Merhabalar,
siteye yeni üye oldum, çocuk doktoru ararken sitede Medicana Ankara hastanesi ve çocuk doktorumuz Dr. İ. Ü hakkında yazılanları görünce bir uyarıda bulunmak istedim. 11 aylık bebeğim 27 eylül cuma günü çok şiddetli şekilde kusmaya başladı, ertesi gün de ishal ibaşladı, gittikçe kötüleşince 30 eylül pztesi günü Medicana'ya gittik. Doktor virütik olduğunu söyledi ve sadece probiyotik verdi. 2 eylülde bebeğimin durumu daha da kötüleşince Medicana' Ankara'yu aradın, defalarca ve ısrarla aramama rağmen saatler sonra lütfedip telefonu açtılar ve ancak bir süre sonra doktorla konuşabildim. Bana tek söylediği virütik olduğu için (haklı olarak) 8-10 sürebileceği idi. 3 ekim perşembe günü çocuk bulanık su şeklinde kaka yapmaya başladı ve derhal Medicana'ya götürdüm, çocuğumda su kaybı başlamış ve derhal yatırıp serum verdiler. Bu arada M. A. adlı mamaya devam ediyorduk. Yoğurt, muz, patates püresi ve mama vetin dediler. Sadece mamasını yedirebildik 4 ekim cuma ishal azaldı ve akşamüstü taburcu olduk. Doktorumuz 7 ekim pztesi günü arayıp durumu bildirmemizi istedi. Bu arada o gece ishal o kadar şiddetlendiki artık çocuğumun iyileşemeyeceğini düşünmeye başladım. 7 ekim pzt günü saat 11'de Medicana Ankara'yı aradım, uzun bir süreden sonra mihayet bir santral görevlisine ulaştım, durumu anlattım ve acil olduğunu söyledim, maalesef dönen olmadı ve mecburen acilen başka dr.a gittik, mamayı değiştirdi, yoğurdu kestive anında çocuk iyileşti. Diyeceğim o ki Medicana mı? Asla...