Cocuklari istemiyor bu sefer de.

3 aylık bir görüşme için bundan fazla çabalamaması normal sayılabilir.
Yine de seni istemiyorlar ee bu adam genç kimseyle evlenmesini istemeyecekler mi?
Evlatlar da pek bencil..
Ergen olan aşk meşk olaylarına çoktan geçmiştir ama..

Kaç yaşındasın, daha önce evlilik yaptın mı? Daha 3 aylık ilişki neden bu kadar umrunda? Çocuğun yok, ne güzel, ne diye çocuklu biriyle evlenmek ve hayatını zorlaştırmak istiyorsun ?

N

Çaresi ne olabilir sence?Bitecek mi cocuklar istemiyor diye.
Ben olsam asla hemen evleneceğim moduna sokmazdım çocukları. Arkadaşım derdim.
Bu saatten sonrada yine derim ki çocuklara bir tanıyın beraber karar verelim ben güvenmediğim birisini zaten size yaklaştırmam bile

Mune

Bundan öncekilerde bir konum vardi.
Çocuklu bekar baba "diye.
Onu silip sadece "biri var"diye degistirebilir misiniz?Adam burdan bulmasin beni konuyu arastirip.Basliklardan bulunuyor cunku.Icteki yazılardan kolay bulunmuyor.

Aynenn.Ah kafasız bu yaa.

Babam birgün eve erken geldi ...
çağırdi beni aldi karsisina ...
okulumun naısl geçtiği sordu her zaman sorduğu gibi derslerime bakti vs vs
Geldi sarıldı simdi sana bir soru sorucam cevap icin zamanin var ve aldigin karara saygı duyucam dedi ...
Sor baba dedim ben zekiyim hemen veririrm
"" ben evlenmeyi düşünüyorum senin fikrin nedir dedi ... tanışmak istersen tanisirsin ama istemezsen konu kapanir dedi ...

Annem gibi mi olacak ona annemi dicem

Annen gibi olamaz belki ama o da bir anne senden kucuk bir oğlu var ... annen gibi kokmaz annen gibi seni sevemez belki ama sana bir abla gibi yaklasir oyle sever seni .. anne demek istemezsen demezsin demisti ..

Kabul ettim hem merak ediyordum hemde babamım yaklasimi hoşuma gitti kendimi değerli hissettim fikrimlerimin önemsendiği anladim ...
Velhasil babam evlendi anne diyemedim abla dedim ... annem gibi kokmadi evet onun gibi sevmedi belki ama hic bir zaman geri planda kalmadim babamla hep aramiz iyi oldu ... her zaman saygi gosterilen bir cocuk oldum ... hep sevildim ... yeri geldi beni savundu yeri geldi kizdi ama oyle kizmada degil kalbimi kirmadan ...
Hayata dair cok sey öğretti eminim onunda hayelleri yarim kalmistir cunku evde hep ben vardim .. bazen odama cekilirdim tek kalma gel derdi ... hiç bir zaman saygisizlik şımarıklık yapmadim ... annemin hatirasina her zaman sahip çıktı... beni mezarligia götürürdü bile annem icin ... babam evlendigi zmaan yasim 10 du simdi 34 ...
Yıllardır birbirimiz kirmadan dokmeden bir hayat yasadik biz ... belki garip gelir ama babamdan daha onde tutarim ....
Evet çocuklu bir insanla evlenmek zordur
Sorumluk fazladır çoğu seyi hayel ettiğiniz gibi olmaz fazla fedakarlık yapmaniz gerekir belki cogu şeyden de vazgecmenizde soz konusu yeri gelir kendi çocuğuna bağırırsın ama yetime bağıramazsın cunku onun gidip siganacak limani topraktir ... ama boşanmış bir ailenin çocuğu daha farkli oluyor onlarin en azından bir sığınağı olur ...

Ben hic sikayetlenmedim halimden benim de böyle bir evlilik surecim olsa hic düşünmeden kabul ederim cocuklu birisini .cunku bizzat kendim yasadim ...

Sen cok seviyorsun ama onunla beraber çocuklarını da sevmelisin hayatının bir noktasında olmak zorunda... çünkü hakikat o çocuklardır .... babalari onlari atamaz senden uzakta buyumelerine müsaade edemez ..maddi manevi destegi vermek zorunda ...

Çocukları ikna etmek pek kolay degil belki babam benimle bu sekilde konusma yapmasaydı bende ikna olmayabilirdim babam ya konuyu kapatirdi ya da zamana bırakabilirdi ...

Size biraz daha zaman gerekli hakkınızda hayırlı olsun

Kaç yaşındasın, daha önce evlilik yaptın mı? Daha 3 aylık ilişki neden bu kadar umrunda? Çocuğun yok, ne güzel, ne diye çocuklu biriyle evlenmek ve hayatını zorlaştırmak istiyorsun ?
40 onla yasitim.Cocugum yok.Ondan hoslaniyorum.Cok zor bu duyguları besliyorum yasitim birine.
Eski is arkasım.3 yil bırlıkte çalıştık.Uzun süredir tanıdığım icin belki.

İki kocaman çocuk, bir senede pes derdin. Bence olmaması hayırlı, çocuklu kişiler çocuklu kişilerle evlenmeli yoksa işler karışıyor.

Ne kadar güzel bir ornek hikaye oldu benim icin.Cok duygulandim.Cok mutlu oldum adınıza.Ben de tüm niyetimle oyle olmak istemiştim.Zaten sinsi artniyetli biri degilim asla.Benden daha iyisini bulacaklarını dahi dusunmuyorum.Siz 10 yaşındaymışsınız kucuk.Onun oğlu ergen.Anliyor artik başkaldırabiliyor.Kucuk kiz kardeşini fistekleyebiliyor.Oyuzden bunlar küçükken evlenseydim dedi durdu..Mumkun olsa keşke hep beraber mutlu olmak..Cok mutlu olmayı beklemiyorum..Zorluklari göze aliyor(d)um.Ev isi zorlardı en cok beni..O kararı verdikten sonra da geriye bakmayacaktım..

O neyi düşünüyor? Bu kadar şüpheleri olan bir Ada'ma zahmet etme düşünme derim. Onun baştan mücadele etmeye niyeti yokmuş zaten. Hemen ayrıl derim ben.

Üc aylik bir iliskiymis ve Cok ilgisizmis.
Adamin evlenmek icin cocuklariyla konusmus
Oldugundan eminmisin.
Ayrilmak icin bahane yaratmis olabilir mi
Aklıma gelmedi değil.Kendine de soyledim.Ama ikna etmişti beni.Lutfen oyle birsey varsa soyle hic çevrende dolaşmayayım dedim.ikna olmuştum.

Tulipa çoğu konunu biliyorum ve güzel bir evlilik yapmanı gönülden diliyorum...
Fakat bu adam bana güven vermedi.Benim arkadaşım 2 çocuklu bir adamla evlendi.
Fakat adam gerçekten evlenmeyi istiyordu ve işleri çok kolaylaştırdı.Hem arkadaşımı onlara anlattı,hem de güzel bir ortamda onları tanıştırdı.Evde güzellikle kızdan bahsederek onları konuya ısındırdı.Gerçekten isteyen gayret eder,çocukları da üzmeden arayı bir şekilde bulur,bu adam dünden ölmüş,bügüne kalmış bence

Cocuklari kac yaşındaydı.Bunlar biraz büyük ondan galiba bu direnç.

Büyüğü ergen, baş kaldırıyor, küçüğü fisnekliyor . . .
Bu tabirlerinizden hic hoşlanmadım . Daha ilimli yaklasmaniz gerekiyor .

Hem ilgisiz hem çocukları istemiyor bir de aman bana bulaşma kafamı dinleyeyim diyor siz hadi evlenelim diye diretmissiniz gibi. Askinizdan ölüyor gibi de durmuyorsunuz. Bilemiyorum bu iş olmaz gibi. Cocuktan ziyade adam bir değişik. En ilgili olması gereken zaman evlilik öncesi olur genelde iş kesinleşince daha ilgi göremezsiniz. Seviyoruz ki evlendik der siz ilgi bekledikçe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…