Çocuk Hastalıkları Çocuklarımızın Doktorları Kimler?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
arkadaşlar eşimin işi nedeniyle diyarbakırdayım Genesiste Nebi Sincar tavsiye ediyorum

Merhabalar yenibosna nisa hastanesi Müberra Hnm a gidiyoruz
Çokta.memnunum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ankarada dr arayanlara tavsiyem pedimerkte tuncer bey doğduğu günden beri gidiyoruz çok memnunuz.. Kapıda karşılar ve her muayenesi en az yarım saat sürer. Takipli her hastasının dosyası vardır ve gelişim eğrilerini takip eder. Telefonu 24 saat açıktır. Kendim de doktorum güvenle tavsiye ederim tuncer beyi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba,

Ben Ankara'da oturuyorum çocuğumu Dr Gülben EFES'E götürüyorum bayağı araştırdım, çok bilgili bir o kadarda ilgili çok memnunuz tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Antalya'dayım. Vitale'de Ferhat Bayatmaku. Gereksiz ve fazla ilaç vermiyor, canı acıyacak diye fazla tahlil yaptırmıyor, doğru tanı koyuyor, samimi ve ilgili bir doktor. moral veriyor, destek oluyor

Merhaba daha yeniyim aranızda. 7 aylık bir kızım var ve doğum yaptığım hastanedeki çocuk dr götürüyorum doğduğundan beri
Yenibosna Nisa Hast Müberra Tigin çok memnunum kızımı çok seviyor ve her zaman iletişim kurabiliyorum

Şu an Bodrum dayız Universal Hospital da Ali Muslu yu şiddetle tavsiye ediyorum ;)

Arkadaşlar merhaba ,izmire yeni taşindim karsiyaka bostanlida oturuyorum 5 aylik kizim icin önerebileceginiz bir doktor var midir ? Özel saglik sigortamiz var Acibadem sigorta ve allianz evimize yakin benim ildigim medical park hastanesi var sanirim yada central hospital bu hastanelerde calisan yada diger ozel hastanelerde calisan doktor var mi bildiginiz ?

Merhaba,
Forum içinde yazan birileri varsa kaçırmış olabilirim; Bakırköy ya da Bahçelievler yakınında bir çocuk doktoru arıyoruz. Önerisi olan var mı? Ermeni Hastanesi Sayat Gülbayzar var bir tek elimde. Teşekkürler şimdiden :)

Arkadaşlar merhaba Hatay dan çocuk doktoru tavsiyesi bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim

Acıbadem Fulya hastanesi
Dr Ülkü Yılmaz Tıraş çokk memmunum çok ilgili fiyat 320 tl

konuda birkaç kişi bahçelievler, nisa hast., müberra hanımı önermiş. doğumumu da orada yapmıştım. yarına randevu alıyorum,inşallah pozitif bir doktordur.

Bizim doktorumuz JohnHopkins Asm dr.mehmet kılıç
200tl falan sanırım muayene

Ben kizimi yalova atakent hastanesinde jale hanima götürüyorum tavsiye ederim bilgili bir doktordur. Sigortali muayene 78 lira.

Denizlide anlayisli herseyi guzel anlatan ve telefonla da iletisimi iyi olan cocuk dr tavsiyesi olan varmi

Back
X