Sizi kendine bağlı kılmış şimdi istediği gibi evirip çeviriyor. Çalışmayarak, tüm ipleri eline vererek büyük hata yapmışsınız ve çok vakit kaybetmişsiniz. Şimdi yapacağınız şey kendinizi toparlamak, önce çalışmaya başlamak sonra da eşinize sorumluluk vermek, durumda değişiklik olmazsa boşanırsınız. Boşanmak öcü değildir, evlatlarınızın önünde onca lafı işitmekten daha huzurlu bir yaşam biçimi sunar size. Bir yerden başlamanız lazım, önce kendini güçlendirin ki seçenekleriniz olsunMerhaba yılardır girmiyordum siteye.bugune kadar. İki.kizim var. Yuksek bir tahsilim var ama eşim çalışma dedigi icin calismadim. Görücü usulü evlenmedim. Eşimin ailesi beni cok sevmez nasilim bile sormazlar. Ama benim ailem esimi oğulları bilir. Eşimin evde cani isteyince yemek filan yapmasının dışında bana büyük bir desteği yoktur. Ev tamiratini.bile ben yaparım.kizlarimi karşısına alip birşey ogretmeye çalışmaz. Neyi var peki derseniz fiziksel siddeti yoktur. Ev pismis temizlis takmaz. Ama sözlü siddeti çoktur. Mesela bugun ondan biraz incelik bekledigim için problem cikaran herseyi kafaya takan bir insandim. Erkek olarak bana biraz ince nazik samimi olmasını bekledigimi söyledim. Buna karşın bana sen nazik değilsin isteyemezsin sen kadin gibi değilsin sanki erkeksin vs gibi incitici sözler kullandi. Alıştım ben gerci. Kalbimi deser sonra iki saat gecer ozur diler bj düzen boyledir.ama ben yıprandım artik kizlarimin karşısında kendimi anlatmaya calismaktan tartışmaya dökülmesinden bıktım. Artik kizlarimdan bile utaniyorum tartismalarimizdan. Evlendigimizden beri kilo alıyor artik benim iki katim kilomda. Bu bile bana bir saygısızlık hatta sevgisizlik gibi geliyor. Bugun ciddi ciddi artik bitirmeyi düşündüm ama deger mi kizlarimin istikbali daha mı kötü olur bilmiyorum
Sende erlek gıbı deılsın deseydın.Terbıyesıze bak .Ne kadar coklar bunlar ya bıtmıolarMerhaba yılardır girmiyordum siteye.bugune kadar. İki.kizim var. Yuksek bir tahsilim var ama eşim çalışma dedigi icin calismadim. Görücü usulü evlenmedim. Eşimin ailesi beni cok sevmez nasilim bile sormazlar. Ama benim ailem esimi oğulları bilir. Eşimin evde cani isteyince yemek filan yapmasının dışında bana büyük bir desteği yoktur. Ev tamiratini.bile ben yaparım.kizlarimi karşısına alip birşey ogretmeye çalışmaz. Neyi var peki derseniz fiziksel siddeti yoktur. Ev pismis temizlis takmaz. Ama sözlü siddeti çoktur. Mesela bugun ondan biraz incelik bekledigim için problem cikaran herseyi kafaya takan bir insandim. Erkek olarak bana biraz ince nazik samimi olmasını bekledigimi söyledim. Buna karşın bana sen nazik değilsin isteyemezsin sen kadin gibi değilsin sanki erkeksin vs gibi incitici sözler kullandi. Alıştım ben gerci. Kalbimi deser sonra iki saat gecer ozur diler bj düzen boyledir.ama ben yıprandım artik kizlarimin karşısında kendimi anlatmaya calismaktan tartışmaya dökülmesinden bıktım. Artik kizlarimdan bile utaniyorum tartismalarimizdan. Evlendigimizden beri kilo alıyor artik benim iki katim kilomda. Bu bile bana bir saygısızlık hatta sevgisizlik gibi geliyor. Bugun ciddi ciddi artik bitirmeyi düşündüm ama deger mi kizlarimin istikbali daha mı kötü olur bilmiyorum
arada sevgi var mı pekiMerhaba yılardır girmiyordum siteye.bugune kadar. İki.kizim var. Yuksek bir tahsilim var ama eşim çalışma dedigi icin calismadim. Görücü usulü evlenmedim. Eşimin ailesi beni cok sevmez nasilim bile sormazlar. Ama benim ailem esimi oğulları bilir. Eşimin evde cani isteyince yemek filan yapmasının dışında bana büyük bir desteği yoktur. Ev tamiratini.bile ben yaparım.kizlarimi karşısına alip birşey ogretmeye çalışmaz. Neyi var peki derseniz fiziksel siddeti yoktur. Ev pismis temizlis takmaz. Ama sözlü siddeti çoktur. Mesela bugun ondan biraz incelik bekledigim için problem cikaran herseyi kafaya takan bir insandim. Erkek olarak bana biraz ince nazik samimi olmasını bekledigimi söyledim. Buna karşın bana sen nazik değilsin isteyemezsin sen kadin gibi değilsin sanki erkeksin vs gibi incitici sözler kullandi. Alıştım ben gerci. Kalbimi deser sonra iki saat gecer ozur diler bj düzen boyledir.ama ben yıprandım artik kizlarimin karşısında kendimi anlatmaya calismaktan tartışmaya dökülmesinden bıktım. Artik kizlarimdan bile utaniyorum tartismalarimizdan. Evlendigimizden beri kilo alıyor artik benim iki katim kilomda. Bu bile bana bir saygısızlık hatta sevgisizlik gibi geliyor. Bugun ciddi ciddi artik bitirmeyi düşündüm ama deger mi kizlarimin istikbali daha mı kötü olur bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?