Kızlar görümcem gün aşırı annesine geliyor üç tane cocuğu var 6 ve 4 yaşındalar. Her geldiğinde çocukları direk benim eve yolluyor giderken alırım diyor. Çocuklar da arsız yatak odama kadar girip çekmeceleri açıyorlar heryerden birini toplamaya çalışıyorum artık kitliyorum heryeri. benimde cocuğum var onlardan küçük Bazen uyuyo oluyor 2 dk bi işimi yapıcam paldır küldür giriyolar savaş alanı gibi çocukta uyanıyor durmuyor. Çoğu zaman geldiklerinde yemek hazırlayıp koyarım önlerine tatlı vs veririm hep beraber yeriz. Cünkü büyüğü okuldan aldığı gibi getiriyor çocuk aç oluyor. Geç gidiyolar çoğu akşam geçen 10da gittiler çocuklar uyuycaktı az daha son anlarda sıkılıp kendileri gitmek istedi artık. Ve şımarıyolar birbirleriyle kavga ediyolar bağırıp çağırıyolar ev talan sıkılıyorum cidden. Dünde geldiler uyuyordum. halim yoktu bişey hazırlamadım kızımda durmuyodu oynamadı felan çocuklar küser gibi olup gitti. Küçük olduklarına da bakmayın bi kere onlar ayakkabısını giyerken ben dış kapiyi örttüm diye ' kapiyi yüzümüze örttü' demişlerdi annelerine. Büyük ihtimal kvnin evini batırıp sımardıkları için bana gönderiyorlar ve rahat konuşup dedikodu yapabilmek için hani cocuklar duymasın diye. Biliyorum çünkü yanlarında konuşamıyolar herkese söyledikleri için. Özellikle benim hakkımda konuştuklarını bana söylüyo cocuklar.
Direk söylesem küsecek aramızda iyi söyleyemem ama rahatsız olmakta haksız mıyım sizce?
Direk söylesem küsecek aramızda iyi söyleyemem ama rahatsız olmakta haksız mıyım sizce?