- 1 Ağustos 2011
- 2.841
- 1.246
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Söz konusu bebek sadece akşam 2 -3 saat evdeymis.8ve 11 arası kimseye evinizde kipirdamayin diyecek halimiz yok.Konu sahibini bilmiyorum nasıl bir gürültüye maruz kaldığına şahit olmadım. Belli oranda katlanma yükümlülüğü var zaten ama eziyete dönüyorsa orada iş değişir işte. Kimseden kimsenin çocuğu için ev yaşamını zindana çevirmesini beklememeli.
verecek cevap bulmak için demi :)))Kiracilikta sirf cocuklar sikayet edildiği için ev sahibi olmuş olmasın :)
geçen benim üst kattaki komşum 60 yaşında zavallı kadın elektrik yok merdivenden çıkmak istemiş çıkarken onun kapısının önünde asansör kapısına kadar ayakkabı iki tane bebek arabası çöp kovası ayakkabılık vs.(ordan geçerken iğreniyorum görüntüden) kadın telefonun ışığı kapanmış tam o esnada bebek arabasının üstüne düşmüş araba tekerlekli olduğu için kadını merdivenlerden atmış kolu kırılmış.İmza toplayın, ihtar çekin olmadı yönetim kurulu kararı alın, deftere kaydedin, sonra avukata gidin. Evden gönderebilirsiniz o komşuyu.
+11.5 yaşında bir çocuğun en geç akşam 9da yatakta olması gerekir. Bunu yazan bir kitap bulun. Sonra aidatı vermeye gittiğinizde kitabı da alın yanınıza, bir yerden hediye geldi çocuğum da yok, size hediye etmek istedim deyip kitabı bırak. Hatta direkt uyku eğitimi kitabı bile olabilir bu kitap.
Yazık ya 11de ne işi var o kadar küçük çocuğun ayakta...
Ayyy siz O'sunuz.
Hani şu uçakta, otobüste çocugu ağlayan anneye 'cık cık cık' diyen...
yardımcı olmak yerine kınayıp anneyi daha da strese sokan.
40 günlük bebeği gazdan vs yırtınırcasına ağlarken, anne de günlerin uykusuzluğu ile sakinleştirecegim diye çırpınırken kapıyı yumruklayan komşu?
Avm de, markette kendini yerden yere vuran, ağlayan çocuk gördüğünde sesli sesli 'bak terbiye verememiş ailesi' diyen...
Restoranda çocugu susturamadık diye masamıza garson gonderen?
Ve ayrıca, mustakil ev imkanı var da biz mi oturmadık?
varsa bildiğiniz daire fiyatına, hemen geçelim bütün çocuklu aileler, oh mis bol arkadaşla büyütürüz çocukları.
Komşunun katlanılabilir gürültüsü haricinde çıkardığı gürültüler nedeniyle şikayetçi olan kişilere kanuni yaptırım yok. Neden rahatsızsın al sana ceza demiyor yasalar. Ama gürültücü komşulara diyor. Çeşitli yasalarda komşuluk kuralları belirtilmiş. Yasaya aykırı davranan ufaktan ev değiştirir.
geçen benim üst kattaki komşum 60 yaşında zavallı kadın elektrik yok merdivenden çıkmak istemiş çıkarken onun kapısının önünde asansör kapısına kadar ayakkabı iki tane bebek arabası çöp kovası ayakkabılık vs.(ordan geçerken iğreniyorum görüntüden) kadın telefonun ışığı kapanmış tam o esnada bebek arabasının üstüne düşmüş araba tekerlekli olduğu için kadını merdivenlerden atmış kolu kırılmış.
aradan üç gün geçiyor gidip kapıyı çalıyor ya komşu şunları kaldır bak kolum kırıldı demiş düştüm ayağıma takıldılar demiş
60 yaşındaki kadını koymuş hakaret etmiş beğenmiyorsan git kıskanıyorsun evime gelenleri demiş kadın tek kelime etmeden gitmiş.
böyle insana ne anlatılır gitmez gideceğe de benzemiyor onun tam üstündeki komşum psikolojisi bozulmuştu
evini satıp gitti onun yüzünden
akşam 8-11 saatleri arasındaki oluşan sesin devamındaki komşunun zamanla oluşan ruh hali maalesefki çocuk gürültüsüyle kalmıyorBence konu sahibinin bahsettiği akşam 8-11 saatleri arasında anne baba eve girince oluşan NORMAL ses ile bu sizin anlattığınız kuzey ile güney kadar farklı. Konu bence çok farklı yerlere kaydı.
akşam 8-11 saatleri arasındaki oluşan sesin devamındaki komşunun zamanla oluşan ruh hali maalesefki çocuk gürültüsüyle kalmıyor
sen misin şikayete gelen diye devamında gıcıklığına yaşanan olaylar kuzey güney olayını göremedim zamanla çocuk gürültüsü ile biten insan ilişkileri
Katlanılabilir veya katlanılamaz kelimesinden ne anlıyorsunuz acaba merak ettim. Devamlı ve ciddi anlamda rahatsız eden gürültü katlanılamayandır. Kimseye evinizde kıpırdamayın demiyorum. 3 saat birisi üst katta top oynasın ama makul saatler olsun. Çocuğun yürümesini engelleyemezsin ya da yere bşr şeyler atmasını ama bu aralıksız ve her akşam devam ediyosa kıpırdamayın o evde bile derim yani.Söz konusu bebek sadece akşam 2 -3 saat evdeymis.8ve 11 arası kimseye evinizde kipirdamayin diyecek halimiz yok.
Sizin binaya benim gibi bir yönetici gerek sanırımgeçen benim üst kattaki komşum 60 yaşında zavallı kadın elektrik yok merdivenden çıkmak istemiş çıkarken onun kapısının önünde asansör kapısına kadar ayakkabı iki tane bebek arabası çöp kovası ayakkabılık vs.(ordan geçerken iğreniyorum görüntüden) kadın telefonun ışığı kapanmış tam o esnada bebek arabasının üstüne düşmüş araba tekerlekli olduğu için kadını merdivenlerden atmış kolu kırılmış.
aradan üç gün geçiyor gidip kapıyı çalıyor ya komşu şunları kaldır bak kolum kırıldı demiş düştüm ayağıma takıldılar demiş
60 yaşındaki kadını koymuş hakaret etmiş beğenmiyorsan git kıskanıyorsun evime gelenleri demiş kadın tek kelime etmeden gitmiş.
böyle insana ne anlatılır gitmez gideceğe de benzemiyor onun tam üstündeki komşum psikolojisi bozulmuştu
evini satıp gitti onun yüzünden
Cevap yazmayacağım kapasiteniz beni anlamaktan uzak...Buradaki komsularin cozum aramadiklarini da bilemezsiniz. Ustelik de o saatte cocugun ayakta olmamasi gerektigini bilmiyorlar mi. Cocugun o saatte uyudugunu yazan kitap verin falann..kitap okumakla oluyorsa o kitapları once siz okusaydiniz da gece 12.30 ile 03.30 arası cocuk bakmasaydiniz madem.
Bizim ki daha 4 aylik onun dediği oluyor her daim tam cirkef :) ama biz eşimle devamli sözlü dalas icindeyiz maalesef etkilendiginden böyle asabi oluyor olabilit
Kalbinde damat darligi var hafif ağlarsa morarabilir hiç aglatamam ki. Zaten keşke hep gulse ama acikta uslu dursa keşke başından ayrıldığım an ağlamaya basliyorKucucuk cocugun her dedigini yapmayin bence. Gorumcem biseye hayir dediyse hayirdir. Hic agliyor agresiflesiyor diye istedigini yaptigini gormedim. Istedigi kadar aglayip zirliyor cocuk, gorumcem asla umursamiyor. Cocuk sakinlesip susunca guzelce konusuyor sebeblerini.
Yıllardır birinci katta oturuyorum, hiç bu kadar gürültü duymadım. Resmen sabah onlar kalkınca ben de kalkıyorum. Oturduğum dairenin üst katındaki ailenin 1,5 yaşında bir çocukları var. Akşam eve geldiklerinde 8-11 arası evde sanki biri bir odadan bir odaya koşuyor. El kadar bebe bu kadar ses çıkarır mı ya? Baş ağrısı için ilaç almaya başladım. Gidip söyliycem ama tartışmak istemiyorum daha beter olurlar diye bir de adam yönetici, her ay aidatı ona veriyorum. Allah aşkına çocuklu ailelere soruyorum ne yapıyorsunuz da bu kadar gürültü çıkarıyorsunuz?
Kucucuk cocugun her dedigini yapmayin bence. Gorumcem biseye hayir dediyse hayirdir. Hic agliyor agresiflesiyor diye istedigini yaptigini gormedim. Istedigi kadar aglayip zirliyor cocuk, gorumcem asla umursamiyor. Cocuk sakinlesip susunca guzelce konusuyor sebeblerini.
14 sayfa yorum yapılmış ama söyleyeyim bundan beş ay öncesine kadar kirada idim,evden ayrılmadan bir ay evvel (bu arada ayrılma olayımız yoktu kiraya devam ediyorduk sene ortası) bir aile geldi önce koridorda sağdan sola koşan bir şeylerin üstüne çıkıp atlayan sandalyeleri çeken bir çocuk sesi ,dedim çocuktur..bir de kundakta bebek var ağlamaları da geliyor dedim bebektir...sonra konuşma sesleri çok gürültülü gelmeye başladı hiç tanışmadık ta 23 -25 yaşlarında evli genç bir çift ..adam bizi bina da her gördüğünde pardon gürültü yaptık akşam demeler ..derken kadının yediği dayaklar gürültüler hiç bitmedi..bebeğim var benim onların gürültüsüne çok uyandı bakın sadece 30 gün..bir kez polisi çağırdım (eşimde polis) ama yok adamların gürültüsü bitmiyor bir gün yine eşimle karşılaştık üst komşu adamla af edersiniz gürültü yaptık dedi ,eşim tersledi şaşırdım ,adamın bildiği tek şey pardon demek ,manyak yapmasın gürültüyü özür de dilemesin dedi..baktık olmadı iki memuruz bursa koşullarında ciddi şartlarımızı zorladık maddi açıdan şu an berbat haldeyiz ama gittik ev aldık..KÖTÜ KOMŞU EV SAHİBİ EDER yemin ederim çok doğruymuş..sadece 30 gün önce taşınmış bir aile bizim 1,5 senedir sessiz sessiz oturduğumuz evden etti bizi.Yıllardır birinci katta oturuyorum, hiç bu kadar gürültü duymadım. Resmen sabah onlar kalkınca ben de kalkıyorum. Oturduğum dairenin üst katındaki ailenin 1,5 yaşında bir çocukları var. Akşam eve geldiklerinde 8-11 arası evde sanki biri bir odadan bir odaya koşuyor. El kadar bebe bu kadar ses çıkarır mı ya? Baş ağrısı için ilaç almaya başladım. Gidip söyliycem ama tartışmak istemiyorum daha beter olurlar diye bir de adam yönetici, her ay aidatı ona veriyorum. Allah aşkına çocuklu ailelere soruyorum ne yapıyorsunuz da bu kadar gürültü çıkarıyorsunuz?
ust komşunun oğlu nasıl ağlıyordu biliyormusunuz böğüre böğüre arsızlıktan anlıyosunuz ağlama sesinden canı yanan hasta olan çocuğun sesi öle çıkmaz zaten koridorda ağlardı çocuk tepine tepine.anne baba ara sıra gelir böle ağlamaya devam edersen gitmeyiz almayız gibi iki kelime söler giderdi.duyuyosunuz herşeyi.aşağıda deli olurdum ya yanında durun şu cocugun derdini çözün diye dişlerimizi sıkardık.Size sikayet gelme sebebi egitimsiz olmaniz mı?
Ben de çocugumu 30 kez uyariyorum, aglayınca komsulara ses gitmeyecek odaya alıyorum, sakinlestirmek için dil döküyorum, hani eğiterek, anlayışli olmayı anlatarak. Yani kızım bir cok alanda anlayışlı, halden anlar ama aglama konusu dönemlik bir süreç birkaç aydir var ve bunun eğitimle ilgisi oldugunu düşünmüyorum.
Eğer aglamaması için bildiğiniz bir egitim sureci varsa ve beni bilgilendirirseniz sevinirim. Zıra komsular değil ben kafayı yemek üzereyim.