Çocuklarım kediyi öldürdü 😢

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uzulmeyin. Niyetiniz kotu degilmis ki. Belkide zaten ölmüştü. Benim anlamadigim cocuklariniz kendi basina neden bahceye cikiyor 3yas cok kucuk cunku. Allah korusun bir baskasi alir goturur yada yola cikarlar kaybolurlar falan bence temkinli olun cocuklarinizada hayvan sevgisi aşılayın ve cocuklarınızı gozlemleyin.

Siz bence çocuklarınızı tedavi ettirin. Daha 3 yaşında boğarak öldürmek nedir ya boğmayı nereden biliyor??!! İleride başınıza çok iş açarlar.

Siz iyi misiniz? 3 yaşındaki çocuk boğmayı ya da boğmamayı nerden bilebilir? Her ne yaparlarsa bilinçsiz bir şekilde yaparlar. Siz yorumlarınızı biraz bilinçli yapsanız keşke.

Bilip bilmeden yapılan tespitlere hayret ediyorum gerçekten. Bir de ilerde başınıza çok iş açarlar buyurmuş. Yarabbi sabır.

Karşılaştırma değil gerçek bu dostum. İkisini birbirinden ayrı tutuyorsan bir şey diyemem.
Can candır tabiki, o konuda hiçbir tereddütüm yok.
Ama doğanın bizim anlamdiramadigimiz kanunları var. Bazı anneler yavrularını terk eder. Kediler hasta olanı terk eder, leylekler üçüncü yumurtayı yuvadan atar.... Bunun bir sürü sebebi var. Popülasyon kontrolü diyebiliriz en basiti.
Yani o yavru kedi konu sahibi yüzünden ölmedi. Hele ki 3 yaşındaki çocuklar yüzünden hiç ölmedi. Annesi tarafindan terk edildigi icin öldü. Çocuklar da uyuyor diye kardeşlerinin yatağına koydu.

Konu sahibinin de basiretsiz davranışları var onu kabul ediyorum.

siz uyurken 3 yaşındaki çocuklar uyanık ve kapıyı açıp bahçeye çıkıyolar, kediyi öldürüp bebeğin beşiğinin içine atıyolar. bana olay örgüsü garip geldi valla.

Siz bence çocuklarınızı tedavi ettirin. Daha 3 yaşında boğarak öldürmek nedir ya boğmayı nereden biliyor??!! İleride başınıza çok iş açarlar.
2 yaşlarındayken, halamın muhabbet kuşunu kafesten çıkarmış, boğazından tutup halama götürmüşüm. Kafesi nasıl açmışım, kuşu nasıl yakalamışım, kimse bilmiyor. Zavallı kuşu tutayım derken, boğmuşum. Şuan anlatırken bile vicdanım sızlıyor, tek tesellim küçük olmam. Allah'a şükür şu yaşıma geldim, kimsenin canını yakmadım, psikopat olmadım. Konudaki olay çok acı ama tanımadığınız, görmediğiniz çocuklar için, psikolojik bir vakaymışlar gibi teşhisvari konuşmanız ayıp.

RuhumBuruk RuhumBuruk bir hayvanın sorumluluğunu alıyorsak ve bu konu hakkında pek bir şey bilmiyorsak, önce bilgi edinmemiz gerekiyor. Bir veterinere danışamıyorsak, internet yavru bir kediye nasıl bakılacağı konusunda yönergelerle dolu. İhmalkar davranmışsınız. Çocuklarınızın sizin haberiniz olmadan bahçeye çıkabilmeleri ürkütücü. Kediye çok üzüldüm gerçekten ama ölüm sebebini bilmiyorsunuz, hemen çocuklarınıza atmayın topu. Bu acı bir tecrübe olmuş size.

Siz bence kendinizi bi tedavi ettirin bu nasıl kaba bir yorumdur.
Çok olan aklınızı kendinize kullanın.
Yazıktır kadına. Zaten üzgün bir de böyle yorumlar ayıbın nirvanası. Sizin adınıza ben utandım.

Şikayet ettim sizi. Umarım uzun süre sizi görmeyiz.

Ah canım ya, son yemeğini yemiş... Çok uzüldüm. Ben iki yaşındaki oglumu yemin ederim iki saniye ayirmiyorum gözümün onunden, o yaşta bebekler gidip getirmiş ve bilemeden kedicigi oyuncak sanıp oynamışlar ve olan olmuş. Zaten minik bebek kediler su gibiler. En ufak darbede ölürler. Talihsiz yavru...

Nerede var? bizim de etrafımızda bir sürü çocuk var ama hiç öylesine denk gelmedik. Aileden, etrafından gördüğü birşeyler var demek ki.
Kizim neredeyse 3 yasinda olacak , hep kedi ve kopekle buyudu cok sever tum hayvanlari , inanilmaz sevgi dolu bir cocuk ve gordugu tum hayvanlarin boynuna atlayip sarilir , minciklar , sımsıki sarilir bazen elinden minik boy kopekleri kurtarmamiz gerekiyor o kadar cok seviyor
Siz hic kedi yavrusu gormediniz herhalde ? Ufak bir cocuk onu eline sevmek icin bile alsa öldurebilir yavruyu istemeden cunku kucuk cocuklar sevdikleri seyleri sıkı sıkı tutarlar
Konuda bahsei gecen cocuklar 5- 6 yaslarinda olsalardi hakli olabilirdiniz , bilerek mi oldurduler acaba diye dusunebilirdik ancak kendisi daha bebek olan cocuklardan bahsediliyor burada , ve ölü yavruyu uyuyor sanip besige birakan bebekler !!! Bu kadar da naif ve dusunceliler , yaptiginiz yorumlar hic hos degil
Evet ortada ölen bir can var , cok uzucu ama iki bebege de katil demek bir o kadar acimasiz

Hayvanları sevelim tamam ama insanları da sevelim. Konu sahibi zaten üzgün onun üstüne gidince kimin eline ne geçecek.

Bence kedinin ölmesinde çocuğun suçunu yoktur. 3 yaşındaki çocuk gördüğünü yapar. Siz kediye iyi davranmışsınız o da sizden gördüğü gibi davranır boğulmasına sebep olacak birşey yapmamıştır diye düşünüyorum.

Öncelikle kızlarınız nasıl siz uyurken bahçeye çıkabilir araştırın, kapıları kitleyin. Allah korusun başlarına neler gelebilir! İkincisi kediciği severken boğmuş olabilecekleri gibi kediciğin kendi kendine ölmüş olma durumu var. Kedi hareket etmeyince kızlarınız uyudu sanmış, beşiğe koymuşlar. Ancak şunu da belirtiyim kızlarınızın bebeğin beşiğine ulaşabilmesi de riskli, yarın öbür gün içine başka bir şey atarlar. Kesinlikle kızlarınız evde sizden habersiz hareket etmesini engelleyin.

Herhalde hiç 3 yaşında çocukla kalmadınız o daha bebeklikten yeni çıkmış el göz koordine etmeyi yeni yeni ögrenmiş ne bilsin nasıl tutacağını bence siz Bi tedavi olun bu önyargı ve anlayışsızlık için
Kalmama gerek yok bunu öğrenmek için. Biraz okuma araştırma merakınız varsa buna benzer örnekleri görürsünüz. Aklıma gelmişken bunu da bi yerde okumuştum. Çocuğun biri (küçük yaşlarda) kedileri kuyruğundan tutup fırlatıp atıyormuş ve buna benzer başka şiddete yatgın davranışları da varmış. Çocuğu psikolojik tedaviye aldılar?
Siz bence kendinizi bi tedavi ettirin bu nasıl kaba bir yorumdur.
Çok olan aklınızı kendinize kullanın.
Yazıktır kadına. Zaten üzgün bir de böyle yorumlar ayıbın nirvanası. Sizin adınıza ben utandım.

Şikayet ettim sizi. Umarım uzun süre sizi görmeyiz.
ben de sizi ettim hanfendi.

Yavru bir kediye bu şekilde mi sahip çıkacaktınız, çocukların eline oyuncak ederseniz olacağı bu. Siz etrafta yokken çocukların girmeyeceği bir odada bakmanız, sizin gözetiminiz altındayken çocuklarla kediyi aynı ortamda bulundurmanız gerekirdi. Çocuk ne bilsin ne yaptığını. Kusura bakmayın ama sizin sorumluluğunuz tamamen. İyi bir şey yapmaya kalkmışsınız elinize yüzünüze bulaştırmışsınız.
Yorumunuz çok suçlara ne biliyorsunuz özel bir odası olduğunu kadın zaten üzgünüm diyor bilerek olan bişey değil düşünceniz yanlış

Siz uyurken 3 yaşındaki kızlarınız nasıl bahçeye çıkıyor eşiniz nerde bu arada?
Yani 3 yaş çok küçük yalnız bırakılmamalı sokağa çıkıp gidebilirlerdi de çok riskli
Her tarafı kapalıymış bahçe tarzında biyermiş

Belki hasta acı çekiyor yada anne şevkatıne sütüne muhtaç olduğu için Allah yanına aldı AliEmir için okadar etkilendim ki Annesi mahvoldu demem o ki Allahtan gelene sual olmaz kendinizi suçlayıpta isyan sayar Rabbim sabır dileyin.

Hanımlar mahallenin çocukları yavru bir kediyle oynuyorlardi akşam oldu ortada bırakıp gittiler penceremin altına geldi minnak miyav miyav kıyamadım aldım içeri tekrar çıktım annesini aradım sordum yok... Normal süt icemiyordu bebeğimin devam sütünü biberonla kaşıkla verdim çişini yaptırdım bahceye yün bir örtüyle yatak yaptım uyudu saatlerce çocukların elinde öyle yorulmuş garibim sabah 7ye kadar girdim çıktım baktım 3 saat sonra uyandım bebeğime süt verdim tekrar uyuyakalmışım kızlarımin sesine uyandım miyav diyorlardı sıçradı yataktan bağırarak eşimle Allahim bebeğimin beşiğine yöneldim kedi bebeğimin yanında ölü cildiracaktim nasıl olduysa kızlarim 3 yaşına girecekler bahçenin kapısını açmışlar kediyi almışlar ya ellerinde bogmuslar ya da bebeğin besigine attılar hayvan bir şekilde altına girdi öldü bilmiyorum ağlamaktan vicdan azabından perişanım gömdüm ama mutfağım bahçeye bakıyor duramıyorum evde bir an aklımdan çıkmıyor uyamiyorum içim çok acıyor öksüz diye sahip çıkmak istedim büyütecektim ne geldi başına kaderi miydi sebep ben mi oldum?

Bile isteye yapılmış bir şey yok ortada , 3 yaşındaki bir çocuk nereden bilsin, üstelik siz iyi niyetlerle almışsınız, Bahçe kapısını açacaklarını tahmin etmemişsiniz. Olacak ile öleceğe çare yok, elinizden geleni yapmışsınız. Kendinizi yıpratmanın anlamı yok.

Evde bile değildi ki bahceye yuva yaptım basamak var bahçeye inişte nasıl indiler bilmiyorum indiler nasıl çıktılar o kapıyı nasıl açtılar resmen kabusa uyandım 2gündür kendimde değilim ben
Çocuklarınız bunları yaparken siz nerdesiniz üç yasında bile olmayan çocukları nasıl gözetimsiz bırakıyorsunuz. Zavallı kediyi geçtim çocuklar da garip durumda. Daha çocuklara bakamıyorsunuz bi de kedi harap olmuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X