Cocuklarimizi gercekten seviyor muyuz? Dusunmekten uykum kaciyor

Ne yapalim yani kucaginda bebegi ile savaştan ölumden kacan insanlara bizdemi bir çelme takalim...Yaziklar olsun sizin gibi empatiden yoksun vicdansiz insanlara ...!Onlar degil pis kokan sizin curuk kalbiniz ve vicdaniniz daha pis kokuyor..! .İlerde bir gun o insanlarin yasadiklarini yasarsaniz dilerimki karsinizi sizin gibi curuk vicdani olanlar cikmaz.
O dediğin duruma senin zihniyetindekiler düşer savaşmaz kaçar ben ve benim evlatlarım hiç bir şart altında aciz kalıp onun bunun vatanında sıkıntı olarak yaşayıp günü kurtarmak yerine kendi vatanımda şehadet şerbeti içip oturumunda ölürüz sen kendi derdine yan ben kimin torunuyum biliyorum elhamdülillah...

Ne kadar da dusun
Sen neden az otede oynamayı denemiyorsun ?
Yoksa vicdansızlar kulubu mu kurdun burada ?

Her iki kelimenden biri , uremek , kara çarşaf..
Ne denilir senin gibi birine bilemiyorum. Diyecek söz bulamıyorum.

İt sürüleri deyip arkasından , ay ben çocuklarımızı sever sadece onları düşünürüm. Türkçe konuşmayanlara yaşam hakkı tanımam " diyen kişiyle ne konuşabilirim ?

Evet ellerim titriyor. İnsan kendi milletini düşünür de bu kadar insafsızca konuşanına az rastladım.

O sahile vuran bebeğin suçluları işte böyle insafsızca konuşanlar.
Biz sucluysak siz kurtarsaydiniz o zaman ?

Hanımlar,
bu bölüm BDV bölümü, dini ve siyasi hertürlü konu ve yorum yasak, üstelik aldığım KİB'lere göre üsluplarda da sıkıntı var.
Konu içerik ve paylaşımlar sebebiyle kapatılmıştır. Bildirimler ayrıca incelenecektir.

Back
X