Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Direk söylemekten çekiniyorsaniz ve halden anlamaz insanlarsa birdahakine çocukları size birakacaklari zaman çok acil evden çıkmam lazım çocuklar hiç boşuna girmesinler de evden de bir yere gitme her defasında böyle yap sonunda anlar istemediğinizi herhalde kendinizi böyle insanlara kullandirmayinKızlar görümcem gün aşırı annesine geliyor üç tane cocuğu var 6 ve 4 yaşındalar. Her geldiğinde çocukları direk benim eve yolluyor giderken alırım diyor. Çocuklar da arsız yatak odama kadar girip çekmeceleri açıyorlar heryerden birini toplamaya çalışıyorum artık kitliyorum heryeri. benimde cocuğum var onlardan küçük Bazen uyuyo oluyor 2 dk bi işimi yapıcam paldır küldür giriyolar savaş alanı gibi çocukta uyanıyor durmuyor. Çoğu zaman geldiklerinde yemek hazırlayıp koyarım önlerine tatlı vs veririm hep beraber yeriz. Cünkü büyüğü okuldan aldığı gibi getiriyor çocuk aç oluyor. Geç gidiyolar çoğu akşam geçen 10da gittiler çocuklar uyuycaktı az daha son anlarda sıkılıp kendileri gitmek istedi artık. Ve şımarıyolar birbirleriyle kavga ediyolar bağırıp çağırıyolar ev talan sıkılıyorum cidden. Dünde geldiler uyuyordum. halim yoktu bişey hazırlamadım kızımda durmuyodu oynamadı felan çocuklar küser gibi olup gitti. Küçük olduklarına da bakmayın bi kere onlar ayakkabısını giyerken ben dış kapiyi örttüm diye ' kapiyi yüzümüze örttü' demişlerdi annelerine. Büyük ihtimal kvnin evini batırıp sımardıkları için bana gönderiyorlar ve rahat konuşup dedikodu yapabilmek için hani cocuklar duymasın diye. Biliyorum çünkü yanlarında konuşamıyolar herkese söyledikleri için. Özellikle benim hakkımda konuştuklarını bana söylüyo cocuklar.
Direk söylesem küsecek aramızda iyi söyleyemem ama rahatsız olmakta haksız mıyım sizce?
Görümcem beni sever dedikodumu yapmaz o kendi eşinin ailesinin hakkında atar tutar. Kv benim hakkımda konuşuyor bunu biliyorum kızı sonuçta dökecek içini ona.dedikodunu yapan biriyle aran nasil iyi?
Anlamadım ? Bende yengelerimi çok severim ama benim annemde zaman zaman onlardan bana dert yanar konuşuruz. Bundan bahsediyorum bende herşeyi direk yanlış anlarım çocuklar bişey felan dese. onlarda o hesap illa oturup arkamdan direk sövmelerine gerek yok benim kv ile aram bozuk illaki söyleniyodur bişeylerGörümce geldi galiba![]()
çok haklısın canım benimkiyle dört oluyolar ikiz çocukları 4 yaşında bide büyük var.Ayy sonuçta onlar daha çocuk ama şu anda söyleyeceklerimden dolayıda vicdan yapıyorum .
Geldiklerinde şu yemek ve tatlı olayını bitirin. Yani çok fazla yüz vermeyin. Tamam dayılarının evi ama ananelerinde dursunlar canım. Sizin eviniz kreş mi. Hem sizinkiyle beraber 3 tane oluyorlar başlarına bişey gelse sizdeler diye siz sorumlu olacaksınız.
Ooooo ben yeğenlerin 3 tane olduklarını algılayamadım. 4 çocuk, gerçekten yapılan çok büyük düşüncesizlik. Dediğiniz gibi siz hepsini alıp kv.ye gidin, sonra da ayy fena oldum dinlenmem lazım deyip , çocuğunuzu alıp eve geçin :)çok haklısın canım benimkiyle dört oluyolar ikiz çocukları 4 yaşında bide büyük var.kafam almıyor artık inan bende üzülsemde mecbur öyle yapicam zaten içimden gelmiyor hiçbişey hazirlamak felan artık. Başka türlü anlamicaklarindan eminim yada hepsini alip ben onlara gidicem
Cocuklari almayin evine! Uyuyorum de bunae ya bu nasil görümce cocuk yapmasaymis ya bakmak bu kadar zorsaKızlar görümcem gün aşırı annesine geliyor üç tane cocuğu var 6 ve 4 yaşındalar. Her geldiğinde çocukları direk benim eve yolluyor giderken alırım diyor. Çocuklar da arsız yatak odama kadar girip çekmeceleri açıyorlar heryerden birini toplamaya çalışıyorum artık kitliyorum heryeri. benimde cocuğum var onlardan küçük Bazen uyuyo oluyor 2 dk bi işimi yapıcam paldır küldür giriyolar savaş alanı gibi çocukta uyanıyor durmuyor. Çoğu zaman geldiklerinde yemek hazırlayıp koyarım önlerine tatlı vs veririm hep beraber yeriz. Cünkü büyüğü okuldan aldığı gibi getiriyor çocuk aç oluyor. Geç gidiyolar çoğu akşam geçen 10da gittiler çocuklar uyuycaktı az daha son anlarda sıkılıp kendileri gitmek istedi artık. Ve şımarıyolar birbirleriyle kavga ediyolar bağırıp çağırıyolar ev talan sıkılıyorum cidden. Dünde geldiler uyuyordum. halim yoktu bişey hazırlamadım kızımda durmuyodu oynamadı felan çocuklar küser gibi olup gitti. Küçük olduklarına da bakmayın bi kere onlar ayakkabısını giyerken ben dış kapiyi örttüm diye ' kapiyi yüzümüze örttü' demişlerdi annelerine. Büyük ihtimal kvnin evini batırıp sımardıkları için bana gönderiyorlar ve rahat konuşup dedikodu yapabilmek için hani cocuklar duymasın diye. Biliyorum çünkü yanlarında konuşamıyolar herkese söyledikleri için. Özellikle benim hakkımda konuştuklarını bana söylüyo cocuklar.
Direk söylesem küsecek aramızda iyi söyleyemem ama rahatsız olmakta haksız mıyım sizce?
Her yeri kilitlemeye devam ortada oyuncak falan bırakmayınAy nasıl cirkefleşirler varya. O potansiyel cok var. Bide bundan baya önce bize geldi oturmaya. Ben mutfaktaydım cocuklar kitli salonu açmış yatak odasına gitmiş felan. Görümcem gelin evi karıştırmayın demiş çocuklarda " bura bizim dayımızın eviiiiiii " demiş. Ben mutfaktayken. Bide bunu bana görümcem kendi söylüyor düşünün yüzsüzlüğüçocuklar her gittiği yerde böyle
Pişman olacaksın...
Pişman olacaksın...
Sana mı doğurmuş görümcen çocukları o anasıyla oturup keyif yapacak diye sen niye yıpranıyorsunçok haklısın canım benimkiyle dört oluyolar ikiz çocukları 4 yaşında bide büyük var.kafam almıyor artık inan bende üzülsemde mecbur öyle yapicam zaten içimden gelmiyor hiçbişey hazirlamak felan artık. Başka türlü anlamicaklarindan eminim yada hepsini alip ben onlara gidicem
yarından itibaren heeeer gün bebeleri sana salıyorum yevrım
konu sahibi 30 küsur senelik hayatımda karşılaştığım senin kadar tahammüllü insan sayısı : 0