Cocuklari istemiyor bu sefer de.

tulipa

ΛŁŁ -SТΛЯ başlangıç 66; güncel 62; hedef 60
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
8.139
4.871
373
Son birkaç konum bunla ilgili.Yasitim biri.Benim cocuk yok.Uc aydır görüşüyoruz.

Çocuklarına söylemiş evlenmek istediğini.Iki hafta oldu.
Siddetle karsi çıkmışlar(yanindalar).
Biri ergen biri 10 yaşlarında.
Beni daha gormediler bile.

Oglu habersizce sehir dışındaki annesinin yanina gitmis haber alamamış bir sure; deli olmuş bu.

Kesinlikle ikna olmadılar.Karsi çıkacaklarını hic tahmin etmemiş.Sakayla evlen diyorlarmış normalde.Keske onlar küçükken evlenseydim dedi durdu.Erken mi soyledim dan diye soyledim ondan mi diye hayıflandı.
Ekleme:10 yıldır yalniz.Kiz annesiyle pek görüşmüyor
Arada babaannesine kaliyor.Evlenirsen ona giderim demis.Oglu da evlenirsen gun yüzü göstermem demis.Suan yanlarında bunun kızkardeşi var.

Buna morali çok bozuk.Zaten az olan ilgisi minimuma indi doğal olarak.Ben pes ettim gibi ona karşı ,o da bana karşı..

Simdi bir hafta bir eğitime gidiyor.Orda düşünecekmiş sakin basina.

Cok cani sıkıldı ama daha çok ve daha uzun çabalaması gerekmez miydi?Yoksa normal mi bukadar cabuk pes etmesi sizce?
Beni yine de onlarla gorusturmesi gerekmez miydi belki guzel bir elektrik olurdu.Yada söylemeden once gorusturecekti.

Ben arayıp sormayayım bu asamada.(degil mi?)

Geldi buldu yine, yeni is yerimi de zehir etti bana.(eski is arkadasim)Ne güzel unutmuştum..

Eski konulardaki ilgisinin azligi nedeniyle onu gömen arkadaşların mesajlarını da okuyup içimi soğutayım bari.Bir faydalı ki.Lutfen siz son haliyle de birseyler yazın.

.Bu da geçer de zaman lazim.

Ama bir umut varsa kendi ellerimle yıkasim gelmiyor bu adama karsi.
Ama belki ben onu guzel görüyorum belki dengim bile degil.
Bunu anladigim zaman daha kolay soğuyabiliyorum.

Kimden hoşlansam illa olmuyor.Cok biktim bu durumdan..

Son düzenleme:
Anladigim kadariyla hoslandiginiz kisinin cocuklari var ve onlar babalarinin evlenmesini kesinlikle istemiyorlar. Cocuklar yaninda yasiyorsa hic bulasmayin derim. Hem o cocuklara hem size zor olacak, babasinin bu kararini desteklemedikleri süre

Önce seni iş arkadaşı olarak tanıştırıp bi iletişim ortamı kurmalıydı.
Zamanla aranızdaki ilişki boyutunu açıklardı çocuklar da seni tanımış olurdu.
Böyle dank diye söylerse haliyle önyargılı olmaları çok normal.
Bırak düşünecekse düşünsün. Sana değer veriyorsa vazgeçmez zaten ortayı bulmaya çalışır. Olmazsa da üzülme kimsenin nazını çekme yani. Bu süreçte de olabildiğince resmi ol.

Bu noktada senin “hayırlısı” demek dışında yapabileceğin hiç bir şey yok.. kendini üzme hiç boş yere her şey olacağına varır. Ama çocukların böyle tepki vermesinde hatalı birisi varsa bu da babaları yani o adam. Sevgisini ilgisini onlara tam anlamıyla hissettirebilse zaten karşı çıkmazlardı en azından bi şans verirlerdi diye düşünüyorum. Belkide iyi bi baba iyi bi eş olmayacak bi insan daha şimdiden ilgisizse, zorlamaya luzüm var mı?

Ben de öyle diyorum.Onceden tanistirabilirdi is arkadasi diye.Anlarlardi diyor.Ya bu kadin is arkadaşlarıyla arkadas olarak görüsebilen bir tıp.Niye böyle bilmez gibi davranmış.Bana söyleseydi ben ona bu yöntemi söylerdim.Dan diye söylemiş.Su aşamada da kendi teklif etmeden de çocuklarla goruselim demedim.

Son düzenleme:
Cocuklar istemiyorsa cok zor olur bu evlilik. Tulipa senin cocuk falan var mi peki?
Yok.Ya ben göze almıştım.Hoslaniyorum.Daha fazla da sevebilirdim yakınlaştıkça.Ben iste bile onu gorunce mutlu olurdum
Herkesin degil ama onun cocuklarini kabul eder iyi gecinirim ben.Keske karşı çıkmasalardı.

Sorun sizde yada çocuklarda değil bence. Ama adam falso. Kendi halime kalıp düşüneceğim ne ola ki?
Cocuklari evlenmesini istemiyor.Buna rağmen evlenirsek diye düşünecek belki de..Cocuklar istemezken ne yapabilir diyorum ama çaresi nasil olmaz yaa.

Yok.Ya ben göze almıştım.Hoslaniyorum.Daha fazla da sevebilirdim yakınlaştıkça.Ben iste bile onu gorunce mutlu olurdum
Herkesin degil ama onun cocuklarini kabul eder iyi gecinirim ben.Keske karşı çıkmasalardı.
Ya madem kendi cocugun yok, iki cocuklu adamla evlenme kuzum. Valla en iyi evlilikte, en iyi cocukta bile sorunlar cikiyor. Cocuklu biriyle evlenip, baskasinin cocuguna annelik yapmak cok zor. Valla cok uzulursun ilerde. En iyisi simdi uzulmek. Sen birak bu adami. Kendin gibi cocuksuz birini bulursun umarim.

Keşke ilkten bi kendini açıklasaydın . Bşyle böyle diye .
Çocukları istemiyorsa hiç bulaşma sana çöpsüz üzün gerek .

Siz bu adama evlilik veya ayrilik harici saglikli bi iliskiye basladiniz mi? Yoksa hala birbirinizin hicbir seyi olmadiginiz halde ayrilip barisip evlilik mi konusuyorsunuz?

Cocuklari evlenmesini istemiyor.Buna rağmen evlenirsek diye düşünecek belki de..Cocuklar istemezken ne yapabilir diyorum ama çaresi nasil olmaz yaa.
Eğer istese ya da mantığını kullansa bir yolunu bulur . (Bir çocuk annesi bekar birisi olarak söylüyorum. )
Kolay olanı seçmiş. Ayrıca rahatsız etme der gibi başımı dinleyeceğim ne. En kızdığım şey.

N
Çaresi ne olabilir sence?Bitecek mi cocuklar istemiyor diye.

Siz bu adama evlilik veya ayrilik harici saglikli bi iliskiye basladiniz mi? Yoksa hala birbirinizin hicbir seyi olmadiginiz halde ayrilip barisip evlilik mi konusuyorsunuz?
Sayesinde böyleyiz.Benle evlilik dusunuyor.Simdilik cok ilgili degil.Hersey oturunca ilgi kolay diyor.Gecmis travmalarından dolayı kendini hemen açmıyor.Hoslanmasam niye görüşeyim diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…