Ben de öyle diyorum.Onceden tanistirabilirdi is arkadasi diye.Anlarlardi diyor.Ya bu kadin is arkadaşlarıyla arkadas olarak görüsebilen bir tıp.Niye böyle bilmez gibi davranmış.Bana söyleseydi ben ona bu yöntemi söylerdim.Dan diye söylemiş.Su aşamada da kendi teklif etmeden de çocuklarla goruselim demedim.Önce seni iş arkadaşı olarak tanıştırıp bi iletişim ortamı kurmalıydı.
Zamanla aranızdaki ilişki boyutunu açıklardı çocuklar da seni tanımış olurdu.
Böyle dank diye söylerse haliyle önyargılı olmaları çok normal.
Bırak düşünecekse düşünsün. Sana değer veriyorsa vazgeçmez zaten ortayı bulmaya çalışır. Olmazsa da üzülme kimsenin nazını çekme yani. Bu süreçte de olabildiğince resmi ol.
Yok.Ya ben göze almıştım.Hoslaniyorum.Daha fazla da sevebilirdim yakınlaştıkça.Ben iste bile onu gorunce mutlu olurdumCocuklar istemiyorsa cok zor olur bu evlilik. Tulipa senin cocuk falan var mi peki?
Cocuklari evlenmesini istemiyor.Buna rağmen evlenirsek diye düşünecek belki de..Cocuklar istemezken ne yapabilir diyorum ama çaresi nasil olmaz yaa.Sorun sizde yada çocuklarda değil bence. Ama adam falso. Kendi halime kalıp düşüneceğim ne ola ki?
Ya madem kendi cocugun yok, iki cocuklu adamla evlenme kuzum. Valla en iyi evlilikte, en iyi cocukta bile sorunlar cikiyor. Cocuklu biriyle evlenip, baskasinin cocuguna annelik yapmak cok zor. Valla cok uzulursun ilerde. En iyisi simdi uzulmek. Sen birak bu adami. Kendin gibi cocuksuz birini bulursun umarim.Yok.Ya ben göze almıştım.Hoslaniyorum.Daha fazla da sevebilirdim yakınlaştıkça.Ben iste bile onu gorunce mutlu olurdum
Herkesin degil ama onun cocuklarini kabul eder iyi gecinirim ben.Keske karşı çıkmasalardı.
Eğer istese ya da mantığını kullansa bir yolunu bulur . (Bir çocuk annesi bekar birisi olarak söylüyorum. )Cocuklari evlenmesini istemiyor.Buna rağmen evlenirsek diye düşünecek belki de..Cocuklar istemezken ne yapabilir diyorum ama çaresi nasil olmaz yaa.
Çaresi ne olabilir sence?Bitecek mi cocuklar istemiyor diye.Eğer istese ya da mantığını kullansa bir yolunu bulur . (Bir çocuk annesi bekar birisi olarak söylüyorum. )
Kolay olanı seçmiş. Ayrıca rahatsız etme der gibi başımı dinleyeceğim ne. En kızdığım şey.
Sayesinde böyleyiz.Benle evlilik dusunuyor.Simdilik cok ilgili degil.Hersey oturunca ilgi kolay diyor.Gecmis travmalarından dolayı kendini hemen açmıyor.Hoslanmasam niye görüşeyim diyor.Siz bu adama evlilik veya ayrilik harici saglikli bi iliskiye basladiniz mi? Yoksa hala birbirinizin hicbir seyi olmadiginiz halde ayrilip barisip evlilik mi konusuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?