• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cocuklarima karsi bencillik mi?

office office nameaver nameaver Nooption Nooption B Began ve daha yazan guzel yurekli insanlar..

dunden geriye kalan icime okuz oturtan yazdiklari mesela. hala baska biri gorustunmu vs diye kafasinda kuruyor. hayir bunu hissettirecek birsey de yapmadim. 2 cocukla ben tuvalete gidemiyorum evli cocuklu iken adam bulup bulusacak miyim. hem insan karisini bir nebze tanimaz mi nasil kondurur nasil iftira eder aklim almiyor.
Screenshot_2018-11-14-13-45-10-188.webp

Benim bu konulardan okuduklarımdan anladığım tek şey ---EŞİN SENİ HASTALIK DERECESİNDE SEVİYOR---
O hastalıklı aşka sabredip sığınıp sığınmamak senin elinde tabi . Ama eşini sağlıklı insan kategorisine koyma bence .
Eşin senin ilgisizliklerine kendince kulp takarak,zihninde senin onu aldatabildiğin inancıyla yaşıyor.
Senin sevginin kalmayışının oda farkında,buna tahammül edemiyor bence.
Bilmiyorum ayrılmalı mısın ?
Söyleyeceğim tek şey kimseyi asla düşünme,çocuklar her şekilde büyüyor etraf alışıyor düzen eski haline dönüyor.
Keyfin nasıl istiyorsa onu yap.
Ve tek ricam çocukları sadece kendin yapmışsın gibi,illa bende kalsınlar diye ısrar etme'!
Ya eşine ver yada aralıklarla bakımlarını üstlen .
Umarım en hayırlı kararı verirsin :KK50:
tesekkur ederim yazdiginiz icin..
evet hastalikli derece de seviyor bu yuzden cok kiskaniyor hayatimda merhaba dedigim hic tanimadigim,bagim olmayan misal bir magaza gorevlisine bile karsi tarafin bana asik olabilcegi potansiyelin de bakiyor. dunyami dar etti. disari cikinca simdi ne sorun cikaracak diye diken ustunde yasadim hep..

cocuklariyla bagini asla koparmam ben anaysam oda baba. yapmam boyle birseyi.

Son düzenleme:
Alys Alys beynim duruk sen zayiflama grubundaki konustugum uyesin di mi? eski nickini bile hatirlayamadim suan beynim donuk kusura bakma.

Alys Alys beynim duruk sen zayiflama grubundaki konustugum uyesin di mi? eski nickini bile hatirlayamadim suan beynim donuk kusura bakma.

Goha canim,
o zaman da cok fazla yuk yuklendigini dusunuyordum, bir kac kez sozlemistim de hatta,
esinin bazi seyleri sen soylemeden fark edip cabalayip cabalamadigini sormak istemistim aslinda
ama pek de cabasi olmamis gorunen o ki.

kiz cocuklarin var,
bir kadin olarak onlara ornek olmalisin,
ve onlara mutsuz olduklari bir iliskide debelenmemelerini de ogretmek zorundasin.

umarim guzel bitirirsiniz ve huzuru bulursun.
Cok genc evlenmistin zaten, biraz yanliz kalmak iyi gelir sana diye dusunuyorum.

çok kaba bir tabir belki ama bekara karı boşamak kolay derler ya o tabiri kullanacağım lakin burada hemen boşan diyenlerin çogu evli üyeler ....
öncelikle Allah kolaylık versin belli ki çok zor günler geçiriyorsunuz ,kendinizi güzel ifaden aklı başında bir kadınsınız Allah yardımcınız olsun
Evet durum zor iki küçük çocuk bir tanesi özel ilgi bekliyor üstüne birde psikolojik sorunları olan bir koca hayat arkadaşlarımızdan yükümüze omuz verip ,hafifletmelerini beklerken bazen birkaç agırlıkta onlar koyabiliyor ne yazık ki hayatın gerçeği bu tıpkı boşanma sonrası her şeyin güllük gülistanlık olmayacağı gerçeği gibi
Lütfen acele kara vermeyin ve mutlaka evlilik danışmanına gidin eşiniz normal olmayan derecede takıntıları var obsesif olabilir . Söylediği laf evet fazlasıyla ağır fakat cok kötü bir insan olduğunu düşünmedim nedense buradan bakınca ne yapacağını bilemeyen bir zavallı gibi görünüyor.
Hem kendimin hem cocukların ve dahi onunda yükünü taşıyamam derseniz sizin bileceginiz iş fakat aksi durumda çok mükemmel bir sonuç çıkmayacak ortaya zamanla kadınsı hisleriniz ,sevilme onaylanma vb ortaya çıkacaktır ve bunu çocuklarınızın babası olmayan başka bir adamla yasarken başka başka sıkıntılar sizi bekliyor olacak yada üçüncü seçenek ömür boyu yalnızlık inanın üç yoldan üçü de hiç kolay değil umarım sizin için en doğru yolu seçersiniz
asla kotu bir insan degil.. cevresinde de sevilen sayilan bir adamdir. lakin ikili iliskiyi beceremiyor.. aramizda yas farki var .. hani benim yaslarimda olsa degisrbilcegine belki inanirdim ama asla inanmiyorum karakteri oturmus bir yasta..

ben bu kadar soguk duruma gelene kadar cok bekledim. donulmeyen yerdeyim. hislerimi kaybettim.. onceden 3-4 gun evimden ayri kalsam off donsem de evime duzenime kavussam diyordum.. simdi gram gozumde yok. aidiyetimi kaybettim.

Goha canim,
o zaman da cok fazla yuk yuklendigini dusunuyordum, bir kac kez sozlemistim de hatta,
esinin bazi seyleri sen soylemeden fark edip cabalayip cabalamadigini sormak istemistim aslinda
ama pek de cabasi olmamis gorunen o ki.

kiz cocuklarin var,
bir kadin olarak onlara ornek olmalisin,
ve onlara mutsuz olduklari bir iliskide debelenmemelerini de ogretmek zorundasin.

umarim guzel bitirirsiniz ve huzuru bulursun.
Cok genc evlenmistin zaten, biraz yanliz kalmak iyi gelir sana diye dusunuyorum.
pek degil hic cabasi olmadi.
tamam evine ekmek getirdi, muhtac etmedi, cocuklarina bana hicbirseyi esirgemedi ama bunlar hep somut seyler. soyut kavram olan benim cokusum, hislerim, icime dönüp yavas yavas ölmemi gormedi, gormek istemedi.. belki korkudan belki denas gitmez mantigindan.. konusmaya calistim ustu örtüldü..

bir kez karsisina alip neden boyle tamir edelim deseydi kendime de onada sans verirdim. lakin artik tukendim ben herseyden gecmisken diyince hicbir anlam ifade etmedi bana.. hicbir his uyandirmadi gonlumde...

office office nameaver nameaver Nooption Nooption B Began ve daha yazan guzel yurekli insanlar..

dunden geriye kalan icime okuz oturtan yazdiklari mesela. hala baska biri gorustunmu vs diye kafasinda kuruyor. hayir bunu hissettirecek birsey de yapmadim. 2 cocukla ben tuvalete gidemiyorum evli cocuklu iken adam bulup bulusacak miyim. hem insan karisini bir nebze tanimaz mi nasil kondurur nasil iftira eder aklim almiyor.
Eki Görüntüle 2205788
Birkaç kez okudum.
Ama pişman ya da değişeceğine dair ümit veren cümleler yok.
Hala aklı sizin ihanete meyliniz olduğu yönünde.
Yaptıkları kıskançlık diyecek kadar hafif değil. Bariz hastalık, kişilik bozukluğu ya da psikolojik bir rahatsızlık.
O yüzden bu evlilik kurtarılır diyemem maalesef.
Çünkü karşınızdaki insan normal değil ve bence ciddi tedavi görmeli.

Birkaç kez okudum.
Ama pişman ya da değişeceğine dair ümit veren cümleler yok.
Hala aklı sizin ihanete meyliniz olduğu yönünde.
Yaptıkları kıskançlık diyecek kadar hafif değil. Bariz hastalık, kişilik bozukluğu ya da psikolojik bir rahatsızlık.
O yüzden bu evlilik kurtarılır diyemem maalesef.
Çünkü karşınızdaki insan normal değil ve bence ciddi tedavi görmeli.
kurtarilmaz. seviyodum onu ama buz gibiyim.. yika yika gecti yollari . donmek istemiyorum . cok canim aciyor aglamaktan sistim...

anlasmali olmasi icin dua ettim hep . daha fazla saygisizlik olmasin dedim zora sokacak gibi. Screenshot_2018-11-14-14-52-27-947.webp

kabullenmesi icin daha ne demeliyim bilmiyorum. gidip yuz yuze bitirmek mi gerekir. dusunemiyorum...

tesekkur ederim yazdiginiz icin..
evet hastalikli derece de seviyor bu yuzden cok kiskaniyor hayatimda merhaba dedigim hic tanimadigim,bagim olmayan misal bir magaza gorevlisine bile karsi tarafin bana asik olabilcegi potansiyelin de bakiyor. dunyami dar etti. disari cikinca simdi ne sorun cikaracak diye diken ustunde yasadim hep..

cocuklariyla bagini asla koparmam ben anaysam oda baba. yapmam boyle birseyi.

Rica ederim canım.
İşin gerçekten zor ,ya seviyorsan katlan derim ama içinde sevgi kırıntısı bırakmamış :(
Bir süre uzak durup düşünmek sana çok iyi gelecektir.
Çocukları babalarından uzak tutma derken , onunda sahip çıkıp sorumluluk alması için dedim.
Tek başına sorumluluklarını üstlenme maddi manevi. Seninde nefes alamaya ihtiyacın var.

Rica ederim canım.
İşin gerçekten zor ,ya seviyorsan katlan derim ama içinde sevgi kırıntısı bırakmamış :KK43:
Bir süre uzak durup düşünmek sana çok iyi gelecektir.
Çocukları babalarından uzak tutma derken , onunda sahip çıkıp sorumluluk alması için dedim.
Tek başına sorumluluklarını üstlenme maddi manevi. Seninde nefes alamaya ihtiyacın var.
bombos hissediyorum ona karsi. duzelecegim dese bile duzelmis halini bile gormek istemiyorum. asla ona kotu birsey olsun istemem asla zarar gorsun istemem ama surundurmenin de alemi yok.

maddi manevi karsilar..zorda birakmaz. kucuk kizim babasina cok duskun, buyuk kizim pek aramiyor eglence nerdeyse orda kalmak istiyor.

kucuk kizimi istiyor ondan ayri koyma diyor. bi evladin yeri annesinin yanidir. velayet almaya falan calismaz umarim. cirkinlesecek gibi bir hal var.
cektigim acinin haddi hesabi yok.. usandim..

asla kotu bir insan degil.. cevresinde de sevilen sayilan bir adamdir. lakin ikili iliskiyi beceremiyor.. aramizda yas farki var .. hani benim yaslarimda olsa degisrbilcegine belki inanirdim ama asla inanmiyorum karakteri oturmus bir yasta..

ben bu kadar soguk duruma gelene kadar cok bekledim. donulmeyen yerdeyim. hislerimi kaybettim.. onceden 3-4 gun evimden ayri kalsam off donsem de evime duzenime kavussam diyordum.. simdi gram gozumde yok. aidiyetimi kaybettim.
Anlıyorum içinizdeki birçok şey bitmiş ve tekrar yeşertmek için enerjiniz ve umudunuz yok. Daha adam buna neyin sebep olduğunun bile farkında değil böyle durumlarda en kötüsü anlaşılmamak sanırım ....
Bu durumu ve hissettiklerinizi kendisine ilettiniz mi sonuç ayrılık bile olsa evlilik danışmanına mutlaka gidin bence siz teklif edebilirsiniz bunu eşinize en azından üçüncü tarafsız uzman bir kişi önünde sorunlarınızı masaya yatırmış olursunuz ve biterse eğer artık yapacak birşey olmadığı için bitmiş olur ve belki bir nebze sizi anlar

Uzun süredir girmiyordum siteye,konunuzu okuyunca elim ayağım buz kesti resmen arkadaşım..
aynılarını hatta daha fazlasını yaşadım,bizim ki 2.çocuktan sonra başladı malesef
ses kayıtları,telefon dökümleri,neler neler yaptı bende başta kendimi ispatlamaya çalıştım
baktım anlamıyor 4 sene sonra evi terkettim,tedavi olmadan dönmem dedim
söz verdi en sonunda kabuletti,şuan ilaç tedavisi görüyor,ara ara bırakmak istiyor ilaçları
ama tavrım net,bu arada 15 yıllık evliyim bende 34 yaşındayım,,

mesajlar aynı,tavırlar aynı kesinlikle hasta,Allah yardımcın olsun çok zor süreçler :(

Anlıyorum içinizdeki birçok şey bitmiş sanki ve tekrar yeşertmek için enerjiniz ve umudunuz daha adam buna neyin sebep olduğunun bile farkında değil böyle durumlarda en kötüsü anlaşılmamak sanırım ....
Bu durumu ve hissettiklerinizi kendisine ilettiniz mi sonuç ayrılık bile olsa evlilik danışmanına mutlaka gidin bence siz teklif edebilirsiniz bunu eşinize en azından üçüncü tarafsız uzman bir kişi önünde sorunlarınızı masaya yatırmış olursunuz ve biterse eğer artık yapacak birşey olmadığı için bitmiş olur ve belki bir nebze sizi anlar
direkt bosanmaya karar verdim.
ben cok cabaladim. ben cok gormezden gelindim. ben cok yiprandim. ben cok yuttum.

donmek istemiyorum. duzeldigini gormek istemiyorum duzelirse kendi icin duzelsin.bundan sonraki hayati icin.cocuklarina saglikli babalik yapabilmek icin..

ben tukendikten sonra yalvariyor ve benim icin hicbirsey anlam ifade etmiyor.

uzgunum, kirginim, kalbim agriyor ama bitiriyorum..

Uzun süredir girmiyordum siteye,konunuzu okuyunca elim ayağım buz kesti resmen arkadaşım..
aynılarını hatta daha fazlasını yaşadım,bizim ki 2.çocuktan sonra başladı malesef
ses kayıtları,telefon dökümleri,neler neler yaptı bende başta kendimi ispatlamaya çalıştım
baktım anlamıyor 4 sene sonra evi terkettim,tedavi olmadan dönmem dedim
söz verdi en sonunda kabuletti,şuan ilaç tedavisi görüyor,ara ara bırakmak istiyor ilaçları
ama tavrım net,bu arada 15 yıllık evliyim bende 34 yaşındayım,,

mesajlar aynı,tavırlar aynı kesinlikle hasta,Allah yardımcın olsun çok zor süreçler :KK43:
icinizde biraz olsun umut varmis, zor zamanlar gecirmissiniz ama duzeldigini gormek istemissiniz . duzelip tekrar yasamak istemissiniz..

umarim cok daha mutlu olursunuz..

ama ben kaldiramiyorum, yapamiyorum buz kesmisken rol yapmam gerekecek bunu yasamak istemiyorum :'(

direkt bosanmaya karar verdim.
ben cok cabaladim. ben cok gormezden gelindim. ben cok yiprandim. ben cok yuttum.

donmek istemiyorum. duzeldigini gormek istemiyorum duzelirse kendi icin duzelsin.bundan sonraki hayati icin.cocuklarina saglikli babalik yapabilmek icin..

ben tukendikten sonra yalvariyor ve benim icin hicbirsey anlam ifade etmiyor.

uzgunum, kirginim, kalbim agriyor ama bitiriyorum..
Umarım herşey gönlünüzce olur. O zaman kendinizi fazla üzmeyin inanın dünyanın sonu degil aslında mutlu olmak için şükretmek için o kadar çok sebep varki hayatta
Kendinize iyi bakın kolaylıklar diliyorum.....

Umarım herşey gönlünüzce olur. O zaman kendinizi fazla üzmeyin inanın dünyanın sonu degil aslında mutlu olmak için şükretmek için o kadar çok sebep varki hayatta
Kendinize iyi bakın kolaylıklar diliyorum.....
cok tesekkurler iyi dilekleriniz icin sagolun varolun.. umarim insallah..

icinizde biraz olsun umut varmis, zor zamanlar gecirmissiniz ama duzeldigini gormek istemissiniz . duzelip tekrar yasamak istemissiniz..

umarim cok daha mutlu olursunuz..

ama ben kaldiramiyorum, yapamiyorum buz kesmisken rol yapmam gerekecek bunu yasamak istemiyorum :'(

Haklısın canım,insanın kalbi acıyor ama dr bana dedi,şahsi düşünmeyin başkasıda olsa onada aynısını yapacaktı
tabi bunu kabullenmek çok zor hasta olarak düşününce biraz daha yumuşuyorsun
ben çocuklarım için son şansı verdim,çok ağladılar baba diye

eşinizde çirkinleşecek gibi,benim eşimde önce böyle davrandı iş ciddiye binince çirkinleşti
çocukları alırım dedi,tehdit etti,oda olmayınca tedaviyi kabul etti.

Haklısın canım,insanın kalbi acıyor ama dr bana dedi,şahsi düşünmeyin başkasıda olsa onada aynısını yapacaktı
tabi bunu kabullenmek çok zor hasta olarak düşününce biraz daha yumuşuyorsun
ben çocuklarım için son şansı verdim,çok ağladılar baba diye

eşinizde çirkinleşecek gibi,benim eşimde önce böyle davrandı iş ciddiye binince çirkinleşti
çocukları alırım dedi,tehdit etti,oda olmayınca tedaviyi kabul etti.
umarim cirkinlesmez :(

hayat boyu irtibatta olacagiz cocuklarimiz icin.. yeri gelecek belki gosterilerine vs beraber gidecegiz dusman olmak istemiyorum umarim kotu bitmez..

bombos hissediyorum ona karsi. duzelecegim dese bile duzelmis halini bile gormek istemiyorum. asla ona kotu birsey olsun istemem asla zarar gorsun istemem ama surundurmenin de alemi yok.

maddi manevi karsilar..zorda birakmaz. kucuk kizim babasina cok duskun, buyuk kizim pek aramiyor eglence nerdeyse orda kalmak istiyor.

kucuk kizimi istiyor ondan ayri koyma diyor. bi evladin yeri annesinin yanidir. velayet almaya falan calismaz umarim. cirkinlesecek gibi bir hal var.
cektigim acinin haddi hesabi yok.. usandim..

Bu kadar buz kesip soğuman gerçekten şaşırtıcı. Senin evliliğin gerçekten bitmiş :(
Gerçekten cevap vermek zorunda değilsin seni inciltirsem affet ama sormak istiyorum.
Başka birine ilgi duymuş olma durumun var mı ?
Olabilir yani insanlık hali,evlilik namına birşey kalmayınca insan boşluk yaşıyor.

Back
X