Cocuklari istemiyor bu sefer de.

Büyüğü ergen, baş kaldırıyor, küçüğü fisnekliyor . . .
Bu tabirlerinizden hic hoşlanmadım . Daha ilimli yaklasmaniz gerekiyor .
Ya simdi ne alaka.Durum oyle yani.Kucuk ne anlar yoksa.Oglu buyuk onun buyuk tepkisi tabiki küçüğü de etkiler.Cimbazlamayin lafı Allah askina.Laf olsun torba dolsun.
Pes burdan burdan bile eleştirecek birsey buldunuz.Tek söyleyeceğimiz buysa boşuna gelmişsiniz konuya.Taktiginiz seye bak.
Ayrıca ergen başkaldırabiliyor küçüğü fistekleyebiliyor dedim

Ya ben kendimi serin tutmaya calisiyorum.Yoksa moralim epey bozuk.Bir hassaslık geldi üstüme.Bosluga düştüm.Evlilik de onla guzel olur diye düşündüm.Zamanla severmiş tanıma surecindeymişiz.Sevdimi omur boyu severmiş.Benim hislerim ondan kuvvetli gibi suan zoruma gidiyor ama neyim normal oldu ki.Oldugu kadar diyordum.Zamanla daha yakın olacak diyordum ki cocuklar

bak bu konuda yanlış düşünüyorsun asıl ufak istemez.
Yakın arkadaşımın oğlu küçüktü sorun etmedi hic.Internette de öyle yaziyor bu işin psikolojisinde.Bu da ondan onlar küçükken evlenseydim dedi durdu.

Yakın arkadaşımın oğlu küçüktü sorun etmedi hic.Internette de öyle yaziyor bu işin psikolojisinde.Bu da ondan onlar küçükken evlenseydim dedi durdu.

küçükken dediği anlamadığı zamanlar.
inan bana o yaş kesinlikle istemez.
o yaşın olaya bakışı çok farklı.

Uslubunuzdan zaten belli oldu da ....
Demek istediğim ilk etapta tabiki istemezler , bu fikre alışamazlar bu fisneklemek ya da ergenlik değildir ...
Daha ılımlı olmak gerekir ...

Sevgi matematik değildir. Bu duygu oluşmamışsa ilerde severim nolacak diyemez kimse denemeli. Sevmeme olasılığı yüksek. Ben yapamadım zamanında bana çok ilgi gösteren biri vardı. Bayagi seviyordu. Ama yapamadım bir bahaneyle ayrılmıştım. Hele sevdim mi bir ömür severim lafı bana çok arabesk geliyor ki sormayın. Bu kuru laflar güvenmeyin. İçten içe sevgisini tam görmediğiniz birine bağlanmayın derim. Hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım mutlu bir yuva kurarsiniz.

Ne kadar guzel anlatmissiniz cok duygulandim
Insallah bizim veletler de 30 lu yaslara geldiklerinde boyle anarlar beni de esimi de

Insallah bizim veletler de 30 lu yaslara geldiklerinde boyle anarlar beni de esimi de
Inşallah .... aile olmak zor helede toplama usulü olunca ama yas ilerledikçe insan daha olgunlaşıyor sizinkiler umarım güzel seyler soylerler :)

Cocuklari kac yaşındaydı.Bunlar biraz büyük ondan galiba bu direnç.
Direnç diyorsun ablacım ama daha ne yapmış ki?
Söylemiş çocuklar da itiraz etmiş o kadar.
Yukarıda "geçmiş travmalarından dolayı kendini hemen açmıyor" yazmışsınız.
Ah ah bu gerçekten bir kandırmaca.
Ekmek Mushaf çarpsın canları isteyince uça uça açıyorlar.
Geçenlerde yakın arkadaşım da adamın biriyle görüşüyordu. Ben sadece telefonda anlattıklarından bile anladım adamın bir şey hissetmediğini. Hatta bitir o bitirmeden bile dedim.
Ama arkadaşım "ilk evliliğinde artık ne kadar sorun yaşayıp,üzüldüyse çok çekimser,düşünceli yavaş ilerliyor" falan dedi. Bana göre züğürt tesellisi tabi.
Bunun alt metni eski eşe b.k atma bu arada.
Neyse sonuç adam 1 ayın sonunda "ben ısınamadım" dedi ve bitirdi.
Başka ne yazsak vazgeçersin bilmiyorum ki :)

Ben olsam en çok, keşke onlar küçükken evlenseydim lafına takılırdım. O ne demek? Amacı sadece evlenmek demek ki, sizi şimdi bulmuş, iyi ki onlar küçükken de evlenmemişim de şimdi karşıma sen çıktın diyeceği yerde...

Tulipa seni uzun zamandır takip ediyorum. Sana değer veren biriyle mutlu olmanı çok isterim. Ama bu adamla olmayacak gibi. Bu adamın ya kendisi engel oluyor birşeylere ya çocukları.. ama hep bi aksilik..

Aklıma gelmedi değil.Kendine de soyledim.Ama ikna etmişti beni.Lutfen oyle birsey varsa soyle hic çevrende dolaşmayayım dedim.ikna olmuştum.
Çünkü ikna olmak istedin. Konu boyunca herkes adamın istemediğini söylemiş ama sen hep çocuklara bağlamışsın. Bence arama sorma. Hayatına bak. Bu adamla hiç yol alamıyorsunuz.

Sizin evde var mi boyle bir durum milena.

Çünkü ikna olmak istedin. Konu boyunca herkes adamın istemediğini söylemiş ama sen hep çocuklara bağlamışsın. Bence arama sorma. Hayatına bak. Bu adamla hiç yol alamıyorsunuz.
Ben bağlamadım ki.O cocuklar istemediği icin cok harab oldu mesela.Hic evlenemeyecek olmak koydu adama.Biraz burdan da yorum alsak iyi olacak aslinda.

Bence adam bahane buluyor sana kuşum, çocuk mocuk hikaye. Senin adamda iş yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…