Çocuk Hastalıkları Çocuklarımızın Doktorları Kimler?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
adapazarında tavisye edeceğim çocuk doktoru beyhekim hastanesinde nursen hanım ben bebeğimi ona götürüyorum ve çok memnunum Allah bozmasın :)

kızımı bursajimer hastanesinde arif canan a götürüyorum çokta memnunum gerçi şükür bi sorunumuz yok ama rutin kontrollerini ve aşıların yapıyo doktorumuz tavsiyelerde bulunuyo gelişimini takip ediyo

Adapazarı'nda Şener Şafak'a götürmenizi hiç tavsiye etmem. İnsanın suratına bile bakmıyor, sorularınıza yarım ağız ya cevap veriyor ya da vermiyor. Muayenesinden de memnun kalmadık. Doğum onun bulunduğu hastanede (Altınova) olduğundan mecburen gittik. Daha sonra öğrendik ki çevremizde bebeğini ona götüren kimse memnun değil.

Ben medıan istanbul polikliğine gidiyorum bahçelievlerde.12 tl muayene ücreti doktorumuz süper.allah ondan razı olsun.50 tl olsa yine ona giderdim.

26. 07. 2013 tarihinde 1 aylık bebeğimizi kontrol için Central Hospital da çalışan Gonca Özmen hanım a götürdük.
Gonca hanıma bebeğimizindoğum geçmişinianlattık. Bebeğimiz yenidoğan sarılığı olmuş ama 2. haftada sarılık düşmüştü. . Gonca hanım bebeği gelişi güzel sadece göğsünü birkaç saniye dinledikten sonra birdenbire bize bebekte sarılık devam ediyor hatta idrar yolları enfeksiyonundan kaynaklanabilir gizli sarılık olabilir dedi ve bizden 9 test istedi. ama testlerde hiçbirşey çıkmadı. Ayrıca laboratuvar sonuçlarındaki referans değerleri de yanlış yazılmış. Gonca hanımı konu ile ilgili aradığımda çok ilgisiz ve saygısız davrandı. testleri resmen boşuna istedi bebeğimin eli kan alınırken mosmor oldu

26. 07. 2013 tarihinde 1 aylık bebeğimizi kontrol için İSTANBUL KOZYATAĞI Central Hospital da çalışan Gonca Özmen hanım a götürdük.
Gonca hanıma bebeğimizindoğum geçmişinianlattık. Bebeğimiz yenidoğan sarılığı olmuş ama 2. haftada sarılık düşmüştü. . Gonca hanım bebeği gelişi güzel sadece göğsünü birkaç saniye dinledikten sonra birdenbire bize bebekte sarılık devam ediyor hatta idrar yolları enfeksiyonundan kaynaklanabilir gizli sarılık olabilir dedi ve bizden 9 test istedi. ama testlerde hiçbirşey çıkmadı. Ayrıca laboratuvar sonuçlarındaki referans değerleri de yanlış yazılmış. Gonca hanımı konu ile ilgili aradığımda çok ilgisiz ve saygısız davrandı. testleri resmen boşuna istedi bebeğimin eli kan alınırken mosmor oldu

Son düzenleme:
kızımı bursajimer hastanesinde arif canan a götürüyorum çokta memnunum gerçi şükür bi sorunumuz yok ama rutin kontrollerini ve aşıların yapıyo doktorumuz tavsiyelerde bulunuyo gelişimini takip ediyo
cnm jimerde muayene ücreti ne kadar?

Merhabalar,
siteye yeni üye oldum, çocuk doktoru ararken sitede Medicana Ankara hastanesi ve çocuk doktorumuz Dr. İ. Ü hakkında yazılanları görünce bir uyarıda bulunmak istedim. 11 aylık bebeğim 27 eylül cuma günü çok şiddetli şekilde kusmaya başladı, ertesi gün de ishal ibaşladı, gittikçe kötüleşince 30 eylül pztesi günü Medicana'ya gittik. Doktor virütik olduğunu söyledi ve sadece probiyotik verdi. 2 eylülde bebeğimin durumu daha da kötüleşince Medicana' Ankara'yu aradın, defalarca ve ısrarla aramama rağmen saatler sonra lütfedip telefonu açtılar ve ancak bir süre sonra doktorla konuşabildim. Bana tek söylediği virütik olduğu için (haklı olarak) 8-10 sürebileceği idi. 3 ekim perşembe günü çocuk bulanık su şeklinde kaka yapmaya başladı ve derhal Medicana'ya götürdüm, çocuğumda su kaybı başlamış ve derhal yatırıp serum verdiler. Bu arada M. A. adlı mamaya devam ediyorduk. Yoğurt, muz, patates püresi ve mama vetin dediler. Sadece mamasını yedirebildik 4 ekim cuma ishal azaldı ve akşamüstü taburcu olduk. Doktorumuz 7 ekim pztesi günü arayıp durumu bildirmemizi istedi. Bu arada o gece ishal o kadar şiddetlendiki artık çocuğumun iyileşemeyeceğini düşünmeye başladım. 7 ekim pzt günü saat 11'de Medicana Ankara'yı aradım, uzun bir süreden sonra mihayet bir santral görevlisine ulaştım, durumu anlattım ve acil olduğunu söyledim, maalesef dönen olmadı ve mecburen acilen başka dr.a gittik, mamayı değiştirdi, yoğurdu kestive anında çocuk iyileşti. Diyeceğim o ki Medicana mı? Asla...

Selamlar bayanlar.. benim kizim suan 23 gunluk oldu ve dogum yaptigim hastanenin cocuk doktorunu da pek begenmedik.. Acaba umraniye'de bildiginiz onerebileceginiz iyi bir cocuk doktoru var midir?

ankara medicana için doktor önerisi olan var mı? esin hanıma gidiyoruz ama memnun değilim pek..

Oğlum 3aydır iyleşemiyor desem yalan olmaz . Bi gün iyiyse 3gün hasta gün aşırı veya 2-3gün arayla ateşi çıkıyor 1aydan fazla sümük ama aşırı bi şekilde hırıltı nefes alamama. İştahsızlık 1haftada 1kilo vermiştir eminim ishal kusma ama kusma öyle böyle değil dün ve önceki gün saymadım ama 30kere kusmuştur bugün de ishali arttı kusma azaldı 4kez.
Acildeki dr lar detaylı inceleyemediğinden bu konularda uzman adam akıllı bi dr a götürmem şart.
BURSA DAhangi dr u önerirsiniz acil sabah götürcem çünkü
Bekliyorum Teşekkürler oğlum 1.5 yaşında

Ümitköy a klinikteki türker bey çocuğumuzun doktoru.(türker dondurmacıoğlu)çok çok ilgili bir doktor kendisi.çok memnunum kendisinden.kızım kanepeden düştü kendisini aradık yardımcı oldu sağolsun o gün. ertesi gün ise kendisi aradı bizi inci nasıl iyimi diye:) millet doktorunu arıyor bulamıyor yerinde; bizi ise doktor arıyor:)

merhaba arkadaşlar ben İstanbul Floryada oturuyorum bana bu civarlarda yani bakırköy, florya, bahçelievler civarında iyi bir çocuk doktoru tavsiye edebilirmisiniz

Kızım 3.5 aylık Medipol Mega'da ZEYNEP ARI hanıma gidiyorduk, fakat kendisi çokta ilgili bir doktor değildi. Bir keresinde Cumartesi günüydü doktoru telefonla aradık çocuğumuzun acil bir durumu olduğunu kendisine göstermek istediğimizi ancak randevularının dolu olduğunu söyledik, ancak kendisinden gayet soğuk bir şekilde pazartesi günü gelin bakayım diye bir cevap alınca o gün zaten memnun olmadığımız için doktorumuzu değiştirme kararı aldık. Şu anda yine aynı hastanenin Çocuk doktoru SÜLEYMAN GÜLŞEN beye devam ediyoruz, kendisinden gayet memnunuz, şu ana kadar gereksiz hiçbir hamlede bulunmadı ve çocuğumuzla da iletişimi gayet iyi. Üstelik onuda acil bir durumda aradığımızda kendisi bize döndü ve tabiki gelin muayene edeyim diyerek gayet samimi bir şekilde cevap verdi. Üstelik o kadar çok şey sormama rağmen bıkmadan usanmadan tekrar tekrar beni rahatlatıcı cevaplar veriyor. Kendisinin de bir bebeği var ve bu yüzden bizi daha iyi anladığını düşünüyorum. Umarım kendini bozmaz aynen bu şekilde devam eder...

Selamlar bayanlar.. benim kizim suan 23 gunluk oldu ve dogum yaptigim hastanenin cocuk doktorunu da pek begenmedik.. Acaba umraniye'de bildiginiz onerebileceginiz iyi bir cocuk doktoru var midir?

Umraniye hospitalium karsisinda dr.memduh bey var mukemmel bir pediatri. Muayene 100 lira bilginiz olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X