Cocuklarimizi gercekten seviyor muyuz? Dusunmekten uykum kaciyor

Yinemipilav

goo.gl/WzqFMX
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
3.098
3.249
63
Vatanimizin sinirlarinin kevgir gbi gecirgen olup milyonlarca Suriyeli ve ne oldugu belirirsizlerin isgaline ugradigi bu donemde, AB'nin tampon gocmen bolgesi ilan edilmemize ramak kaldi.

Bir Turk kadini olarak cocuklarinizi gercekten seviyor ve gelecegi icin endise ediyorsaniz lutfen tepki gosterin!

Gocmen kamplarinda 69,000 yeni bebek dogdu, bu cocuklar yarin sizin cocuklarinizin sinavla giremedigi universitelerde sinavsiz okuyacaklar, hic mi dusunmuyorsunuz ne olacak cocuklarinizin hali? Bu cocuklar yarin sizin cocuklarinizin muduru, sefi oldugunda ne yapacaksiniz? Onlarin deger yargilari bizim gibi mi saniyorsunuz?

Okumayan gocmen cocuklar da suc organizasyonlarina katilip cocuklarinizin bogazina cokecekler.

Bu bir isgaldir arkadaslar. Humanizmle ilgisi yok, problem o boyutu coktan asti. Avrupali'nin beyaz insan cogunlugunu bozmamak icin sizin cocugunuz sefil olacak.

Karsiliginda Avrupa'nin uzattigi "vize kaldirma" havucu aslinda cok sinsice hazirlanmis bir duzenek. Akillarinca erkek egemen Turkiye'nin erkekleri cani Avrupa kadini istedigi icin AB'de serbest dolasim istiyor.
Zannediyorlar ki iki Amsterdam sefasinin karsiligina biz ulkemizi Pakistan'a cevirmeye raziyiz.

Anneler, kendinizi dusunmuyorsaniz cocugunuzun gelecegi icin sesinizi siz yukseltin lutfen!

utan bee o insanların tepelerine bomba atarlarken napsalardı ordan kaçmayıp
savaş bu savaş ağızdan çıkan bi kelimeden çok daha öte
orda her gün insanların anası babası kundaktaki bebekleri bombalanıyo
sen burda iş güç peşine düşmüşsün hiç mi insanlığın kalmamış senin
önemli olan insan olmayı becerebilmek anlıyo musun
önemli olan dil,din,ırk,cinsiyet gözetmememek ve
İNSANLARI BÖLMEMEK
senin gibiler şimdiden böyle çığırtkanlık yaparlarsa etrafta
onlarla da 20 yıl sonra kürt sorunu gibi "suriyeli" sorunu olur
milliyetçi olmaktan önce İNSAN olmayı öğrenin LÜTFEN!!!
iş,güç elbet bulunur siz yeterince çalışkan ve eğitimliyseniz!!!

Kendi ulkesinin insanlarina 1000 lira asgari ucret veren ve o parayla 3 cocuk buyutmesini isteyen bir baskanin baska milleti kucaklamasi absurd bana gore de ..
Ikincisi neredeyse koye bile universite acip sadece okuma oranini yukseltip is imkani saglamayan bir ulkenin ,atama bekleyen binlerce vatandasi varken baska milletin ogretmenine is vermesi kadar komik bir sey yok..[/QUOTE]

Son düzenleme:
katılıyorum size. haklısınız. ben çocuklar için değil genel olarak diyorum. neden sadece biz insanlık yapmak zorundayız. diğerleri de yapsın insanlık. ayrıca bu konu kapanır.

ayrıca merak etme onlar kalıcı olarak bu ülkeye kabul edilirlerse o hakların hiçbiri tanınmaz onlara.
mülteci statüsünde oldukları için verildi o haklar.
korkma yani hey allam

Ayrica madem ki zor durumdalar o zaman edepleriyle dursunlar bazi siginmacilar,,fuhus yapanindan tut,hirsiza,tecavuzcusune ,kapkaccisi,tacizcisi hepsi var onlar burda yasicak diye bizimkiler neden cekmek zorunda bunu ?
geldikleri yerin huzurunu bozmasınlar. biz de insanız sonuçta size de katılıyorum.

ayrıca merak etme onlar kalıcı olarak bu ülkeye kabul edilirlerse o hakların hiçbiri tanınmaz onlara.
mülteci statüsünde oldukları için verildi o haklar.
korkma yani hey allam

Bu kadar atarlandiginiza gore her gun 3-5 suriyeliye yemek veriyorsunuz dogru mu anladim :KK51:
Yoksa sadece imi inlirdi insan :KK12:mi diyorsunuz?

Vatanimizin sinirlarinin kevgir gbi gecirgen olup milyonlarca Suriyeli ve ne oldugu belirirsizlerin isgaline ugradigi bu donemde, AB'nin tampon gocmen bolgesi ilan edilmemize ramak kaldi.

Bir Turk kadini olarak cocuklarinizi gercekten seviyor ve gelecegi icin endise ediyorsaniz lutfen tepki gosterin!

Gocmen kamplarinda 69,000 yeni bebek dogdu, bu cocuklar yarin sizin cocuklarinizin sinavla giremedigi universitelerde sinavsiz okuyacaklar, hic mi dusunmuyorsunuz ne olacak cocuklarinizin hali? Bu cocuklar yarin sizin cocuklarinizin muduru, sefi oldugunda ne yapacaksiniz? Onlarin deger yargilari bizim gibi mi saniyorsunuz?

Okumayan gocmen cocuklar da suc organizasyonlarina katilip cocuklarinizin bogazina cokecekler.

Bu bir isgaldir arkadaslar. Humanizmle ilgisi yok, problem o boyutu coktan asti. Avrupali'nin beyaz insan cogunlugunu bozmamak icin sizin cocugunuz sefil olacak.

Karsiliginda Avrupa'nin uzattigi "vize kaldirma" havucu aslinda cok sinsice hazirlanmis bir duzenek. Akillarinca erkek egemen Turkiye'nin erkekleri cani Avrupa kadini istedigi icin AB'de serbest dolasim istiyor.
Zannediyorlar ki iki Amsterdam sefasinin karsiligina biz ulkemizi Pakistan'a cevirmeye raziyiz.

Anneler, kendinizi dusunmuyorsaniz cocugunuzun gelecegi icin sesinizi siz yukseltin lutfen!
Kimse kusura bakmasın ama her kelimesi doğru bu yazının.
Utanmadan üremeye devam ediyorlar hala. 69 bin bebek ne demek, bu ne cesaret yani?
Savaştan kaçmışlar hala bacak arası derdindeler. Korunma denen bir şey de yok. İt gibi ürüyorlar.
Hiçbirini masum bulmuyorum, hepsi kızlarımızın namuslarına göz diken sapık olup çıkacaklar, soyumuza karışıp türeyecekler.
Haklarımızı yiyip bizi kendi ülkemizde sefil durumuna düşürecekler, virüs gibi her yere yayılıyorlar.
Kimse gelip bana burada vicdan kesmesin, ne b.k olduğu ortada hepsinin.
Gitsinler Avrupa'yı kirletsinler bakalım izin veriyorlar mı, bir enayi biziz.
2 milyon geliyorlarsa ertesi yıla 3 milyona katlıyorlar sayılarını kontrolsüzce ürüyorlar, kısırlaştırılmaları lazım.
Hiçbir çocuk benim milletimin çocuğundan değerli değil. Kimse kusura bakmasın.
Gittikleri yeri pisliğe çöplüğe çeviren orta çağ insanları bunlar. Ahlak yok, ar yok edep yok. Leş gibi kokuyorlar.

Evet insanlar Savaştan Canını kurtarabilmek için kaçtılar, gerçekten çok zor. O insanlara özellikle de çocuklara çok üzülüyorum Eğitimsiz ve sağlıksız büyüyecekler.
Çok da sinir bozucu tabi, hastaneler kendi insanımıza bile zar zor yetiyor, bir tahlil kaç zaman sonrasına sıra verilerek yaptırılıyor, şimdi tüm imkanlar göçmenlere de kullandırılacak.
Savaştan kaçmış gencecik işsiz Güçsüz insanların 3-5 çocuğu Dünya'ya getirmesi cehaletten başka birşey değil. O insanların durumu içler acısı ve bizler de esasında bir sürü tehlike unsuruyla bir arada yaşıyoruz.

Tamam iyi güzel hoş da biz ne yapabiliriz ki?
Türkiye ilk kez mülteci almıyor, körfez savaşında da aldı, bosna savaşı sırasında da aldı. Somalili de aldı. Tabii sayıca bu kadar fazla değillerdi ve sistemli şekilde entegre oldular.
Nasıl bir tepki gösterilebilir sizce?
Savaştan kaçan insanları kovalım mı denize mi dökelim ne yapalım?

Kimse kusura bakmasın ama her kelimesi doğru bu yazının.
Utanmadan üremeye devam ediyorlar hala. 69 bin bebek ne demek, bu ne cesaret yani?
Savaştan kaçmışlar hala bacak arası derdindeler. Korunma denen bir şey de yok. İt gibi ürüyorlar.
Hiçbirini masum bulmuyorum, hepsi kızlarımızın namuslarına göz diken sapık olup çıkacaklar, soyumuza karışıp türeyecekler.
Haklarımızı yiyip bizi kendi ülkemizde sefil durumuna düşürecekler, virüs gibi her yere yayılıyorlar.
Kimse gelip bana burada vicdan kesmesin, ne b.k olduğu ortada hepsinin.
Gitsinler Avrupa'yı kirletsinler bakalım izin veriyorlar mı, bir enayi biziz.
2 milyon geliyorlarsa ertesi yıla 3 milyona katlıyorlar sayılarını kontrolsüzce ürüyorlar, kısırlaştırılmaları lazım.
Hiçbir çocuk benim milletimin çocuğundan değerli değil. Kimse kusura bakmasın.
Gittikleri yeri pisliğe çöplüğe çeviren orta çağ insanları bunlar. Ahlak yok, ar yok edep yok. Leş gibi kokuyorlar.
sonuna kadar dogru bi yazi. her turlu imtiyazlar saglanmis zaten onlara. insanlik diyenler avrupa ulkeleri neden istemiyor hic dusundunuz mu acaba.

Evine bombalar yagmıs, savastan kacmıs burda gelmis bi duzine cocuk yapmıs. Ulan ben kendi vatanımda kendi duzenimde bu kadar rahat davranamıyorum. Bunun adı yuzsuzluk ve arsızlıktır. Hic iyi niyetli bulmuyorum ve gram acımıyorum. Cogu zaten avrupaya kapak atma pesindeler, gidenler de ulke begenmiyor.

Zamanında bulgaristan turkleri de buraya yol bilmeden iz bilmeden bes parasız geldi, ama boyle kontrolsuzce uremediler. Bilmedikleri bir vatanda calısarak emek vererek bir duzen oturttular. Suriyeliler de bunu malesef goremiyorum.

Ayrica madem ki zor durumdalar o zaman edepleriyle dursunlar bazi siginmacilar,,fuhus yapanindan tut,hirsiza,tecavuzcusune ,kapkaccisi,tacizcisi hepsi var onlar burda yasicak diye bizimkiler neden cekmek zorunda bunu ?
Bende olaya bu pencereden bakıyorum her bir harfine katılıyorum.

İnsan olarak tabi ki üzülüyorum, savaşın vahşetin ırkı dini olmaz o ayrı ama bir ülkenin devleti kendi vatandaşlarını düşünmek zorunda. İstanbulun göbeğinde yaşıyorum gözlemlerime dayanarak yazıyorum, her yer suriyeli dilenci, kucaklarında 3-4aylık çocuklar, bakamayacaktın sokağa salacaktın neden açtın kapıları o zaman. Üstelik kendi vatandaşına iş/eğitim imkanı sağlayamıyorken mültecilere bu kadar hak neden? Tamam aldın ülkene, beslenme ve sağlık ihtiyacını karşıla ama kendi halkından kısmadan. İş eğitim filan bu kadarı fazla, onlar sigortasız çalışıyor diye dini imanı para olmuş iş verenler de onları alıyor işe, ortalık işsiz gençlerimizle dolu. Bir de şeye katılıyorum, millet seni ülkende ölüme terk etmişken bu vatan sana kapılarını açmış, çalıp çırpmak, namusuna saldırmak vs ne demek? İnsan olan yapmaz bunu! Her toplulukta oluyor diye savunmayın biz de biliyoruz oluyor da karnıno doyurduğun kaba pislemek bu....

Back
X