Cocuklarima ayrimcilik

Elti için beklentiniz biraz yüksek olmuş, benim kayınvalide ve kayınpeder iki bebeğim arasında bile ayrım yapıyorlar, büyük olana ilgi gösterirken ne sebeple bilmiyorum küçük oğluma bariz bir şekilde mesafeliler.Benim ne hissettikleri umurumda değil aslında ama küçük her şeyden habersiz kalbi kırılır, dışlanmış ve değersiz hisseder diye göndermek bile istemiyorum açıkçası.

Elti sizi sevmiyorsa çocuklarınızı da sevmez, çok şaşılası bir durum değil, bunu bu denli dert etmenize şaşırdım açıkçası.

Aynı şeyi benim görümcem yapıyor . Diğer yigenlerine farklı bize farklı.hemde bariz bir şekilde .peki Umrumda mı? zırnık değil...
Takma, taktikca kendilerini bir halt zannediyorlar . O değer verse ne vermese ne boşver ..

Ben eltimin gorumcelerimin cocuklarinin resmini paylasip yengesinin pasalari vs demem mesela. O yuzden eltim ve gorumcemden boyle paylasimlar yapmalarini beklemem. Birbirlerini paylasip dursunlar cok ilgi alanima girmez bu durum.

Eltilerimle hep mesafeliyimdir. Ben kimsenin çocuğunu paylaşmam kimse de benim çocuğumu paylaşmasın dert değil bence. Ne kadar uzak o kadar iyi.

Selam hanımlar, nereden başlasam bilmiyorum. Elbette birileri herkesi sevmek zorunda değil, eş değer tutma gereği de yok. Bana olan samimiyetsiz samimiyetleri oldukça yetiyordu ama bunun bile çocuklarıma kadar yansıyor olması çok üzücü cidden. Ben hep şunu tecrübe ettim, ne kadar kötü isen okadar baş tacı ediliyorsun, herşeyi bildiğin halde, karşında ki tüm kötülükleri hak ediyor olsa bile, istediğin kadar ince düşünceli ol, itilip kenara atılıyorsun. Kendime olan veya yapilan tavırlara eyvallah, hak etmiyor olsam bile, ama eltimin biri benim çocuklarıma beni sebebsizce çekemediği için çocuklarımı dişliyorsa burda artık oldukça dayanamaz hale geldim. Diğer yeğenlere, halbuki samimi bile değil, yengesinin gülü, çiçeği paşası bilmem ne diyip, kalpler malpler paylaşılıyor benim çocuklarıma gelince kuru kuru herşey. Sakin yanlış anlamayın, çocuklarımı paylaşmadı davasında değilim, bu ayrımcılık beni üzüyor. Gıcıklığına olduğunu da biliyorum, ama ne bilim. Buraya içimi dökme gereği hissetim. Siz olsanız bunu sorar miydiniz neden ayrımcılık yaptığını? Ben asla ama asla birinden hoşlanmasam bile asla çocuğuna da aynı muameleyi yapmam, çocuğun ne günahı var, ama işte herkes görünüşte şahane insani oynuyor.
sallamayacaksin. benim oz annem benim iki evladim arasinda ayrim yapiyor. kp de yapiyordu bir nebze duzeldi. sen tamamlayacaksin o eksigi. bosver... hayat kisa. allah evlatlarimizi anali babali buyutmeyi nasip etsin. kukuna muhtac etmesin.

Evladım yok, o yüzden “anne” gibi düşünmem mümkün değil ancak ben de mesela yeğenlerimin hepsini eşit sevmiyorum gerçi kardeşlerimin çocuğu yok benimkiler hep kuzenlerimin çocukları.

Eminim bu eşitliği sağlayamıyor oluşum onları severken farkediliyordur ama el de değil ki. Bir de görümce olsa anlayacağım ama elti sonuçta el insanı. Ayrıyetten ben çocuğumun fotoğrafını başkalarının paylaşmasını istemezdim..

Yok söylemezdim , eşimin ailesiyse iki kat söylemezdim.

Ayrıca çocuklarımın fotolarının paylaşılması da hoşuma gitmezdi, engel koyuyorum paylasilmasina.

Selam hanımlar, nereden başlasam bilmiyorum. Elbette birileri herkesi sevmek zorunda değil, eş değer tutma gereği de yok. Bana olan samimiyetsiz samimiyetleri oldukça yetiyordu ama bunun bile çocuklarıma kadar yansıyor olması çok üzücü cidden. Ben hep şunu tecrübe ettim, ne kadar kötü isen okadar baş tacı ediliyorsun, herşeyi bildiğin halde, karşında ki tüm kötülükleri hak ediyor olsa bile, istediğin kadar ince düşünceli ol, itilip kenara atılıyorsun. Kendime olan veya yapilan tavırlara eyvallah, hak etmiyor olsam bile, ama eltimin biri benim çocuklarıma beni sebebsizce çekemediği için çocuklarımı dişliyorsa burda artık oldukça dayanamaz hale geldim. Diğer yeğenlere, halbuki samimi bile değil, yengesinin gülü, çiçeği paşası bilmem ne diyip, kalpler malpler paylaşılıyor benim çocuklarıma gelince kuru kuru herşey. Sakin yanlış anlamayın, çocuklarımı paylaşmadı davasında değilim, bu ayrımcılık beni üzüyor. Gıcıklığına olduğunu da biliyorum, ama ne bilim. Buraya içimi dökme gereği hissetim. Siz olsanız bunu sorar miydiniz neden ayrımcılık yaptığını? Ben asla ama asla birinden hoşlanmasam bile asla çocuğuna da aynı muameleyi yapmam, çocuğun ne günahı var, ama işte herkes görünüşte şahane insani oynuyor.
Sinir etmek için yapıyordur sorarsan amacına ulaşacak sorma dikkate alma kendi catlasin

Eltimin çocuğunu yolda görsem tanimam.
Eltimi bile tanıyamayabilirim.

Başka bir şehirde oturuyorlar ve herhangi bir muhabbetimiz yok.

Kafam rahat.

Back
X