Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bahçelievlerde oturuyorum, buraya yakın iyi bir doktor arıyorum...
Doktorumuzu yeni değiştirdik.Beylikdüzü medilife de Serdar beye gidiyoruz .Bakırköy Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Eği. Ve Araş. Hastanesi de çalışmış.Şimdilik yeni fakat hastahanenin sistemi güzel acile gitiğimiz zaman doktorumuzun teşhisini verdiği ilaçları notlarını bilgisayardan takip edebiliyor .Doktorumuzda daha önceki gelişimizi notlarını görüp değerlendirebiliyor yalnız çok kalabalık............
bahçelievlerde oturuyorum, buraya yakın iyi bir doktor arıyorum...
Biz şu ara yine hastayız hastahane de serum takıldı.Nöbetçi doktor Serdar beyle konuştu ilaçları düzenledi ,demem o ki irtibat kurulabiliniyor.Sorularımıza cevap veriyor kuralları olan kendinden emin bir doktor.Bu gün bir şeye şahit oldum kendi hastanesinde ki doktor çocuğunu da Serdar beye muayene ettirdi.Dediğim gibi daha yeni ama kendisiyle 4 hastalık atlattık şimdilik memnunuz Ben birde doktor memmuniyetinin kişiye göre değiştiğine inanırım........tamda bu doktor hakkında bılgı toplamaya çalışıyordum ilgisi nasıl memnunmusunuz?
Merhabalar,
6.5 aylık bebeğim ne yese kusuyor. Kusma sayısı günde 2"ye çıktı. Medikal Park Göztepe'de Mine hn.ın hastasıydık. Ancak kendisi izne ayrılmış. Maltepe Üniversitesi Hastanesi Gökmen Ercan'a giden var mı? Ya da bana Kadıköy yakasında en memnun kaldığınız, benzer sorunları yaşayan da varsa iyi olur, hangi dr.u tavsiye edebilirsiniz? Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler, sağlıklı günler.
ben oğlumu mesa hastanesi eda hanıma götürüyorum. fena değil, ama başka doktorları da denemek istiyorum. ankara'da tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı?