- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi RuhumBuruk
Karşılaştırmaya gel.ben merak ediyorum benzer sebepten bebeği ölseydi herkes bu kadar destek olur muydu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karşılaştırmaya gel.ben merak ediyorum benzer sebepten bebeği ölseydi herkes bu kadar destek olur muydu
Karşılaştırmaya gel.
Siz bence çocuklarınızı tedavi ettirin. Daha 3 yaşında boğarak öldürmek nedir ya boğmayı nereden biliyor??!! İleride başınıza çok iş açarlar.
Can candır tabiki, o konuda hiçbir tereddütüm yok.Karşılaştırma değil gerçek bu dostum. İkisini birbirinden ayrı tutuyorsan bir şey diyemem.
2 yaşlarındayken, halamın muhabbet kuşunu kafesten çıkarmış, boğazından tutup halama götürmüşüm. Kafesi nasıl açmışım, kuşu nasıl yakalamışım, kimse bilmiyor. Zavallı kuşu tutayım derken, boğmuşum. Şuan anlatırken bile vicdanım sızlıyor, tek tesellim küçük olmam. Allah'a şükür şu yaşıma geldim, kimsenin canını yakmadım, psikopat olmadım. Konudaki olay çok acı ama tanımadığınız, görmediğiniz çocuklar için, psikolojik bir vakaymışlar gibi teşhisvari konuşmanız ayıp.Siz bence çocuklarınızı tedavi ettirin. Daha 3 yaşında boğarak öldürmek nedir ya boğmayı nereden biliyor??!! İleride başınıza çok iş açarlar.
Siz bence kendinizi bi tedavi ettirin bu nasıl kaba bir yorumdur.Siz bence çocuklarınızı tedavi ettirin. Daha 3 yaşında boğarak öldürmek nedir ya boğmayı nereden biliyor??!! İleride başınıza çok iş açarlar.
Kizim neredeyse 3 yasinda olacak , hep kedi ve kopekle buyudu cok sever tum hayvanlari , inanilmaz sevgi dolu bir cocuk ve gordugu tum hayvanlarin boynuna atlayip sarilir , minciklar , sımsıki sarilir bazen elinden minik boy kopekleri kurtarmamiz gerekiyor o kadar cok seviyorNerede var? bizim de etrafımızda bir sürü çocuk var ama hiç öylesine denk gelmedik. Aileden, etrafından gördüğü birşeyler var demek ki.
Kalmama gerek yok bunu öğrenmek için. Biraz okuma araştırma merakınız varsa buna benzer örnekleri görürsünüz. Aklıma gelmişken bunu da bi yerde okumuştum. Çocuğun biri (küçük yaşlarda) kedileri kuyruğundan tutup fırlatıp atıyormuş ve buna benzer başka şiddete yatgın davranışları da varmış. Çocuğu psikolojik tedaviye aldılar?Herhalde hiç 3 yaşında çocukla kalmadınız o daha bebeklikten yeni çıkmış el göz koordine etmeyi yeni yeni ögrenmiş ne bilsin nasıl tutacağını bence siz Bi tedavi olun bu önyargı ve anlayışsızlık için
ben de sizi ettim hanfendi.Siz bence kendinizi bi tedavi ettirin bu nasıl kaba bir yorumdur.
Çok olan aklınızı kendinize kullanın.
Yazıktır kadına. Zaten üzgün bir de böyle yorumlar ayıbın nirvanası. Sizin adınıza ben utandım.
Şikayet ettim sizi. Umarım uzun süre sizi görmeyiz.
Yorumunuz çok suçlara ne biliyorsunuz özel bir odası olduğunu kadın zaten üzgünüm diyor bilerek olan bişey değil düşünceniz yanlışYavru bir kediye bu şekilde mi sahip çıkacaktınız, çocukların eline oyuncak ederseniz olacağı bu. Siz etrafta yokken çocukların girmeyeceği bir odada bakmanız, sizin gözetiminiz altındayken çocuklarla kediyi aynı ortamda bulundurmanız gerekirdi. Çocuk ne bilsin ne yaptığını. Kusura bakmayın ama sizin sorumluluğunuz tamamen. İyi bir şey yapmaya kalkmışsınız elinize yüzünüze bulaştırmışsınız.
Her tarafı kapalıymış bahçe tarzında biyermişSiz uyurken 3 yaşındaki kızlarınız nasıl bahçeye çıkıyor eşiniz nerde bu arada?
Yani 3 yaş çok küçük yalnız bırakılmamalı sokağa çıkıp gidebilirlerdi de çok riskli
Hanımlar mahallenin çocukları yavru bir kediyle oynuyorlardi akşam oldu ortada bırakıp gittiler penceremin altına geldi minnak miyav miyav kıyamadım aldım içeri tekrar çıktım annesini aradım sordum yok... Normal süt icemiyordu bebeğimin devam sütünü biberonla kaşıkla verdim çişini yaptırdım bahceye yün bir örtüyle yatak yaptım uyudu saatlerce çocukların elinde öyle yorulmuş garibim sabah 7ye kadar girdim çıktım baktım 3 saat sonra uyandım bebeğime süt verdim tekrar uyuyakalmışım kızlarımin sesine uyandım miyav diyorlardı sıçradı yataktan bağırarak eşimle Allahim bebeğimin beşiğine yöneldim kedi bebeğimin yanında ölü cildiracaktim nasıl olduysa kızlarim 3 yaşına girecekler bahçenin kapısını açmışlar kediyi almışlar ya ellerinde bogmuslar ya da bebeğin besigine attılar hayvan bir şekilde altına girdi öldü bilmiyorum ağlamaktan vicdan azabından perişanım gömdüm ama mutfağım bahçeye bakıyor duramıyorum evde bir an aklımdan çıkmıyor uyamiyorum içim çok acıyor öksüz diye sahip çıkmak istedim büyütecektim ne geldi başına kaderi miydi sebep ben mi oldum?
Çocuklarınız bunları yaparken siz nerdesiniz üç yasında bile olmayan çocukları nasıl gözetimsiz bırakıyorsunuz. Zavallı kediyi geçtim çocuklar da garip durumda. Daha çocuklara bakamıyorsunuz bi de kedi harap olmuşEvde bile değildi ki bahceye yuva yaptım basamak var bahçeye inişte nasıl indiler bilmiyorum indiler nasıl çıktılar o kapıyı nasıl açtılar resmen kabusa uyandım 2gündür kendimde değilim ben