- 1 Ekim 2014
- 516
- 735
- 33
- 35
- Konu Sahibi Yinemipilav
Suudi arabistan bir tane multeci almadı ya. O saasalı petrol krallıgı bir tane multeci almazken gariban turkiyenin ne haddine acaba? Keske devletimiz kendi vatandasına yetebilen, sosyal devlet olmanın gereklerini yerine getiren bir ulke olsa da ben de zavallı savas magdurlarını hos gorebilsem... Bu ulkenin daha kendi vatandasına hayrı yok, milyon suriyeliyi nasıl besleyecek nerede istihdam edecek? Mesele almak degil, ulkemiz genis cok sukur herkes sıgar ama layıgıyla multeci alamıcaksan bu islere bulasmayacaksın. Onlar bize lutufmus, he ilerde aclıktan evinize girerlerse siz bize lutufsunuz diye bi oda acarsınız.
Ulkenin basında kqmbur yemin ederim. Onlara verilecek imkanlar kimbilir nerelerden hangi cocugun hakkından kısılıyor. Humanist olmak zorunda degilim suriyelileri cocuklarımın gelecegi icin tehdit olarak goruyorum ve bu ulkede istemiyorum
Ulkenin basında kqmbur yemin ederim. Onlara verilecek imkanlar kimbilir nerelerden hangi cocugun hakkından kısılıyor. Humanist olmak zorunda degilim suriyelileri cocuklarımın gelecegi icin tehdit olarak goruyorum ve bu ulkede istemiyorum