- 31 Ekim 2017
- 1.540
- 1.041
- 63
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iki kardesin birbirinden ayrilmadi yanlis dusunce. Ona yoldas olsun diye cocugun velayetini babaya birakmak dogru degil. Kardesler ayrilmamali.
Soyledikletiniz yanlis diyemem. Ben de bosanmis bir cocugu olan anneyim. Oglumun velayeti ben de. Anne olarak bizler yavrularimizi birajamiyoruz. Benim 10 cocugum olsa 10ununu da birakamazdim sanirim. Varsin tum sorumluluk ben de olsun, varsin eski es laylaylom gezsin. Evladimla olayim ben yorgunluk falan dinlemem. Yeter ki kafam rahat olsun. Huzurum olsun.Ne yapmalı her zaman çocukların velayeti ve sorumluluğu hep kadına mı verilmeli?
Baba için değil herkes için olması gereken o.
Kardeşler tabiki ayrılmayacak yine görüşecek ,ama en azından annenin kendi özel hayatı olacak tüm ağırlığı ile hayatı sırtlamacak.
Bu benim düşüncem..
Bu güne kadar erkeler; Ne de olsa annesi bakar düşüncesiyle,sırf sevmek için çocuk yapıp ,birşeyler ters gidince tüm sorumluluk kadına verilip erkekler bekar hayatlarına laylaylom devam etti.
Bu çocukları sadece anne tek başına yapmıyor!!!
Erkeğin olduğu kadar kadının da yaşamaya hakkı var.
Çocukları kızmış,zamanı gelince annelerini anlarlar.
Konu sahibinin çocuklarını bırakacağını sanmıyorum ama bence olması gereken o.
Soykedikletiniz yanlis demiyorum. Ben de bosanmis bir cocugu olan anneyim. Oglumun velayeti ben de. Anne olarak bizler yavrularimizi birajamiyoruz. Benim 10 cocugum olsa 10ununu da birakamazdim sanirim. Varsin tum sorumluluk ben de olsun, varsin eski es laylaylom gezsin. Evladimla olayim ben yorgunluk falan dinlemem. Yeter ki kafam rahat olsun. Huzurum olsun.
Yanlis anlamayin sizinki de baska bir bakis acisi. Ama ben birakamadim evladimi ona. Genelde de birakamiyoruz.
Tesekkur ederim. Sagolun ama ben atalik vazifemi yapiyim da varsin oglum kiymet bilsin ya da bilmesin. O bana emanet, ayni zaman da bir lutuf. O bana yuk gelmiyor ki. Insanin evladi insana yuk olmuyor inanin. Oglum buyuyunce kendi bilir. Ben onunla olmaktan mutluyum.Ozaman size helal olsun diyorum ..
Ben sizin yaptığınızı yapamazdım.
Şöyle ki çok örnek gördüm ; Annesi evlatları için saçını süpürge etti çalıştı anne oldu baba oldu ,kendine hiç bir yaşam hakkı tanımadı,saçını süpürge etti büyüttü aslan gibi adam etti.
Sonra o çocuk karısını annesine tercih etti. Kadın yapayalnız yaptıklarıyla kalakaldı .
Yani bakış açısı işte, siz böyle yaparak mükemmel anne oluyorsunuz ama ben size üzülüyorum kıyamıyorum.
cok haklisiniz.
hala kendini tamamen hakli goruyor ben yaptim ama bu bu bu sebeplerden dolayo yaptim... bunun neresini duzetebilir ki ona yaptiklari soyledikleri normal geliyor..
iki cocugumda bende.. babalarini ne zaman gormek isterlerse giderler..
lakin cirkinlesip mahmekemede psikolojisi bozuk iyi bakacagini dusunmuyorum falan derse benim icin cok agir olur.
gelip guncelliyim dedim...
anlasmali olarak cuma gunu bosaniyoruz..
yazan herkese cok tesekkur ederim.. tarifsiz bir sekilde gerginim bu mahkeme,hakim vs olaylarina...
sans dileyin..
esim cocuklarimdan vurmaya calisiyor.. buyuyunce baba soracaklar, beni yavrularimdan ayirdin vs diye.. ben iyice geriliyorum... en iyi bildigi sey psikolojik baski...
sagol philly.. tesekkur ederim paylastiklarina...Bu hayat senin geri adım atma, herkes baba da sormaz. İyi baba olur da birden eksilirse ve evet görmesini engellersen kötü olur , ama aksi olmaz. Babasız büyüyen çok arkadasım var süper çocuklar oldular, babalarını da umursamıyorlar " salla gitsin, pek de önemli değil, yokluğunu hiç hissetmedim" diyen bir kaç arkadasa sahibim. Ondan dolayı bence, pek umursama baskıyı. Kendine dikkat et ama yorma kendını , ağlamak ıstıyorsan ağla, bağırmak istiyorsan bağır.
sagol philly.. tesekkur ederim paylastiklarina...
bende diyorum; babasiz buyuyen cok var,ilk degiller son da olmicaklar diye... olmedin hayattasin cocuklarini al gotur gezdir dolastir vakit gecir, biraz daha buyusunler yatili kalmaya da gelirler, gerekirse ben getiririm vs diye.
merhametsiz diye yaftaliyor...
Denasım ❤ sadece geçmiş olsun diyeceğim sana , hiç gerilme , hepsi yarım saatte olup bitecek .sagol philly.. tesekkur ederim paylastiklarina...
bende diyorum; babasiz buyuyen cok var,ilk degiller son da olmicaklar diye... olmedin hayattasin cocuklarini al gotur gezdir dolastir vakit gecir, biraz daha buyusunler yatili kalmaya da gelirler, gerekirse ben getiririm vs diye.
sagol philly.. tesekkur ederim paylastiklarina...
aslinda pek sasirilcak birsey degil.. insaniz etten kemikten kalpten.. salt sevgi bir yere kadar goturuyor insani.
saygi olmadan sevgi olmuyor, sevgiyi yok ediyor..
gunden gune eritti beni.. bu noktaya bir anda gelmedim. yuttuklarimi kusuyorum artik... yiktim gectim bende cunku tüm hislerimi kaybettim..
ben onun suanki samimiyetine inanmiyorum, degisebilecegine de.. tekrar tekrar yikilmak istemiyorum, bunu kendime yasatmak istemiyorum..ha beni utandirir duzelirse kendi icin duzelmis olur, saglikli bir sekilde babalik yapar. benim icin bitti.