• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklarımı kreş kabul edermi?

Hanzadens

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Mart 2023
502
280
18
26
Merhaba arkadaşlar direk konuya gireceğim maddi anlamda çok zordayım çocuklarıma makarna pilav çorba tarzı yemek veriyorum. Bir iş buldum bulaşıkcilik asgarî ücret ama sorun şu küçük çocuğum 1 buçuk yaşında 5 aylık gibi duruyor ama bezli ve hala emiyor büyük çocuğum 3 yaş bezsiz o ama küçük çocuğumu kabul ederler mi memeden kessem çok çaresizim nasıl bir yol izlemeliyim sabahtan beri ağlamaktan biharap oldum lütfen akıl verin.

Evliminsiniz.? Evliyseniz eşiniz çalışmıyor mu.?
Eşinizden ayrımızınız.? Ayrıysanız nerede kalıyorsunuz Anneniz bir akrabanız çocuklarınıza bakmaz mı

Evliminsiniz.? Evliyseniz eşiniz çalışmıyor mu.?
Eşinizden ayrımızınız.? Ayrıysanız nerede kalıyorsunuz Anneniz bir akrabanız çocuklarınıza bakmaz mı
Evliyim eşim çalışmıyor boşanma arafesindeyim gidecek yerim yok annem kanserden vefat etmiş ben küçükken çocuklarıma bakacak kimsem yok görümcem bakarım dedi ama onun oğlu da pipisini falan çıkarıp milletin çocuklarına gösteriyor güvenemem

Hayır evliyim kocam olacak adam çalışmıyor boşanma arifesindeyiz çalışacağım yer asgarî ücret
Aileniz var mı peki? En azından toparlanana kadar onların yanına gitseniz siz de çalışsanız ve biraz para biriktirseniz. Çocukların boğazından düzgün bir şeyler geçerdi.

Aileniz var mı peki? En azından toparlanana kadar onların yanına gitseniz siz de çalışsanız ve biraz para biriktirseniz. Çocukların boğazından düzgün bir şeyler geçerdi.
Üvey annemden dolayı gidemiyorum babam bosanmama karşı 4 ay kalmıştım daha öncede çocuklarıma verdiğim yemeği bile bogazimiza diziyirdu üvey annem ne yapsam bu suyla çalışmıyor derdi

Merhaba arkadaşlar direk konuya gireceğim maddi anlamda çok zordayım çocuklarıma makarna pilav çorba tarzı yemek veriyorum. Bir iş buldum bulaşıkcilik asgarî ücret ama sorun şu küçük çocuğum 1 buçuk yaşında 5 aylık gibi duruyor ama bezli ve hala emiyor büyük çocuğum 3 yaş bezsiz o ama küçük çocuğumu kabul ederler mi memeden kessem çok çaresizim nasıl bir yol izlemeliyim sabahtan beri ağlamaktan biharap oldum lütfen akıl verin.
İstanbul'daysanız ibb'nin ücretsiz kreşleri var, bi sorun isterseniz.

Üvey annemden dolayı gidemiyorum babam bosanmama karşı 4 ay kalmıştım daha öncede çocuklarıma verdiğim yemeği bile bogazimiza diziyirdu üvey annem ne yapsam bu suyla çalışmıyor derdi
Ah be kardeşim. İş işten geçmiş ama çalışmayan adama niye arka arkaya iki çocuk? Evden yapılabilecek işlere göz atın. Çocuk bakıcılığı olabilir. Belki iş veren kabul eder.

Ah be kardeşim. İş işten geçmiş ama çalışmayan adama niye arka arkaya iki çocuk? Evden yapılabilecek işlere göz atın. Çocuk bakıcılığı olabilir. Belki iş veren kabul eder.
Birisiyle görüştüm son anda vazgeçtiler sen kendi çocuğuna zor bakarsın ikisi küçük diye evden de paketleme işi vardı oda dolandırıcı çıktılar

Birisiyle görüştüm son anda vazgeçtiler sen kendi çocuğuna zor bakarsın ikisi küçük diye evden de paketleme işi vardı oda dolandırıcı çıktılar
Deneyin. İyice araştırın. İkinci el ilan siteleri ya da bakıcı arayanlara özel siteler falan oluyor. Oralarda bulursunuz illa ki. En mantıklısı evden çalışmanız çünkü şu anda.

Evde paketleme işinde genelde dolandırıcılık oluyor. Aman dikkat edin Evde çağrı merkezi işi yapsanız öyle işler oluyor Bir araştırın derim

Bu konuda en cok uzuldugum zavalli gidasiz birakilan beslenmeyen bebek.1.5 yasinda olup 5 aylik gibi gorunen bebek sizin elinizden alinmali.Yiyecek ekmegi yok ama son hizla pespese uremeye devam ediyor.Bence isleri yoluna koyuncaya kadar bebegi devlet cocuk bakimevine verin.Daha sonra isinizi duzeltince alirsiniz.

Back
X