Biz de durumlar böyle değil ama .naçizane fikrim bu duyguyu tatmalari için illa akraba bağı olması gerekmiyor eşinizin veya sizin tanıdığınız buyuklerinize bayramlaşmaya goturebilirsiniz. Bu hissi yaşasınlar el öpmeyi öğrensinler istiyorsanız.
huzurevi ziyareti yapabilirsiniz orda ki büyüklerimizde o kadar mutlu olurlar kiÇocuklu hanımlar size de oluyor mu bilmiyorum. Annem babam hayatta değil. Eş tarafımda bir dede var o da çok uzakta ve zaten ilgili bir dede değil. Bayram seyran olduğunda anneanne dede ziyareti yapamadığımız için, bir gece de olsa gidip kalamadığımız için, bu açıdan çocuklarımı şanssız görüyorum. Sizce bu düşüncem yersiz mi, değiştirmek için ne yapabilirim? Benimle aynı durumda olan çocuklu hanımlar ne düşünüyor merak ediyorum. Böyle ortamlarda hiç bulunamadı çocukalarım hep benimleler.
Çocuklu hanımlar size de oluyor mu bilmiyorum. Annem babam hayatta değil. Eş tarafımda bir dede var o da çok uzakta ve zaten ilgili bir dede değil. Bayram seyran olduğunda anneanne dede ziyareti yapamadığımız için, bir gece de olsa gidip kalamadığımız için, bu açıdan çocuklarımı şanssız görüyorum. Sizce bu düşüncem yersiz mi, değiştirmek için ne yapabilirim? Benimle aynı durumda olan çocuklu hanımlar ne düşünüyor merak ediyorum. Böyle ortamlarda hiç bulunamadı çocukalarım hep benimleler.
Ben çocuklarımın dede ,annane ,babanne ile büyümesini seviyorum. Sizin için üzüldüm.Başka aile büyükleri yok mu?Çocuklu hanımlar size de oluyor mu bilmiyorum. Annem babam hayatta değil. Eş tarafımda bir dede var o da çok uzakta ve zaten ilgili bir dede değil. Bayram seyran olduğunda anneanne dede ziyareti yapamadığımız için, bir gece de olsa gidip kalamadığımız için, bu açıdan çocuklarımı şanssız görüyorum. Sizce bu düşüncem yersiz mi, değiştirmek için ne yapabilirim? Benimle aynı durumda olan çocuklu hanımlar ne düşünüyor merak ediyorum. Böyle ortamlarda hiç bulunamadı çocukalarım hep benimleler.
Siz böyle söyleyince eşimin ailesi kalabalık bir aile ve ben buradaki bütün hanımlar artık öğrendi hoşlanmıyorum kendilerinden. Ama çocuğum kalabalık bir ailede büyüyecek. Ben dede ve anneanneyle büyümüştüm, gerçekten onların sevgisi bambaşka oluyor. Benim kızım daha da kalabalıkta büyüyecek çocukken annemle dayım konuşmazdı ben hiç yeğen kime denir kuzen kime denir onu bile o kadar geç öğrendim ki evlenince öğrendim resmen. Akrabalarımıza kızsakta aslında çok şanslıyız. Siz de onları komşularınıza götürürsünüz illaki çevrenizde yaşlılar vardır kızların dediği gibi huzurevlerine götürürsünüz hep derim Allah bir yerden alır bir yerden verir onların da şansları başka yerden açıktır eminim.Çocuklu hanımlar size de oluyor mu bilmiyorum. Annem babam hayatta değil. Eş tarafımda bir dede var o da çok uzakta ve zaten ilgili bir dede değil. Bayram seyran olduğunda anneanne dede ziyareti yapamadığımız için, bir gece de olsa gidip kalamadığımız için, bu açıdan çocuklarımı şanssız görüyorum. Sizce bu düşüncem yersiz mi, değiştirmek için ne yapabilirim? Benimle aynı durumda olan çocuklu hanımlar ne düşünüyor merak ediyorum. Böyle ortamlarda hiç bulunamadı çocukalarım hep benimleler.
Çocuklarımın babası hayatta değil..ve ben ailelerimizin olmadığı başka bir şehirde iki kızımla bayramı geçireceğim. Oturduğum apartmana yeni taşındım ama şimdiden karşı komşumla merhabalaşmak şeklinde tanışıklığımız oluştu .Ben küçük kızımla onlara bayramlaşmaya gitmeyi düşünüyorum.Başka bir arkadaşımla da çocukları ile bayram yemeği konusunda sözleştik .Yani demem o ki mutlaka tanıdığınız ,sizin gibi kalabalık bir ailesi olmayan komşularınız vardır.Kapılarını çalıp merhaba deseniz bile insanlar buyur ediyor .Çocuklu hanımlar size de oluyor mu bilmiyorum. Annem babam hayatta değil. Eş tarafımda bir dede var o da çok uzakta ve zaten ilgili bir dede değil. Bayram seyran olduğunda anneanne dede ziyareti yapamadığımız için, bir gece de olsa gidip kalamadığımız için, bu açıdan çocuklarımı şanssız görüyorum. Sizce bu düşüncem yersiz mi, değiştirmek için ne yapabilirim? Benimle aynı durumda olan çocuklu hanımlar ne düşünüyor merak ediyorum. Böyle ortamlarda hiç bulunamadı çocukalarım hep benimleler.
Sizin kardeşiniz, halanız, amcanız dayınız teyzeniz yok mu?Çocuklu hanımlar size de oluyor mu bilmiyorum. Annem babam hayatta değil. Eş tarafımda bir dede var o da çok uzakta ve zaten ilgili bir dede değil. Bayram seyran olduğunda anneanne dede ziyareti yapamadığımız için, bir gece de olsa gidip kalamadığımız için, bu açıdan çocuklarımı şanssız görüyorum. Sizce bu düşüncem yersiz mi, değiştirmek için ne yapabilirim? Benimle aynı durumda olan çocuklu hanımlar ne düşünüyor merak ediyorum. Böyle ortamlarda hiç bulunamadı çocukalarım hep benimleler.
Allah annenize babanıza kayınvalidenjze rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah... Kimseniz yokmus huzur evlerine gidip orda bayram geçirebilirsiniz hem çocuklar hem yaşlılar sevinir şimdiden iyi bayramlarÇocuklu hanımlar size de oluyor mu bilmiyorum. Annem babam hayatta değil. Eş tarafımda bir dede var o da çok uzakta ve zaten ilgili bir dede değil. Bayram seyran olduğunda anneanne dede ziyareti yapamadığımız için, bir gece de olsa gidip kalamadığımız için, bu açıdan çocuklarımı şanssız görüyorum. Sizce bu düşüncem yersiz mi, değiştirmek için ne yapabilirim? Benimle aynı durumda olan çocuklu hanımlar ne düşünüyor merak ediyorum. Böyle ortamlarda hiç bulunamadı çocukalarım hep benimleler.
Zaman zaman bende sizin gibi düşünüyorum. Parklarda sahillerde torunları ile gezen dede anane babaanne görünce çok imrendiğim oldu. Hani hala teyze de olur ama bizde çocuklarımla ilgilenen hiç kimsemiz yok ne yazık kiÇocuklu hanımlar size de oluyor mu bilmiyorum. Annem babam hayatta değil. Eş tarafımda bir dede var o da çok uzakta ve zaten ilgili bir dede değil. Bayram seyran olduğunda anneanne dede ziyareti yapamadığımız için, bir gece de olsa gidip kalamadığımız için, bu açıdan çocuklarımı şanssız görüyorum. Sizce bu düşüncem yersiz mi, değiştirmek için ne yapabilirim? Benimle aynı durumda olan çocuklu hanımlar ne düşünüyor merak ediyorum. Böyle ortamlarda hiç bulunamadı çocukalarım hep benimleler.
Bizde ayni durumdayiz babaanne dede yok anneanne de yok benim babam var oda hep calisiyor genelde yurt disinda bende bayramlarda sizin gibi hüzünleniyorum ama yapacak bisi yokÇocuklu hanımlar size de oluyor mu bilmiyorum. Annem babam hayatta değil. Eş tarafımda bir dede var o da çok uzakta ve zaten ilgili bir dede değil. Bayram seyran olduğunda anneanne dede ziyareti yapamadığımız için, bir gece de olsa gidip kalamadığımız için, bu açıdan çocuklarımı şanssız görüyorum. Sizce bu düşüncem yersiz mi, değiştirmek için ne yapabilirim? Benimle aynı durumda olan çocuklu hanımlar ne düşünüyor merak ediyorum. Böyle ortamlarda hiç bulunamadı çocukalarım hep benimleler.