Çocuk Hastalıkları Çocuklarımızın Doktorları Kimler?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
arkadaslar bahcelievler yada bakırköy civaında iyi bir dr arıorum yardım ederseniz sevinirim.

Ben de bahcelievlerdeyim,bebegim dogdugundan beri (su an 6 aylik) Dr Vahap Oneye goturuyorum,cok da memnunum,muayane ucreti 180 tl,ozel saglik sigortamiz ile bize 36 tl ye geliyor (%20 si)
Vahap beyin videolarini uzman tv den izleyebilir ve doktor ile ilgili fikir edinebilirsiniz.

ben nisa hst. çağatay beye götürüyorum görseniz öyle şirin bir doktor ki bütün sorularımıza cevap veriyor sarı kuzumun antibiyotik kullanmasını hiç istemiyor ilaçı hiç sevmiyor muayenesi çok detaylı ilgilendiğini hissediyorsunuz kızm küçük böcişim de dr amcasını çok seviyor nisa hst bulabileceğiniz (arzu hn. dan sonra) en iyi çocuk dr çahatay vbey sanırım :49:

Arkadaşlar Dr.Metin Karaböcüoğlu Memorial hastanesinde çalışıyor. Kendisi çocuk hastalıkları ve sağlığı doktoru...giden bilen varsa nasıl bir doktordur öğrenmek istiyorum teşekkür ederim şimdiden.

merhaba,
benim bebeğimi doğumdan itibaren metin bey takip etti.Son derece iyi bir doktordur.
Bebeğim olur da sedyede muayene olmak istemezse yere oturup kucakta bile muayene edebilen egosu sıfır biri.Çok sohbet eder ve sorularına yeterli cevapları verir.
Memorial hastanesi bölüm başkanıdır.bu sebeple ücreti biraz yüksek
ben şimdi bulunduğu hastanede özel sağlık sigortamın anlaşması iptal olduğu için kendisine gidemiyorum ve ne yazıkki başka bir doktor arıyorum :(

Son düzenleme:
slm hanımlar:3:

İstanbul avrupa yakasında " ilgili ve ilaç sevmeyen" bildiğiniz iyi bir dktr varmı?

oğlum iki gün önce ateşlendi , öksürük burun akıntısı belli grip oldu , ki dktr da bunu söyledi
ama resmen ilaç destanı yazdı 3 yaşındaki bir çocuk için

ventolin (nette araştırdım astım içinmiş :( . )
dolven(ağrı kesici ateş düşürücü)
tylol(ağrı kesici ateş düşrüücü)
muconex
amoklavin (antibiyotik)

bu ilaçları verdi, nasıl sinirlerim bozuldu anlatamam :47: grip için bukadar ilaç verilirmi ya
heleki grip için astım ialcının alakası ne ?
neden 2 tane ateş düşürücü dönüşümlü olarak , 1 tane neden yetmiyo ?

offf
varsa bildiğiniz ilaç sevmeyen bi doktor yardımalrınızı bekliyorum :59:

ben cocugum dogdugundan beri prof.dr.hilal mocan götürüyorum.şahane bir doktordur.çok titiz dikkatli en ufak ayrıntılara dikkat eder.çok özel bir hekimdir.fulyada asçıoglu plazada klinigi internetten iletişim bilglerini bulabilirsin

ben oğlumu doğum yaptığım hastenedeki çocuk doktorundan hiç memnun kalmadığım için Hisar Intercontinental Hast.Dr.Yunus Nas'a götürüyorum, çok memnunum,
çok kibar, ilgili, sorulara cevap veren bir beyefendi..oğlumu da hiç incitmiyor, aşısını yaparken bile nazik davrandı hep..şiddetle tavsiye ederim, arkadaşlarıma da tavsiye ettim, götürenler hep menun kaldılar

İzmirde-kızımın doktoru Ahmet Babacan.Çınarlı dogum hastanesinde doktor ve muayahanesi Mitra Merkez'de.Çok memnunuz, verdiği pratik bilgilerle hayatımızı kolaylaştırıyor..muayene ücreti 100 TL. Eğer aynı ay içerisinde kontrole giderseniz ücret yok.sevgiler

ben kocaelide yaşıyorum ilk muayenesini klasik akademi hastanesi olarak yalçın diye bi dr yaptı evlerden uzak:)sonra sarılık olunca hülya göçükle devam ettik çok iyi bi dr gece bile hastaneye geldi kontrol etmeye ama çok pipirikli beni mahvetti.şimdi necati günaltaya gidiyoruz ve çok memnunuz:)

merhaba
Bursaya yeni geldim ve özel bahar hastanesinde dr umit eroğlu' na gidiyorum
hastane SGK kurallarına hakikaten uyduğu için muayene ücreti 35 tl fakat dışarda özel muayenesi olsa ve 150 tl olsa yine ona götürürüm
gerçekten hem çok ilgili, hem çok bilgili
kendimde daha önceden çocuk hemşireliği yaptığımdan dolayı farkı gerçekten görebiliyorum

Merhaba Kızlar;

11.11.2011 de minik bir kızım oldu.Doğumu Memorial Hastanesinde yaptım.Fakat çocuk dokorunun biraz yakın olması gerektiğini düşünmem sebebiyle daha yakın bir yerde referansı iyi her zaman rahatlıkla ulaşabileceğim bir doktor arıyorum.Avcılar da oturuyorum.Ayrıca Memorial Şişli hastanesinde çocuk doktorları hakkında da çok bilgim yok.Yer uzak da olsa herzaman ulaşabileceğimiz ve referanslı biri olması aslında daha da önemli.Fiyat çok önemli değil..

İlginize çok teşekkür ederim.Yardımlarınızı bekliyorum...

Merhaba,
Biz de 7 aylık bebeğimizi güvenle götürebileceğimiz bir doktor bulamadık. Evimize yakın olsun diye Medikalpark Fatih, Medicine Hospital vs..bakınıyorum, bu civarlarda önerebileceğiniz bir hastane ya da doktor var mı acaba? Şişli, Bakırköy biraz uzak kalıyor evimize, işten saatli izin aldığımız için maalesef:(

ben samsunda özel tıpta nezih akgün var herkese tavsiye ederim oğlumun bezini bile acınca kendi kapatır tatlı dilli ilgili çocukları gercekten seven, babacan bir dr.dur. bizlere karşıda gayet iyidir
bu arada mediva hastanesine mecburiyetten götürdük oğlumu oradada mehmet bey var uzman bir dr.
dr.luguna tek lafım yok mesleğini yemiş yutmuş ama adam inanılmaz kasıntı bize böle sanki allah rızası için baktı çok küstahtı tavsiye etmiyorum biz hatta evimiz yakın oldugu için medivaya eger memnun kalırsak mehmet beye götürürüz dedik ama biz adamdan tırstık ilerde çocuk yanına yaklasmaya korkar :)

ben doğumumu medicana avcılarda yaptım..ilk muayenesini hastanedeki tek çocuk doktoru mete firidin yaptı ama hiç memnun olmadık..konuşmayı pek sevmeyen yüzü gülmeyen biri insan soru sormaya korkuyor..şimdi sürekli gidebileceğim bir doktor arıyorum..beylikdüzünde oturuyorum bu civarda tavsiye edebileceğiniz iyi bir doktor var mı ?

doktorumuz ankara özel 23 nisan hastanesinden uzm dr süer yüksel.. çok iyi, güleryüzlü, ilgili bi doktor..

Son düzenleme:
Merhaba Kızlar;

11.11.2011 de minik bir kızım oldu.Doğumu Memorial Hastanesinde yaptım.Fakat çocuk dokorunun biraz yakın olması gerektiğini düşünmem sebebiyle daha yakın bir yerde referansı iyi her zaman rahatlıkla ulaşabileceğim bir doktor arıyorum.Avcılar da oturuyorum.Ayrıca Memorial Şişli hastanesinde çocuk doktorları hakkında da çok bilgim yok.Yer uzak da olsa herzaman ulaşabileceğimiz ve referanslı biri olması aslında daha da önemli.Fiyat çok önemli değil..

İlginize çok teşekkür ederim.Yardımlarınızı bekliyorum...

Merhaba.Sanırım o taraflarda nNisa Hast. var. Arkadaşım orda doğum yapmıştı.Çocuk doktorlarının da iyi olduğunu söylemişti.Araştırabilirsiniz isterseniz.

Özel sağlık sigortamız olduğu için Memorial Şişli Hastanesine gidiyoruz.Yeni başladık oraya gerçi ama tesadüfen Didem Ayşe Menteş Hanım'a randevu ldık.Çok memnun kaldık.Bizi çok iyi yönlendirdi.Çok yardımcı oldu.Kibar biri ve ilgili tavsiye ederim.

ankara medicana hastanesi İncilay Üstündağ. çok güleryüzlü çok tatlı bi doktor ankaradaki annelere tavsiye ederim

oğlumun doktoru izmir de mehmet türkmen çok çok memnunuz çok ilgili ve çok nazik bi insan ücretimiz 200 tl.

Adanada iyi bi doktor arıyorum yardımcı olursanız sevinirim...

bizde izmir de cocuk kalp hastalıkları prof.dr ERTÜRK LEVENT beyin özel muayenehanesine gidiyoruz kontrollerimiz 6 ayda bir...

Son düzenleme:
Back
X