- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.251
- 548
Ben gerçekten sevindim. Peki çocuklar uyanınca ne olacak? Yukarı mı çıkaracaksın çapsız babaları mı duracak onu çözmen lazım.Üst katımdaki ablayla konuştum yaşlı teyzeyle daha doğrusu haftada 4 defa temizlik gideceğim durumumu anlattım öğlen çocukları ikisini bir yatırıp öyle gideceğim
Karşımdaki komşumla konuştum o eskiden merdiven temizliğine gidermiş durumumu tam bilmiyordu herşeyi anlattım gel benimle dedi üst komşuya çıktık yaşlı teyzeye konuştuk oğlum sosyal hizmetlerde çalışıyor onunla konuşalım dedi konuştuk yarın geliyorlarmis eğer üstüme hiç birşey yoksa maas bile bağlanır her ay gıda bakliyat kira yardımı elektrik yardımı hangisi uygunsa o yapılır dedi çalışma işini de konuştum haftada 4 defa temizliğe anlaştık abla benim çocuklarımı bırakacağım kimse Yok dedim senin yardımcı kaça çalışıyorsa ben ondan az çalışırım dedim dur dedi bir konuşayım sonra sana dönerim dedi ertesi gün gittim tmm ona bir iş bulacaz başka yerde onu mağdur etmemek adına dedi sende gelirsin sana öğretirim nereyi yapıp yapmayacağını dedi çocukların da burda durabilir iş vaktini onların uyku saatine denk getirirsen zorlanmazsin tek bir kuralım var kesinlikle sigara dedi içmiyorum dedim tamam pazartesi gel başla birşeye ihtiyacın olursa da söyle kızım dedi bir alt komşumun bu kadar zor durumda olduğunu bilmiyordum keşke daha önceden getirseymissin dedi yan komşuma