbırını alsın kesınlıkle ama yarını nasıl edecek ..ben onun ıcın bıraz da olsun destek olmak ıstedım..ınsallah hakkınızda en hayırlısı olsun dıyoırum arkads..
Çok sevindim canım.Allah ın izniyle kuzu gayet iyi çıkıcak bol içip bol çiş :) aç götür mutlaka. Eğer doktor yazmaz ise böbrek ultrason û da talep et derim. Kafan rahat eder güzelim olucak diye birşey yok. Rahat olmamız lazım Demi amaYarına randevu aldım. Sabah saatlerinde randevumuz aç götüreyim çocuğu değil mi canım?
Allah razı olsun canım benim. Ben yine de şükrediyorum sağlıklılar yanımda o yaşam biçimi oldu bizim için. Hem genç kız olucak nr gerek var fazla tatlıya diyorum ona hemen havalanıyorİnşallah geçici bir durumdur canım. Keşke çocuklarımız hiç hasta olmasaAllah şifa versin yavruna. Dualarım sizinle.
Kızımın tatlı yeme isteği her çocuk kadar diyebilirim.
Çok pozitif bir annesin tebrik ederim seni. Afiyet olsun miniğime. Allah'ım şifasını da versin inşallah. Öp yerime gıdışındanAllah razı olsun canım benim. Ben yine de şükrediyorum sağlıklılar yanımda o yaşam biçimi oldu bizim için. Hem genç kız olucak nr gerek var fazla tatlıya diyorum ona hemen havalanıyor
Bu sabah açlık kan şekeri çok iyi çıktı eee bizde bugün bunu kutlicaz azcık dondurma yicek :) tabi yürümek kaydıyla yürüyüş yediğini tolere ediyor![]()
Bazen benim oglum da usuttugunde oluyor 1 ya da 2 gun suruyor kendiliginden geciyor ama daha uzun zamandir oluyorsa doktora goturun derimArkadaşlar merhaba. Kızım 34 aylık ve bir kaç ay önce bezi bıraktık. Son zamanlarda 10 dakika bir tuvalete gitmeye başladı. Idrarın renginde sıkıntı yok ya da şöyle Söyleyeyim her hangi bir enfeksiyon belirtisi yok. Ateş,Vücutta şişkinlik,kızarıklık vs.
Çok fazla Sıvı alıyor havalar sıcak malum ama bu kadar tuvalete gitmesi mümkün mü? Öyle az da değil her gittiğimizde normal çiş yapıyor.
Doktora gideceğiz elbette ama doktorumuz tatilde dönmesini bekliyorum. Var mi böyle bir şey yaşayan?
Ay öpmem miiii seve seve bayıla bayıla :)Çok pozitif bir annesin tebrik ederim seni. Afiyet olsun miniğime. Allah'ım şifasını da versin inşallah. Öp yerime gıdışından![]()
Allah dermansız dert vermesin. Düzeni oturtana kadar zorluk çekmişsinizdir mutlaka. Ama akıllı Kızmış maşallah hayır diyebiliyor :)Ay öpmem miiii seve seve bayıla bayıla :)
İlk öğrendiğim gün bende çok ağladım küçücük çocuk herşey elinden alındı bir anda. Sonraki günler de o istedikçe yiyeneyince daha çok hırçın oldu kırdı döktü bende geceleri ağladım.Sonra ne oldu ben iyi olmazsam ona faydam olmaz ki ben güçlü evladım güçlü. Şimdi dışarda şeker uzatanlara ayrıca onlara da sinir oluyorum her çocuk şeker severmiş ya sormadan uzatıyorlar ya off offf ama kızım benim şekerim var yiyemem diyor almıyor bile. Doktorundan izni var hafta da bir alem yapıyoruzbitter çikolata yiyebiliyor mesela abartı olmadan tabi. Tatlandırıcı olan birşeyi kesinlikle vermiyorum doktor onlar daha zararlı sakın onun yerine hafta da bir gerçeğini yesin dedi. Bugün dondurma haftaya 1 dilim çikolatalı ekmek
yine de çok şükür varlığı yeter.
İnşallah sadece Öyledir. Benim annemin de fazla Çalışır mesela. 1 bardak su içsin hemen tuvalete gider.Idrar yolları fazla çalışıyordur belki...bende öyleyim...![]()