Ya simdi ne alaka.Durum oyle yani.Kucuk ne anlar yoksa.Oglu buyuk onun buyuk tepkisi tabiki küçüğü de etkiler.Cimbazlamayin lafı Allah askina.Laf olsun torba dolsun.Büyüğü ergen, baş kaldırıyor, küçüğü fisnekliyor . . .
Bu tabirlerinizden hic hoşlanmadım . Daha ilimli yaklasmaniz gerekiyor .
Yanlarında miydi peki bu önemli.17 18 yaşlarında kız ve erkekti onlar,aslında zor yaşlar ama adam süreci iyi yönetti
Kucuk ne anlar yoksa
Ya ben kendimi serin tutmaya calisiyorum.Yoksa moralim epey bozuk.Bir hassaslık geldi üstüme.Bosluga düştüm.Evlilik de onla guzel olur diye düşündüm.Zamanla severmiş tanıma surecindeymişiz.Sevdimi omur boyu severmiş.Benim hislerim ondan kuvvetli gibi suan zoruma gidiyor ama neyim normal oldu ki.Oldugu kadar diyordum.Zamanla daha yakın olacak diyordum ki cocuklarHem ilgisiz hem çocukları istemiyor bir de aman bana bulaşma kafamı dinleyeyim diyor siz hadi evlenelim diye diretmissiniz gibi. Askinizdan ölüyor gibi de durmuyorsunuz. Bilemiyorum bu iş olmaz gibi. Cocuktan ziyade adam bir değişik. En ilgili olması gereken zaman evlilik öncesi olur genelde iş kesinleşince daha ilgi göremezsiniz. Seviyoruz ki evlendik der siz ilgi bekledikçe.
Yakın arkadaşımın oğlu küçüktü sorun etmedi hic.Internette de öyle yaziyor bu işin psikolojisinde.Bu da ondan onlar küçükken evlenseydim dedi durdu.bak bu konuda yanlış düşünüyorsun asıl ufak istemez.
Yakın arkadaşımın oğlu küçüktü sorun etmedi hic.Internette de öyle yaziyor bu işin psikolojisinde.Bu da ondan onlar küçükken evlenseydim dedi durdu.
Uslubunuzdan zaten belli oldu da ....Ya simdi ne alaka.Durum oyle yani.Kucuk ne anlar yoksa.Oglu buyuk onun buyuk tepkisi tabiki küçüğü de etkiler.Cimbazlamayin lafı Allah askina.Laf olsun torba dolsun.
Pes burdan burdan bile eleştirecek birsey buldunuz.Tek söyleyeceğimiz buysa boşuna gelmişsiniz konuya.Taktiginiz seye bak.
Ayrıca ergen başkaldırabiliyor küçüğü fistekleyebiliyor dedim
Sevgi matematik değildir. Bu duygu oluşmamışsa ilerde severim nolacak diyemez kimse denemeli. Sevmeme olasılığı yüksek. Ben yapamadım zamanında bana çok ilgi gösteren biri vardı. Bayagi seviyordu. Ama yapamadım bir bahaneyle ayrılmıştım. Hele sevdim mi bir ömür severim lafı bana çok arabesk geliyor ki sormayın. Bu kuru laflar güvenmeyin. İçten içe sevgisini tam görmediğiniz birine bağlanmayın derim. Hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım mutlu bir yuva kurarsiniz.Ya ben kendimi serin tutmaya calisiyorum.Yoksa moralim epey bozuk.Bir hassaslık geldi üstüme.Bosluga düştüm.Evlilik de onla guzel olur diye düşündüm.Zamanla severmiş tanıma surecindeymişiz.Sevdimi omur boyu severmiş.Benim hislerim ondan kuvvetli gibi suan zoruma gidiyor ama neyim normal oldu ki.Oldugu kadar diyordum.Zamanla daha yakın olacak diyordum ki cocuklar
Tabii ki,aynı evdeler,kendi kızı da oldu maşallahYanlarında miydi peki bu önemli.
Ne kadar guzel anlatmissiniz cok duygulandimBabam birgün eve erken geldi ...
çağırdi beni aldi karsisina ...
okulumun naısl geçtiği sordu her zaman sorduğu gibi derslerime bakti vs vs
Geldi sarıldı simdi sana bir soru sorucam cevap icin zamanin var ve aldigin karara saygı duyucam dedi ...
Sor baba dedim ben zekiyim hemen veririrm
"" ben evlenmeyi düşünüyorum senin fikrin nedir dedi ... tanışmak istersen tanisirsin ama istemezsen konu kapanir dedi ...
Annem gibi mi olacak ona annemi dicem
Annen gibi olamaz belki ama o da bir anne senden kucuk bir oğlu var ... annen gibi kokmaz annen gibi seni sevemez belki ama sana bir abla gibi yaklasir oyle sever seni .. anne demek istemezsen demezsin demisti ..
Kabul ettim hem merak ediyordum hemde babamım yaklasimi hoşuma gitti kendimi değerli hissettim fikrimlerimin önemsendiği anladim ...
Velhasil babam evlendi anne diyemedim abla dedim ... annem gibi kokmadi evet onun gibi sevmedi belki ama hic bir zaman geri planda kalmadim babamla hep aramiz iyi oldu ... her zaman saygi gosterilen bir cocuk oldum ... hep sevildim ... yeri geldi beni savundu yeri geldi kizdi ama oyle kizmada degil kalbimi kirmadan ...
Hayata dair cok sey öğretti eminim onunda hayelleri yarim kalmistir cunku evde hep ben vardim .. bazen odama cekilirdim tek kalma gel derdi ... hiç bir zaman saygisizlik şımarıklık yapmadim ... annemin hatirasina her zaman sahip çıktı... beni mezarligia götürürdü bile annem icin ... babam evlendigi zmaan yasim 10 du simdi 34 ...
Yıllardır birbirimiz kirmadan dokmeden bir hayat yasadik biz ... belki garip gelir ama babamdan daha onde tutarim ....
Evet çocuklu bir insanla evlenmek zordur
Sorumluk fazladır çoğu seyi hayel ettiğiniz gibi olmaz fazla fedakarlık yapmaniz gerekir belki cogu şeyden de vazgecmenizde soz konusu yeri gelir kendi çocuğuna bağırırsın ama yetime bağıramazsın cunku onun gidip siganacak limani topraktir ... ama boşanmış bir ailenin çocuğu daha farkli oluyor onlarin en azından bir sığınağı olur ...
Ben hic sikayetlenmedim halimden benim de böyle bir evlilik surecim olsa hic düşünmeden kabul ederim cocuklu birisini .cunku bizzat kendim yasadim ...
Sen cok seviyorsun ama onunla beraber çocuklarını da sevmelisin hayatının bir noktasında olmak zorunda... çünkü hakikat o çocuklardır .... babalari onlari atamaz senden uzakta buyumelerine müsaade edemez ..maddi manevi destegi vermek zorunda ...
Çocukları ikna etmek pek kolay degil belki babam benimle bu sekilde konusma yapmasaydı bende ikna olmayabilirdim babam ya konuyu kapatirdi ya da zamana bırakabilirdi ...
Size biraz daha zaman gerekli hakkınızda hayırlı olsun
Inşallah .... aile olmak zor helede toplama usulü olunca ama yas ilerledikçe insan daha olgunlaşıyor sizinkiler umarım güzel seyler soylerler :)Ne kadar guzel anlatmissiniz cok duygulandim
Insallah bizim veletler de 30 lu yaslara geldiklerinde boyle anarlar beni de esimi de
Katılıyorum.aman bırak dengını bul ya, ılgısızmıs bırde napcan ılgısız adamla mı ugrascan yksa cocuklara kendını sevdırmeye mı calıscan? Hayat enerjını byle seylere harcama dert lazımsa ac haberlerı ızle.
Direnç diyorsun ablacım ama daha ne yapmış ki?Cocuklari kac yaşındaydı.Bunlar biraz büyük ondan galiba bu direnç.
Çünkü ikna olmak istedin. Konu boyunca herkes adamın istemediğini söylemiş ama sen hep çocuklara bağlamışsın. Bence arama sorma. Hayatına bak. Bu adamla hiç yol alamıyorsunuz.Aklıma gelmedi değil.Kendine de soyledim.Ama ikna etmişti beni.Lutfen oyle birsey varsa soyle hic çevrende dolaşmayayım dedim.ikna olmuştum.
Sizin evde var mi boyle bir durum milena.Ne kadar guzel anlatmissiniz cok duygulandim
Insallah bizim veletler de 30 lu yaslara geldiklerinde boyle anarlar beni de esimi de
Ben bağlamadım ki.O cocuklar istemediği icin cok harab oldu mesela.Hic evlenemeyecek olmak koydu adama.Biraz burdan da yorum alsak iyi olacak aslinda.Çünkü ikna olmak istedin. Konu boyunca herkes adamın istemediğini söylemiş ama sen hep çocuklara bağlamışsın. Bence arama sorma. Hayatına bak. Bu adamla hiç yol alamıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?