• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuklarımı kreş kabul edermi?

Üst katımdaki ablayla konuştum yaşlı teyzeyle daha doğrusu haftada 4 defa temizlik gideceğim durumumu anlattım öğlen çocukları ikisini bir yatırıp öyle gideceğim

Karşımdaki komşumla konuştum o eskiden merdiven temizliğine gidermiş durumumu tam bilmiyordu herşeyi anlattım gel benimle dedi üst komşuya çıktık yaşlı teyzeye konuştuk oğlum sosyal hizmetlerde çalışıyor onunla konuşalım dedi konuştuk yarın geliyorlarmis eğer üstüme hiç birşey yoksa maas bile bağlanır her ay gıda bakliyat kira yardımı elektrik yardımı hangisi uygunsa o yapılır dedi çalışma işini de konuştum haftada 4 defa temizliğe anlaştık abla benim çocuklarımı bırakacağım kimse Yok dedim senin yardımcı kaça çalışıyorsa ben ondan az çalışırım dedim dur dedi bir konuşayım sonra sana dönerim dedi ertesi gün gittim tmm ona bir iş bulacaz başka yerde onu mağdur etmemek adına dedi sende gelirsin sana öğretirim nereyi yapıp yapmayacağını dedi çocukların da burda durabilir iş vaktini onların uyku saatine denk getirirsen zorlanmazsin tek bir kuralım var kesinlikle sigara dedi içmiyorum dedim tamam pazartesi gel başla birşeye ihtiyacın olursa da söyle kızım dedi bir alt komşumun bu kadar zor durumda olduğunu bilmiyordum keşke daha önceden getirseymissin dedi yan komşuma
Ben gerçekten sevindim. Peki çocuklar uyanınca ne olacak? Yukarı mı çıkaracaksın çapsız babaları mı duracak onu çözmen lazım.

Yakın arkadaşımın eşi covid yüzünden vefat etti , 3 çocuk var büyükler ilkokulda Allahtan bir de bebek , yaşlı birine tam gün bakıcılık yapıyordu , kadın rahatsız ve yalnız , kadının oğullarıyla konuşmuş arkadaşım bebeği de yanında götürüyor , her saniye ilgi istemiyor kadın zaten ikisiylede ilgilenebiliyor evde , ne bileyim aklıma geldi öyle , büyük çocuğunuz için devlet kreşi bulabilirsiniz 3 yaş alan yerler var tam gün , özel kreş hiç düşünmeyin çok pahalı ve kreş ücreti dışında bir sürü masraf çıkıyor etkinlik Kırtasiye üst baş

Ben gerçekten sevindim. Peki çocuklar uyanınca ne olacak? Yukarı mı çıkaracaksın çapsız babaları mı duracak onu çözmen lazım.
Teyze beraber vakit geçiririz kızın sende olur büyüğüne de oyuncak var olmadı senin yanında durur dedi gelini torununu da getiriyornus bakması için onlada oynarlar dedi

Bulunduğun yerde Devlet kreşi varsa bu yıl ücretsiz yemekte oraya ait fakat küçük olanı almazlar

Back
X