Şu üçüzleri kaçıran abla mıHatice abla gelmiş yine. Bu kaçıncı üyelik?
Aynen. İkiz olan üçüzlerŞu üçüzleri kaçıran abla mı
avukatın var mı peki?Uluslararası davam var kendi çocuklarımı kacirmakla suclaniyorumbakmadigi gibi birde çocuklarımi almak istiyor. Türkiye geldigimden beri ailemlede sorun yasıyorum cok bunaldim gercekten dayanimiyorum artık
Mevzu ne merak ettim valla:)hatice ne oldu dava mı açtı adam?
Mevzu ne merak ettim valla:)
Eşi evi terkediyor. Daha sonra oda haber vermeden çocuklari alip turkiyeye getiriyor. Yani birazcik kacirmis gibi oluyor. Yanlis hatirlamiyorsam konu boyle idi.Mevzu ne merak ettim valla:)
Almanyandaki dava babaya verdi türkiyedede ki davada bana verdi velayeti simdide ankaradan haber bekliyorumm hukuki ne işlem var ise hepsini yaptım dualara sığınıyorumCocuklarin velayeti babalarinda mi?
Ilk önce ben cocuklarimi kacirmadim tabi kide babasi elleriyle yolladi bizi ve oda bir hafta sonra gelecegini şöylemisti sonrasinda ben çıkış yapınca cocuklari kacirdi diye şikâyet etmis beni. Avukatim var evet dava mi actim bosanma velâyet tazminatavukatın var mı peki?
Nasıl sonuçlanırmış ki bu dava?
Demek eşin dava etti seni hatice.
Olacağı buydu malesef.
Bundan sonrası için akıllıca hareket etmen lazım.
iyi bir avukata ihtiyacın olacaktır.
Çocukları kreşe filan verip çalışma şansın yok mu?
Bir şekilde ayaklarının üzerinde durman lazım
Çocuklarım okula gidiyorlar. Ben hatice dediginiz şahıs değilimIlk önce ben cocuklarimi kacirmadim tabi kide babasi elleriyle yolladi bizi ve oda bir hafta sonra gelecegini şöylemisti sonrasinda ben çıkış yapınca cocuklari kacirdi diye şikâyet etmis beni. Avukatim var evet dava mi actim bosanma velâyet tazminat
kaçırdın diyen ben değilim kiii.Ilk önce ben cocuklarimi kacirmadim tabi kide babasi elleriyle yolladi bizi ve oda bir hafta sonra gelecegini şöylemisti sonrasinda ben çıkış yapınca cocuklari kacirdi diye şikâyet etmis beni. Avukatim var evet dava mi actim bosanma velâyet tazminat
O söylediginiz kim ise bilmiyorum ben ilk defa girdim bu siteye arkadaşımın tavsiyeyle. Okumadan doğru düzgün bilgi edinmeden cevapta yazmayin lütfenŞu üçüzleri kaçıran abla mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?