yazik ya annesin sen o cocugun annesisin senin gibi kim bakarki.babasi yurda vericem demis vicdanin sizlamiyomu daha 6 yasinda yazik birakma cocuklarini sakin.cocugun yeri annesinin yanidir.erkek ne anlar cocuk bakmaktan silkelen kendine gel bence ve asla asla birakma evlatlarini..
Adam yurda veririm sonra alirim diyor ve siz tamam diyorsunuz.. Tüh bu sizin akliniza nasil gelmedi.. PES DOĞRUSU ! Zorlu süreçlerden geçiyorsunuz belki ama insan evladını nasil yurda birakir? O cocuk buyudugunde hatirlamayacak mi? Size hesap sormayacak mı?
Aklını başına al kadın ! Silkelen kendine gel ve cocuklarina sahip çık.. gerekirse cocuklarinla beraber devlete sığın veya bak simdiki programlar ev,duzen,
Yurt diyor ya! Yurt! Sen bunu cocuguna ben yakistirmadim babasi diyor evlatlatlarimi birakacak degilim ama biktim artik beni surekli cocuklari benden almakla tehtit etmesinden..
Aynen oyle ben vericem demiyorum zatrn babasi surekli yirda vermekle tehtit ettigi icin bende tamam dedim verecegimden degil beni boyle tehtit etmesinden usandigim icin dedimhanımlar arkadaşın eski konularına şöyle bir gözaattım zor şeyler atlatmış, kafa karışıklığı olmuş çocukları için tek başına mücade etmiş etmeye çalışmış ve halen ediyor yurda vereceğine sanmıyorum bir anlık kızgınlıkla söylenmiş
bence
Senin psikolojin kadarda bozuk degildir bu ne ya cocuk oldurmekHanım efendi
Ben zamanında önce çocuklarımı ilaç vererek, onların öldüğünden emin olunca da kendimi öldürmeyi düşündüm.
Psikolojisi normal değil diyorum konu sahibinin.
Aynen oyle ben vericem demiyorum zatrn babasi surekli yirda vermekle tehtit ettigi icin bende tamam dedim verecegimden degil beni boyle tehtit etmesinden usandigim icin dedim
Ne sacmaliyorsun yaa yurda vermek isteyen babasi suclu ben nasil anliyorsunzTüylerim diken diken oldu ya, şu an karşımda yavrum var fikri bile yaktı yüreğimi.. bu ne tahammülsüzlük, annelik kutsaldı hani.. inancımı sarstın, Rabbim evlatlarını korusun zihniyetinden..
Yurt diyor ya! Yurt! Sen bunu cocuguna nasil yakıştıriŕsın!
Durduramiyorum kendimi
Yok cnm laf cok icraat yok..cocugumunda aklini bulandiriyor..kizim babasiyla gorusmek bile istemiyor artik cocugun aklini cok karistirdigi icin..prenses muamelesi yapiyor ama hic bir sorumluluk almadigi icinde cocuk ne yapacagini sasiriyor acisini benden cikariyoröyle yurtla tehtid edeceğine babalık görevlerini yerine getirsin beyefendi bi zahmet, çocuklarının ihtiyaçlarını karşılıyor mu
TekrarNe sacmaliyorsun yaa yurda vermek isteyen babasi suclu ben nasil anliyorsunz
Ne salaksin yaa babasi yurda vericem diyor ben degil..yillardir boyle diyot bende tamam dedim is ciddiye binince
Yok cnm laf cok icraat yok..cocugumunda aklini bulandiriyor..kizim babasiyla gorusmek bile istemiyor artik cocugun aklini cok karistirdigi icin..prenses muamelesi yapiyor ama hic bir sorumluluk almadigi icinde cocuk ne yapacagini sasiriyor acisini benden cikariyor
Tamam demişsin iste...yani yurda vericem demek oluyor bu...daha kendinden haberin yokNe sacmaliyorsun yaa yurda vermek isteyen babasi suclu ben nasil anliyorsunz
Ne salaksin yaa babasi yurda vericem diyor ben degil..yillardir boyle diyot bende tamam dedim is ciddiye binince
Yok cnm laf cok icraat yok..cocugumunda aklini bulandiriyor..kizim babasiyla gorusmek bile istemiyor artik cocugun aklini cok karistirdigi icin..prenses muamelesi yapiyor ama hic bir sorumluluk almadigi icinde cocuk ne yapacagini sasiriyor acisini benden cikariyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?