Kızlarınızı böyle psikolojik olarak bitik bir yuva mı vermek kötü yoksa kendi başınıza da olsanız saygı değer ve sevgi dolu bir yuva vermek mi? Bence ilki daha kötü. Böyle insanlar iflah olmuyor düzeltemez kendinizi yaşlandırırsınız. değmez.Merhaba yılardır girmiyordum siteye.bugune kadar. İki.kizim var. Yuksek bir tahsilim var ama eşim çalışma dedigi icin calismadim. Görücü usulü evlenmedim. Eşimin ailesi beni cok sevmez nasilim bile sormazlar. Ama benim ailem esimi oğulları bilir. Eşimin evde cani isteyince yemek filan yapmasının dışında bana büyük bir desteği yoktur. Ev tamiratini.bile ben yaparım.kizlarimi karşısına alip birşey ogretmeye çalışmaz. Neyi var peki derseniz fiziksel siddeti yoktur. Ev pismis temizlis takmaz. Ama sözlü siddeti çoktur. Mesela bugun ondan biraz incelik bekledigim için problem cikaran herseyi kafaya takan bir insandim. Erkek olarak bana biraz ince nazik samimi olmasını bekledigimi söyledim. Buna karşın bana sen nazik değilsin isteyemezsin sen kadin gibi değilsin sanki erkeksin vs gibi incitici sözler kullandi. Alıştım ben gerci. Kalbimi deser sonra iki saat gecer ozur diler bj düzen boyledir.ama ben yıprandım artik kizlarimin karşısında kendimi anlatmaya calismaktan tartışmaya dökülmesinden bıktım. Artik kizlarimdan bile utaniyorum tartismalarimizdan. Evlendigimizden beri kilo alıyor artik benim iki katim kilomda. Bu bile bana bir saygısızlık hatta sevgisizlik gibi geliyor. Bugun ciddi ciddi artik bitirmeyi düşündüm ama deger mi kizlarimin istikbali daha mı kötü olur bilmiyorum
mutlaka calisin, ya da okuyun bir seyler yapin.Merhaba yılardır girmiyordum siteye.bugune kadar. İki.kizim var. Yuksek bir tahsilim var ama eşim çalışma dedigi icin calismadim. Görücü usulü evlenmedim. Eşimin ailesi beni cok sevmez nasilim bile sormazlar. Ama benim ailem esimi oğulları bilir. Eşimin evde cani isteyince yemek filan yapmasının dışında bana büyük bir desteği yoktur. Ev tamiratini.bile ben yaparım.kizlarimi karşısına alip birşey ogretmeye çalışmaz. Neyi var peki derseniz fiziksel siddeti yoktur. Ev pismis temizlis takmaz. Ama sözlü siddeti çoktur. Mesela bugun ondan biraz incelik bekledigim için problem cikaran herseyi kafaya takan bir insandim. Erkek olarak bana biraz ince nazik samimi olmasını bekledigimi söyledim. Buna karşın bana sen nazik değilsin isteyemezsin sen kadin gibi değilsin sanki erkeksin vs gibi incitici sözler kullandi. Alıştım ben gerci. Kalbimi deser sonra iki saat gecer ozur diler bj düzen boyledir.ama ben yıprandım artik kizlarimin karşısında kendimi anlatmaya calismaktan tartışmaya dökülmesinden bıktım. Artik kizlarimdan bile utaniyorum tartismalarimizdan. Evlendigimizden beri kilo alıyor artik benim iki katim kilomda. Bu bile bana bir saygısızlık hatta sevgisizlik gibi geliyor. Bugun ciddi ciddi artik bitirmeyi düşündüm ama deger mi kizlarimin istikbali daha mı kötü olur bilmiyorum
Bakın çok kaba bir tabir kullanıcam : Tam su hareketi yaptığınız zamanda eğer benim kızım/kankam/kardeşim olsaydınız sizi kıvılcım çıkana kadar duvara sürterdim inanın. En başta yaptığınız hata da bu, adamın ne mal olduğunun belli olduğu yer de bu. Ne beklediniz ki bu adamdan?? Ne katmasını umdunuz?Merhaba yılardır girmiyordum siteye.bugune kadar. İki.kizim var. Yuksek bir tahsilim var ama eşim çalışma dedigi icin calismadim. Görücü usulü evlenmedim. Eşimin ailesi beni cok sevmez nasilim bile sormazlar. Ama benim ailem esimi oğulları bilir. Eşimin evde cani isteyince yemek filan yapmasının dışında bana büyük bir desteği yoktur. Ev tamiratini.bile ben yaparım.kizlarimi karşısına alip birşey ogretmeye çalışmaz. Neyi var peki derseniz fiziksel siddeti yoktur. Ev pismis temizlis takmaz. Ama sözlü siddeti çoktur. Mesela bugun ondan biraz incelik bekledigim için problem cikaran herseyi kafaya takan bir insandim. Erkek olarak bana biraz ince nazik samimi olmasını bekledigimi söyledim. Buna karşın bana sen nazik değilsin isteyemezsin sen kadin gibi değilsin sanki erkeksin vs gibi incitici sözler kullandi. Alıştım ben gerci. Kalbimi deser sonra iki saat gecer ozur diler bj düzen boyledir.ama ben yıprandım artik kizlarimin karşısında kendimi anlatmaya calismaktan tartışmaya dökülmesinden bıktım. Artik kizlarimdan bile utaniyorum tartismalarimizdan. Evlendigimizden beri kilo alıyor artik benim iki katim kilomda. Bu bile bana bir saygısızlık hatta sevgisizlik gibi geliyor. Bugun ciddi ciddi artik bitirmeyi düşündüm ama deger mi kizlarimin istikbali daha mı kötü olur bilmiyorum
Sanki erkeksin lafı da ne güzelmiş. Erkek gibi olmak zorunda kalmışsınız, alınmayan sorumlulukları da almışsınız sonra da şikayet. Madem öyle evet kadın gibi olun bırakın erkek işleşrnş yapsın o zaman diycem ama bu defa da bu tavır kavga konusu olur eminim. Uyumlu olmak, yapıcı olmak adına daha fazla sorumluluk alıyoruz sonra, bu da şiakyet sebebi oluyor. İnsanoğlu ne enteresan bir varlık. Rabbim her anlamda sizi feraha çıkarsın inşaallahMerhaba yılardır girmiyordum siteye.bugune kadar. İki.kizim var. Yuksek bir tahsilim var ama eşim çalışma dedigi icin calismadim. Görücü usulü evlenmedim. Eşimin ailesi beni cok sevmez nasilim bile sormazlar. Ama benim ailem esimi oğulları bilir. Eşimin evde cani isteyince yemek filan yapmasının dışında bana büyük bir desteği yoktur. Ev tamiratini.bile ben yaparım.kizlarimi karşısına alip birşey ogretmeye çalışmaz. Neyi var peki derseniz fiziksel siddeti yoktur. Ev pismis temizlis takmaz. Ama sözlü siddeti çoktur. Mesela bugun ondan biraz incelik bekledigim için problem cikaran herseyi kafaya takan bir insandim. Erkek olarak bana biraz ince nazik samimi olmasını bekledigimi söyledim. Buna karşın bana sen nazik değilsin isteyemezsin sen kadin gibi değilsin sanki erkeksin vs gibi incitici sözler kullandi. Alıştım ben gerci. Kalbimi deser sonra iki saat gecer ozur diler bj düzen boyledir.ama ben yıprandım artik kizlarimin karşısında kendimi anlatmaya calismaktan tartışmaya dökülmesinden bıktım. Artik kizlarimdan bile utaniyorum tartismalarimizdan. Evlendigimizden beri kilo alıyor artik benim iki katim kilomda. Bu bile bana bir saygısızlık hatta sevgisizlik gibi geliyor. Bugun ciddi ciddi artik bitirmeyi düşündüm ama deger mi kizlarimin istikbali daha mı kötü olur bilmiyorum
Ayrıldığınizi 5 yılın geçtiğini düşünün. Eşiniz yeniden evlenmiş bir çocuğu olmuş. Bu düşünce sizi uzmuyorsa, ben şu an olduğundan daha güzel ve mutlu bir hayat yaşarım ve çocuklarıma yasatirim diyorsanız ayrılın. Kendinize bir yol haritası cizebiliyorsaniz ayrılın.Merhaba yılardır girmiyordum siteye.bugune kadar. İki.kizim var. Yuksek bir tahsilim var ama eşim çalışma dedigi icin calismadim. Görücü usulü evlenmedim. Eşimin ailesi beni cok sevmez nasilim bile sormazlar. Ama benim ailem esimi oğulları bilir. Eşimin evde cani isteyince yemek filan yapmasının dışında bana büyük bir desteği yoktur. Ev tamiratini.bile ben yaparım.kizlarimi karşısına alip birşey ogretmeye çalışmaz. Neyi var peki derseniz fiziksel siddeti yoktur. Ev pismis temizlis takmaz. Ama sözlü siddeti çoktur. Mesela bugun ondan biraz incelik bekledigim için problem cikaran herseyi kafaya takan bir insandim. Erkek olarak bana biraz ince nazik samimi olmasını bekledigimi söyledim. Buna karşın bana sen nazik değilsin isteyemezsin sen kadin gibi değilsin sanki erkeksin vs gibi incitici sözler kullandi. Alıştım ben gerci. Kalbimi deser sonra iki saat gecer ozur diler bj düzen boyledir.ama ben yıprandım artik kizlarimin karşısında kendimi anlatmaya calismaktan tartışmaya dökülmesinden bıktım. Artik kizlarimdan bile utaniyorum tartismalarimizdan. Evlendigimizden beri kilo alıyor artik benim iki katim kilomda. Bu bile bana bir saygısızlık hatta sevgisizlik gibi geliyor. Bugun ciddi ciddi artik bitirmeyi düşündüm ama deger mi kizlarimin istikbali daha mı kötü olur bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?