Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Cocuklarimiz kreste mutlu mu?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

chnnmkiz

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2007
1.400
3.271
39
Selam arkadaşlar. Bir aydır çalışıyorum. 4 buçuk yaşında bir oğlum ve iki yaşını yeni doldurmuş bir kızım var. İlk zamanlar oyun olarak gördüler kresi zaten oyun evi diyoruz problem yok gibiydi ama su an her sabah oğlum ağlayarak gidiyor eve geldigindede sinirli inatlasiyor ve saçma sapan şeylere tutturuyor. Hiç bir şekilde memnun edemiyorum. Kızım hep mutsuz oyun bile oynayamiyoruz sürekli yastigini alıp uyuyalim diyor . İkiside savaş açmış durumda bize opturmuyolar sevdiyolar ama odadanda çıkmama izin vermiyorlar bile bile ortalığı dağıtıyorlar çaylarını sutlerini yerlere dokuyorlar daha neler neler. Bende sabretmekten tansiyonum yerlerde geziyorum. Evde huzurumuz kalmadi. ogretmenleri burada sorun yok gayet mutlular diyor ama hatırlamak istemiyomus gibi çocuklar evde hiç kresten bahsetmiyorlar. Mutsuz olduklarını düşündükçe deli oluyorum. Akıl verin kızlar neyapmam gerekiyor kresten başka alternatifimde yok.

Kreşte kamera sistemi yok sanırım en son yasaklanmıştı diye hatırlıyorumNeden rahatsız olduklarına dair konuşturamaz mısınız? Ya da başka bir kreşe gönderseniz.

ben yurtdisinda yasiyorum. benim kizimda 20 aylik bakiciya gidiyo fazla cocuk var ayni kres gibi orasi da .bakicisini seviyor hemen gidiyor kucagina.ama aksam gelince tatsiz hep. yaninda olayim istiyor ama oyun oynamak, kucagima gelmek istemiyor. sanirim bize karsi kirginliklarini boyle gosteriyorlar :110: ben de cok uzuluyorum.

ben yurtdisinda yasiyorum. benim kizimda 20 aylik bakiciya gidiyo fazla cocuk var ayni kres gibi orasi da .bakicisini seviyor hemen gidiyor kucagina.ama aksam gelince tatsiz hep. yaninda olayim istiyor ama oyun oynamak, kucagima gelmek istemiyor. sanirim bize karsi kirginliklarini boyle gosteriyorlar :110: ben de cok uzuluyorum.
Bende öyle düşünüyorum oğlum hircinlasarak gösteriyor kırgınlığını kizimda mutsuzluluguyla alismalarini bekliyorum inşallah uzun surmez

Kreşte kamera sistemi yok sanırım en son yasaklanmıştı diye hatırlıyorumNeden rahatsız olduklarına dair konuşturamaz mısınız? Ya da başka bir kreşe gönderseniz.
Başka kreş yok ilcedeyim tek yolum orası soruyorum olumsuz bişey söylemiyor oldugunu da sanmıyorum eve gidiyorum su an inşallah güler yüzle karsilanirim

X